Домашен Арест - Мнения и коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Домашен Арест - Мнения и коментари

Мнениеот B3ATS » 25 ное 2011 10:55

Прекаляват с този фонов смях. Оня си отваря бирата и хоп ..."ХаХАхАхААХаХаХаХаххаха". :lol:

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 25 ное 2011 11:07

Хареса ми, наистина има заемки от "Двама мъже и половина", но все пак са решили да се учат от най-добрите :) Татяна Лолова е уникална. По-добре е да има сериали, които да имат кусури за оправяне, отколкото да нямаме такива или пък да ни облъчват с турски сериал до турски сериал...

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 25 ное 2011 11:58

Сериала е смешен! Както доста от вас казаха взаимства от "Двама мъже и половина", но лично на мен ми беше забавен и ще го гледам. Най-важното е, че българското кино върви нагоре!
1916'

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 25 ное 2011 14:26

Най добре изглежда направен Столичани в повече, другите два сериала малко тъпичко и артистите много театралничат и хумора един изкуствен, изобщо смях се прави трудно, но не може да не се оцени че все пак са са помъчили да направят нещо.Трудно е да се стигнат образците за комедийни сериали Женени с деца,Ало ,ало ,Моите мили съседи,Всички обичат Реймънд,Алф, и един гръцки Моя милост и жените -даваха го по Нова преди 10-на години беше много забавен, главният герой се казваше Захос Донганос.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 ное 2011 15:04

Абе какви сте вие бе? Само да хейтвате ли знаете? Каквато и тема за ТВ шоу да се пусне почти всички говорат как не струвало и че само в България може да се види. Кое му е тъпото на това шоу? Жестоко са го измислили. Фоновият смях го има в всички големи комедии,ама само в българските ви дразни нали? Уникално смешно и аз си умрях от смях 1 час,че даже и в рекламите се хилех. Дано повече такива неща да пускат,вместо Хасан и Мухамед..........
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 25 ное 2011 16:06

И в чуждите филми има фонов смях, но не и когато някой се почеше или "си отвори бирата" , както спомена колегата по-горе.
В този, смехът го пускат дразнещо много.
Всеки е свободен да си каже мнението. Когато на някого то не му хареса, веднага започват редовните два шаблона
- хейтъри
- комплексари
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 ное 2011 18:03

Hakercheto написа:Абе какви сте вие бе? Само да хейтвате ли знаете? Каквато и тема за ТВ шоу да се пусне почти всички говорат как не струвало и че само в България може да се види. Кое му е тъпото на това шоу? Жестоко са го измислили. Фоновият смях го има в всички големи комедии,ама само в българските ви дразни нали? Уникално смешно и аз си умрях от смях 1 час,че даже и в рекламите се хилех. Дано повече такива неща да пускат,вместо Хасан и Мухамед..........

Ти да не си бил напушен ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 ное 2011 18:05

Zohan написа:Въобще не са взаимствали(както чалгаджийките ни взаимстват от сръбските си колежки) декора на къщата от тази на Двама мъже и половина, нито пък тоя момент от сюжета на същия сериал, в който някой се натриса в къщата на богатия си роднина и няма гонене от там.... ;)

Абсолютно си прав. Всичко е както във Двама мъже и половина! Най-лошо впечатление ми направи изявлението преди премиерата, че този сериал НЕ Е взаимствал идеи от други продукции и ВСИЧКО е авторско и няма нищо копирано. Това ме отврати най-много. Тия от Босфора знят само да промиват мозъци
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 01 дек 2011 22:00

ААА епизодите днес бяха адски смешни :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 дек 2011 22:52

Много силни епизоди :!: Тоя сериал ми пълни душицата :mrgreen: