Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Иво Тонев ще бъде новия силен човек в Левски

Мнениеот Xamy » 02 дек 2011 09:38

Тези дни бях срещнал за това лице доста добро обяснение "момчето на татко, което не ставаше за нищо и го направиха шеф в Локото"
Тоя оправи Локото и Тотото, сега какво? Като не харесва Левски, да се постарае да ги провали, че вече май някои работят в тая насока. Не вярвам да махнат сега Гонзо и то точно с тоя.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2011 09:44

Топспорт,ДБ и Засада...Тц,тц,тц...Ми те най-солидните медии,бре!
Иначе,сериозно...Когато частицата ЩЕ стане Е,тогава ще коментирам.Дотогава-имаме селекция да "стягаме"! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 02 дек 2011 09:49

dobrotiza написа:Иво Тонев не веднъж е се изказвал доста неуважително за Левски, като клуб!
Гонзо може да е всякакъв, но поне е мъж и уважава съперника!
Аз Иво Тонев в Левски не го ща! Мисля, че е псевдо-разбирач, не знам с какво толкова се е прочул.
...и да защо хора като Ники Илиев не са част от отбора, хора със здрав разум и футболен интелект!

Преди време обсъждахме темата за евентуално връщане на Ники Илиев, но се оказа, че човека имал здравословни проблеми (нещо със сърцето) и няма как да работи под стрес и напрежение. Което е много жалко защото наистина вдъхва много доверие!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 02 дек 2011 09:59

Краставите кучета се събират,ама защо в Левски,да му е--т съвсем ма--та ли!?! :twisted:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 дек 2011 10:07

Levski 1914 написа:Докато не видя новината публикувана в Gong.bg, не вярвам! ;)

+1!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 дек 2011 11:30

bigbonusprize написа:
rocknrolla написа:А бе момче,ние имаме 10 варианта за спортнотехнически директор -юноши легенди на синия клуб,ако опрем до този да ни оправя бакиите по-добре да го закриваме клуба.

Съгласен съм, че не сме опрели до него, но кои са тия 10 варианта за директор? Ники Илиев не е със сигурност, Наско Сираков също. Христо Йовов? :) Като сме ги подкарали така, негов ред е...

Като се има предвид скорошното пенсиониране на кмета,ето ти единия вариант.
СПУКАНОГЪРНЕ

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 02 дек 2011 12:21

Момчета,чета това ,което пишете по темата, за съжаление само общи приказки и както обикновено,нападки срещу Батков,Гонзо и предполагаеми варианти за промени в структурата на клуба.*** е клюкарски сайт,но от време на време там можеш да прочетеш и някоя интересна новинка,както е в случая с бъдещия спонсор на ЛЕВСКИ.Доколкото имам впечатления от премиера,новината за въпросния нов спонсор скоро ще бъде факт.Вероятно ангажимента с наливането на свежи пари в клуба е свързано и с определени интереси на руската страна в България.Няма да се учудя, ако това за Тонев се окаже вярно.Както знаете в България няма нищо случайно.Доколкото знам, бащата на Тонев е бивш генерал от неясно кои служби и както виждате,кариерата на сина му се развива не лошо.Близък с премиера,общински съветник,шеф на тотото и бивш директор на Локомотив,чийто собственик е един от най-богатите хора в страната. Така,че при така стеклите се обстоятелства,съвсем нормално ми изглежда, новият спонсор да приеме предложението /защото Тонев е предложен от някой и интересно от кой/ интересите му в България,в частност в ЛЕВСКИ да бъдат защитавани от въпросния Тонев.В крайна сметка няма лошо.Тук е така,а и по света също.За нас е важно отборът да върви.Предполагам,че Батков ще приеме предложената му личност по разбираеми причини.Просто едва ли има избор.На този етап не е ясно какви ще бъдат функциите на Тонев в клуба.Надявам се да не се бърка в спортно-техническата част,а ако ме питате,въпросната личност въобще не ми е симпатична и с нищо не ме е убедила,че разбира от футбол.Жалко наистина...Има толкова заслужили левскари,но с не дотам подходящи автобиографии........

ismail isa
Контакти:

Re: Иво Тонев ще бъде новия силен човек в Левски?

Мнениеот ismail isa » 02 дек 2011 12:48

Какво философствате и чак разни теории развивате, все едно някой ще ви пита. Нито на тонев ще му пука за Левски, нито на т.нар. нов спонсор. Всичко е бизнес, за да могат безпрепятствено да си развиват бизнеса в България, Бойко ги е "помолил" да отделят незначителна за тях сума и сега трупа рейтинг :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2011 13:24

ismail isa написа:Какво философствате и чак разни теории развивате, все едно някой ще ви пита. Нито на тонев ще му пука за Левски, нито на т.нар. нов спонсор. Всичко е бизнес, за да могат безпрепятствено да си развиват бизнеса в България, Бойко ги е "помолил" да отделят незначителна за тях сума и сега трупа рейтинг :lol:

Аз като отида на работа в някоя фирма,да не би да ми пука за нея?Това не ми пречи да си върша съвестно работата,за да си получа заплатата!Капиш?Ние друго не искаме!Освен всеки да си върши съвестно работата!В един друг форум пише,че ЦСКА бил "магия"... :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2011 14:13

Gonzi_407 написа:Преди време обсъждахме темата за евентуално връщане на Ники Илиев, но се оказа, че човека имал здравословни проблеми (нещо със сърцето) и няма как да работи под стрес и напрежение.

Да, има порок на сърцето, но това му пречи само за работа с пряк стрес - треньор.
Тех. директор не е такава длъжност ... Стоиш си в ложата и се наслаждаваш на събитията на терена ...
Ники Илиев е идеален за длъжноста - "Спортно - технически директор", но точно Батков да назначи един от видните критици на управлението на Клуба ... :lol:
Абсурд ! ;)

По темата ...
Иво Тонев ?
Кой е този ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”