Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: ХАРЕСВАТЕ ЛИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ПРИ ВЕЛЕВ?

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юли 2009 21:59

малее като гледам как го плюете още ся представям си ако не влезем в ШЛ или ЛЕ кво ша става с него :(
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 13 юли 2009 22:00

Споделям само и единствено моето мнение: Велев е просто момче, но и той като нас е болен левскар. Дали ми харесва играта или не, какво значение има, когато в отбора има дух и настроение..и когато има резултати. А резултата беше постигната мъжка титла, въпреки загуби от Локо и разни тимчета други. Резултат беше и дербито, което за пръв път от няколко години се получи! Харесва ми, че човека казва "Излизаме и атакуваме от първата до последната минута!" Верно, това е малко наивно и простичко, но в отбора има характер и настроение. При Мъри на моменти се губеше. Кокала направи Левски шампион. Мисля, редно е да му се даде шанс. Ако ние не застанем зад отбора си, играчите си, треньора си...ще сме е-б-а-т-и простите галоши!
Отбора се подкрепя и в добро, и в лошо! Сега не е чак толкова лошо, ама с тези темички, дето ги пускате, все едно утре е края на света! Ако нещата тръгнат на зле, не забравяйте - ние сме на Герена и той е наш. Всеки, който тръгне срещу нас, ще бъде сгазен.
Затова "Само Левски" и в сряда всички в сектор Б.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 юли 2009 22:01

аз незнам това нашето дали може да се нарече въобще ИГРА ,толкова безидеен ,безличен и еднотипен ЛЕВСКИ не сме имали отдавна :( ,надявам се в официалните мачове да се пооправим и нека все пак всички да отидем в сряда и да подкрепим синия любим отбор ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот Linky » 13 юли 2009 22:02

bigbonusprize написа:
Deliba6 написа:Нямам нерви да чета всичко, ама като прочетох последните и първите ще кажа: Еньо е типичен тежък централен-нападател... Играе добре с глава... Твърд в единоборствата... Бавен е, но владее стабилно топката... Доказан голаджия още от времето в "Марек", когато сам им взимаше победите!!!
Е, какво още искате от него, след като тази тиква Велев не го пуска, за да ви докаже с играта си какво може?! Този пияница Велев ми пада от ден на ден все повече в очите! Типичен шоп - важното е на Вуте, т. е. на нас запалянковците, да му е зле!
Само не отчита /щото е тъп/, че тази отрицателна енергия, която предизвиква срещу себе си, ще му изяде здравето!!!

Може и да си прав. Мен лично не успя да ме впечатли с игра. В интерес на истината в Марек не беше кой-знае какъв голаджия. Не си спомням негов впечатляващ и изпълнен с голове сезон.

Не си го гледал достатъчно ми се струва.....Енъо е сила, само името му вдъхва респект,сериозно, Гонзо добър нападател ли е?Не е нужно да вкарва от 35 метра или да минава по 7 футболиста на веднъж, Индзаги - какво му е умението на него, да вкарва от засада?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юли 2009 22:05

Помните ли когато дойде мъри одново сички го плюехте ама после какво стана 1/4 в уефа и групи на ШЛ такаче не пребързваите толкова с оценките ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 юли 2009 22:06

Stanislav_Ivanov написа:Помните ли когато дойде мъри одново сички го плюехте ама после какво стана 1/4 в уефа и групи на ШЛ такаче не пребързваите толкова с оценките ;)

ти вярваш ли че с Кокалесто можем да стигнем до там? :shock: :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 13 юли 2009 22:07

на никого не му харесва сега играта на Левски, стига безсмислени теми. Все пак му дайте време, защото за момента по-подходящ вариант от него няма.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2009 22:08

Stanislav_Ivanov написа:Помните ли когато дойде мъри одново сички го плюехте ама после какво стана 1/4 в уефа и групи на ШЛ такаче не пребързваите толкова с оценките ;)

Мъри има нещичко в главата си,а Велев... :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Екипите ?

Мнениеот Силвър » 13 юли 2009 22:09

Не се сещам досега отбор да играе 2 сезона с един и същи екип :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Дано наистина договорът с Ушспорт да изтече догодина ... повече не ги трая тез боклуци :lol: За пичовете горе - Левски никога не е имал изгода от екипи ;) За мен е глупост това - така ептен няма да имат приходи ! Имайте впредвит , че не сме Барселона или Реал ... не можем да избиваме толкова пари от екипи , но ако направят екип на адидас , пък дори и 100 лева БИХ си го купил , защото ще знам че е качествен , а се надявам , че и повечето хора биха направили същото !

Смър за Батков :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2009 22:09

bor-don написа:на никого не му харесва сега играта на Левски, стига безсмислени теми. Все пак му дайте време, защото за момента по-подходящ вариант от него няма.

има и той се казва Гонзо.И без това няма да играе поне да ги напътства от скамейната

Върни се в “Архив”