Лукас Лейва е със скъсани кръстни връзки

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Лукас Лейва

Мнениеот suareshampion » 01 дек 2011 22:33

Dzheff написа:
suareshampion написа:
Dzheff написа:защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....

Разбира се ,че Хендерсън не е готов за титуляр на този пост.Там ще играят Спиъринг и Адам а Джерард пред тях.Но незнам дали Спиъринг ще се справи и за това ни трябва трансфер на дефанзивен халф през януари.Не мога да коментирам Вертонген тъй като нямам наблюдения.

един от основните играчи на Аякс е (заедно с другите двама, които се надявам някога да ги видя с фланелката на Ливърпул - Кристиян Ериксен и Грегори ван дер Вийл). След като закупихме Луис Суарес, той пое капитанската лента на отбора. Началото на кариерата му не беше сред най-обещаващите, но в последните 2-3 сезона се превърна в стълба на защитата на Аякс. Добър е във въздуха, добър е при изнасянето на топката, добър е при статитчните положения, висок, снажен футболист... перфектен е в дефанзивен план. Може би не е най-техничния футболист, който сме виждали някога, но мисля че за този пост на който ни трябва, това не е и необходимо...

незнам ,който и да вземем ще му трябва време докато се сработи с отбора ..много неприятна контузия на лукас ..тъкмо тръгнаха нещата за него а и като цяло напипахме верния ритъм в дефанзивен план и ....но така е във футбола никой не е застрахован от контузии
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 01 дек 2011 23:40

Това е доста гадна контузия :( В Уимбълдън преди 2 години имаше един млад и талантлив нападател Рос Монтагю , но си скъса кръстните връзки на левия крак и се възстановява 8 месеца. Дадохме му шанс , но след като почна да играе отново , му се скъсаха връзките на десния крак ... изигра общо 8 мача за повече от година и си тръгна по живо - по здраво. Миналата година пък Сами Муур , след като вкара 2 сензационни гола в турнира ФА Къп в последните секунди и направи невероятен обрат , класирал ни във втория кръг, получи същата контузия. Добре , че се оправи и сега няма проблеми ;) Дори отбори от Чемпиъншип постоянно го искат.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 дек 2011 00:18

Dzheff написа:
suareshampion написа:
Dzheff написа:защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....

Разбира се ,че Хендерсън не е готов за титуляр на този пост.Там ще играят Спиъринг и Адам а Джерард пред тях.Но незнам дали Спиъринг ще се справи и за това ни трябва трансфер на дефанзивен халф през януари.Не мога да коментирам Вертонген тъй като нямам наблюдения.

един от основните играчи на Аякс е (заедно с другите двама, които се надявам някога да ги видя с фланелката на Ливърпул - Кристиян Ериксен и Грегори ван дер Вийл). След като закупихме Луис Суарес, той пое капитанската лента на отбора. Началото на кариерата му не беше сред най-обещаващите, но в последните 2-3 сезона се превърна в стълба на защитата на Аякс. Добър е във въздуха, добър е при изнасянето на топката, добър е при статитчните положения, висок, снажен футболист... перфектен е в дефанзивен план. Може би не е най-техничния футболист, който сме виждали някога, но мисля че за този пост на който ни трябва, това не е и необходимо...

Ван дер Вийл е десен бек , след като имаме един страхотен , в лицето на Джонсън , и двама много талантливи-Кели и Фланагън , не мисля ,че ще го привлечем ! Цената на Ериксен след 1 - 2 години ще е 50 - 60 млн. , както са тръгнали нещата . Ако са решили да го купят сега е времето !Има едно младо момче Дракслер от Шалке на 17 години , което е уникално и ще струва значително по -малко ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 дек 2011 00:20

Dzheff написа:
suareshampion написа:

само да ти кажа,че дани агер е играл дефанзивен във брьондби...по твойта логика,за кво ни е тоя вертонген-като и агер може да играе там,а коатес да заеме мястото му във центъра на защитата?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

haha

Re: Лукас Лейва е със скъсани кръстни връзки

Мнениеот haha » 02 дек 2011 00:21

Най-тежката контузия във футбола,като се изключи счупването на крак.Лукас е един от най-важните играчи в отбора ни,израстна изключително много през последните сезони и много ще липсва.Пожелавам му успешно възстановяване и да се завърне по-силен и от сега.Вярвам,че това ще стане,бразилецът е много силен характер,доказал е това.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 дек 2011 00:28

Колкото и да е негативна новината, от друга страна пък това си е един тест за отбора: всеки голям клуб трябва да може да преодолее липсата на един, бил той и топ играч.
Така че мен ми става още по-интересно какво ще се случи през прозореца, а и преди това - какви ще са решенията на треньорите за полузащитата, която преди няколко месеца иглеждаше бъкана отвсякъде, а изведнъж "осиротя"...

Тъй като няма как да си върнем Поулсен :mrgreen: а пък на мен изцяло британска халфова линия хич не ми се ще да гледам:
1. От всички резерви никой не споменава Аурелио, който ясно че не е за тоя пост, но може и да бъде вмъкнат...
2. Изнасяне на защитник - нещо което го виждаме и в Манчестър, а съвсем наскоро и срещу нас от Челси - нашия вариант естествено и единствено е само Агер, но пък тази защита не трябва да се пипа, освен ако на Коатес му е дошло времето...
3. Засега не се сещам, ама пък е хубаво да си има и трета точка ;)

П.П. оп докато го писах и barnes се е сетил и той за точка 2. 8-)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 02 дек 2011 01:12

Neftochimic1892 написа:
Dzheff написа:един от основните играчи на Аякс е (заедно с другите двама, които се надявам някога да ги видя с фланелката на Ливърпул - Кристиян Ериксен и Грегори ван дер Вийл). След като закупихме Луис Суарес, той пое капитанската лента на отбора. Началото на кариерата му не беше сред най-обещаващите, но в последните 2-3 сезона се превърна в стълба на защитата на Аякс. Добър е във въздуха, добър е при изнасянето на топката, добър е при статитчните положения, висок, снажен футболист... перфектен е в дефанзивен план. Може би не е най-техничния футболист, който сме виждали някога, но мисля че за този пост на който ни трябва, това не е и необходимо...

Ван дер Вийл е десен бек , след като имаме един страхотен , в лицето на Джонсън , и двама много талантливи-Кели и Фланагън , не мисля ,че ще го привлечем ! Цената на Ериксен след 1 - 2 години ще е 50 - 60 млн. , както са тръгнали нещата . Ако са решили да го купят сега е времето !Има едно младо момче Дракслер от Шалке на 17 години , което е уникално и ще струва значително по -малко ;)

почти на 100% съм убеден, че и тримата до 2 години няма да бъдат футболисти на Аякс и тъй като Ливърпул е единственият друг клуб, който подкрепям ми се иска от единия просто да отидат в другия, макар да зная, че няма как винаги най-добрите футболисти на Аякс да отиват в Ливърпул като голямата ми болка Ван дер Ваарт :) тъжното е че Ван дер Вийл е много вероятно да отиде в МЮ и ще ми бъде болно да го гледам там. Колкото до другите двама - шансовете да дойдат при нас са повече от реални и даже си има официален интерес от клуба (поне лятото имаше такъв). Ето че сега за трансфера на Вертонген се създават и благоприятни условия да дойде (въпреки че повода е ужасен). Колкото до Ериксен и цената му - ако го вземем 100% ще ни излезе скъпо, даже това, което казваш на мен ми звучи евтино. Но колкото и да струва този играч ще си изплати всяко едно пени платено за него. В следващите 10 години това момче ще бъде това, което е Меси в Барселона и света в последните 4-5 години. Той ще бъде голямата звезда в който и отбор да отиде... така че ще трябва да вдигаме банкет ако го купим за 50 млн... :)
john barnes написа:само да ти кажа,че дани агер е играл дефанзивен във брьондби...по твойта логика,за кво ни е тоя вертонген-като и агер може да играе там,а коатес да заеме мястото му във центъра на защитата?

знаех, че в началото на кариерата си е играл като нападател, но за деф. халф не знаех наистина. но дори и той да заеме този пост пак ще бъдем с твърде малко опции за промени в дефанзивен план ако нямаме нов човек през зимата. не зная дали имаш наблюдения към Вертонген, но моето мнение е че той може да ни бъде много полезен, а и няма да ни излезе много скъпо... поне не и повече от Хендерсън... :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 дек 2011 07:25

Адски неприятна новина,Признавам си че допреди 18мес. Лукас не можех да го гледам,първия му супер мач наистина беше мин.год с-у Челси (2:0) и от тогава момчето израстна неимоверно и в момента и аз бих казал,че е най-добрия дефанзивен халф(със Сонг) във ВЛ.Скоро една наша легенда каза в интервю,че ако Лукас започне да вкарва по 5 гола на сезон-няма да има цена!!!Загубата за нас е още по-неприятна,защото на неговия пост(и може би Х.Енрике е другият) нямаме почти никаква алтернатива.Не мога да се съглася,че другите вътрешни халфове ще го заместят,защото никой от тях не е разбивач и не е играл на тази супер важна и тежка позиция.На първо време ще кърпим най-вероятно със Спиъринг,ама според мен зимата е задължително да се купи дефанзивен халф.Според мен единствения,който може да го замести успешно е Стиви Джи(живот и здраве да се върне по-скоро),който започна кариерата си точно на този пост,и има достатъчно опит.Ще дам пример с един Матеус,който беше върнат централен защитник и там изигра още 2,3 силни години в Байерн.Както и да е мисля,че липсата на Лукас ще се усети осезаемо още вдруги ден с-у Фулам,надявам се да излезем с успех от неприятната ситуация и дано Лукчо оздравее по-бързо от предвиденото и пак да си върне сегашната форма и да гази в средата!!!!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 02 дек 2011 07:42

Така е, като Кени не помисли добре лятото и продахме Мейрелеш и се отървахме за пореден път от нелош играч като Акуилани. Ще си сърба попарата, а за нас феновете остава да се надяваме юношата Спиъринг да му тръгне играта. ;) Бързо възстановяване на Лукас
Изображение

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 02 дек 2011 09:39

venomcho написа:2. Изнасяне на защитник - нещо което го виждаме и в Манчестър, а съвсем наскоро и срещу нас от Челси - нашия вариант естествено и единствено е само Агер, но пък тази защита не трябва да се пипа, освен ако на Коатес му е дошло времето...

Няма смисъл да се бара Агер в един от най-добрите му периоди, на мен ми изникна друго име - Джейми Карагър - за тази позиция не се изисква толкова бързина, шпагати и отнемания си ги може, а и може да покрива Агер като тръгне напред. Все пак си мисля че е времето на Хендо да оправдае тези пари, защото Спиро не е за всеки мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”