Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев Пловдив написа:В неделя искам да видя "Трибуна Изток" точно така![]()
Cesc Fabregas написа:Ботев Пловдив написа:В неделя искам да видя "Трибуна Изток" точно така![]()
Мача на Колежа ли ще е, не се ли преместихте на стадиона на Брестник вече?![]()
Или се чака зимната пауза? Аз бях разбрал, че вече ще играете на "беркут"(ако не се лъжа, май така се казваше стадиона там?)
![]()
Иначе-успех от мене, дано да ги изненадате и да продължите
Ботев Пловдив написа:Cesc Fabregas написа:Ботев Пловдив написа:В неделя искам да видя "Трибуна Изток" точно така![]()
Мача на Колежа ли ще е, не се ли преместихте на стадиона на Брестник вече?![]()
Или се чака зимната пауза? Аз бях разбрал, че вече ще играете на "беркут"(ако не се лъжа, май така се казваше стадиона там?)
![]()
Иначе-успех от мене, дано да ги изненадате и да продължите
Звучи смешно Беркут или Брестник,нали?Няма начин,след като ще правим нов стадион.
Това ще бъде може би последния мач на "Колежа" преди да се изместим за пролетния полусезон в Брестник.
Cesc Fabregas написа:Верно е странно, не може да се отрече. Там стадиона колко е голям? Далече ли е от Пловдив?![]()
И втори въпрос-какви се очаква да са промените по вашия си стадион?
ntodorov написа:cookiemonsta написа:Гази, жълточерна машино! На гостите им пожелавам само неприятни мигове и емоции във врящия котел на Естадио де Христо Ботев.
Е, ти пък...Тъкмо се навихме и ще ни откажеш.
...Аз пък искам приятни емоции за всички, а резултата накрая да бъде обективен. Измъчена или незаслужена победа няма да ме радва за, който и отбор да е тя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта