Мача на които сте били и няма да забравите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Мача на които сте били и няма да забравите?

Мнениеот Deliba6 » 12 юли 2009 21:27

1. "Левски" - "Локомотив" /Сф/ 2:0 Не съм много сигурен, ама май беше есента на 1964 г.
...Yasso ме подсети - "Левски" - "Бенфика" 2:2 /1965 г. - Купа на европейските шампиони/
2. ЦСКА - "Аякс" 2:0 След продължения... "Аякс" е елиминиран...
3. ЦСКА - "Байерн" /Мюнхен/ 4:3 Бях зад вратата на "Б" сектор, когато поведохме с 3:0 в 18-ата мин.

П. П. Уточнявам, че съм ЛЕВСКАР откакто се помня!!!... И става дума за хронология и емоции...
Последна промяна от Deliba6 на 14 юли 2009 22:01, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 12 юли 2009 21:38

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ceOTCchBhy8&feature=channel_page[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 12 юли 2009 22:18

Ботев-Баейрн/Мюнхен/ 2-0. Трябваше ни 3-0 за да ги отстраним и направихме уникални пропуски основно Пашев, а като игра развинтихме германците. Стадион "9-ти септември" беше препълнен.
Ботев-Барселона 1-0. Бях на 9 години този мач го гледах с баща ми и отидохме на стадиона 3 часа преди мача,дори пътеките между секторите бяха претъпкани.
Ботев-Левски 3-0 през пролетта на 1993г. полуфинал за купата, в който отстранихме Левски, бях един от първите нахлули на терена след мача, радоста беше огромна.
Ботев-Левски 4-3 - мач за първенство последен есенен кръг през 1996г. Обрати и невероятни голове особено последния на Пенчев. Преди този мач бяхме предпоследни, а Левски втори. Пролета на 97г. бихме Левски и в София с 1-0 и завършихме пети в крайното класиране.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 юли 2009 22:22

ЛЕВСКИ-Динамо Букурещ ,беше прекрасно как ги бихме в последната минута гадните мамалиги :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 12 юли 2009 22:36

Левски - Удинезе! - 2:1
Левски - цска! - 7:1
Челси - Левски! 3:0 /2001г. - невероятна българска публика на Стамфорд Бридж от около 3000 човека!/

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 13 юли 2009 00:25

1987- сборен отбор на Варна срещу Нотингам Форест,бившия вече стадион "Юрий Гагарин"пълен до дупка(55 000) 2-3 часа преди мача.При гола на Огнян Радев ,2 секунди вакуум (целия стадион поема въздух),след това рев от който ти се подкосяват краката,няма такъв звук! :o :shock: След мача часове не можеше да се излезе от стадиона.Безценно! :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 юли 2009 00:46

ЦСКА-ЛИВЪРПУЛ
1 3
ЦСКА-БЛЕКБЪРН
3 3
БЪЛГАРИЯ-ИТАЛИЯ
0 0
БЪЛГАРИЯ-ХОЛАНДИЯ
1 1
ЦСКА-левски-2008
1 1

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 юли 2009 10:56

ЦСКА - Нотингам - 1:0 17.09.1980 год.
ЦСКА - Ливърпул 2:0 17 март 1982 год.
ЦСКА - Байерн - 4:3 7.04.1982 год.

Такова чудо, не се забравя никога!!!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 юли 2009 14:29

Цска-Леверкузен 1-0
Бьлгария-Холандия 1-1
Локо Сф-Цска 0-1 (не за друго само дето бях в сектора на Локото :lol: и щях да си изям боя при гола)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 юли 2009 21:13

ЦСКА - Панатинайкос 2:0 1988/89
На 14 години батковците от квартала ми сбъднаха мечтата да гледам на живо мач на ЦСКА - взеха ме с тях в София и то точно на международен мач....
Помня, че гърците бяха дошли с голямо самочувствие ( имаха селекция за 20 милиона долара ), централния им нападател който бил голяма звезда се казваше Димитриус Саравакос но този мач не игра заради наказание, а президента им - гръцкия милиардер Вардиноянис.

Смачкахме ги с 2:0 с голове на Ицо Стоичков и на Любо Пенев, който в 90-тата минута сам взе топката и вкара дузпата, отсъдена срещу самия него.Стадиона беше във факли накрая а гърците си тръгнаха с подвити опашки и закани за реванша ( който спечелихме с 0:1 пак с гол на Любо Пенев от дузпа в 85-тата минута) :)

ЦСКА - Бенфика 1:3 1993/94
Заради този мач-реванш духнах от даскало една сряда заедно с един съученик и после 1 седмица треперих дали няма да ми намалят поведението...мача ще го помня не за друго, а заради невероятните изяви в защита на един играч на ЦСКА с №4 - Люпчо Марковски.

Този беше истински бетон отзад и нямаше грешно отиграване, головете станаха след грешки на другите от защитата а накрая като видя че не се получава напред, самия тръгна в атака...
А португалците имаха силно нападение в лицето на Руи Коща и Сергей Юран.

ЦСКА - Ювентус 3:2 1994/95
Не помня много добре, но мисля че предната седмица преди този двубой бяхме паднали от някъкъв слабак за купата на България, имахме може би най-слабия отбор от доста години насам....Дори стадиона не беше много пълен, въпреки че щяхме да играем срещу Раванели, Виали и Баджо ( а бъдещата легенда Дел Пиеро бе резерва а като влезе после вкара дори гол )

Помня как една част от италианците излязоха предварително да огледат терена и бяха посрещнати с мощни викове "Роберто Баджо на салата" и "Alive, alive, alive Liverpool" ( нещо, което хич не им хареса ).
Те поведоха много нечестно с 0:1, бяхме точно на линията на нашата врата и топката не мина голлинията, съдията обаче го призна гола и онези чак слез 1 минута загряха, че трябва да се радват....

После ги обърнахме до 2:1, Дел Пиеро изравни, но накрая ги бихме ( Радуканов и Михтарски май бяха голмайсторите) и от нашата част на сектора тръгна из целия стадион - "Абре Юве к'во стана - 0:1, 3:2!" :lol:

Нюкасъл - ЦСКА 2:2 1999/00

Това беше едва втория ми мач на живо в чужбина на любимия отбор - след онова злощастно 3:3 през 1997г. срещу Стяуа.

Първия мач ни бяха били с 0:2 и нямаше голяма интрига, но решихме да идем хем на екскурзия, хем на мач на ЦСКА с английски отбор.

Тогава имахме проблеми с картотеките и сръбските попълнения играеха само в евротурнирите, а във вътрешното първенство нямаха право....

Милен Петков дето сега е в Черно Море отказа да играе в този мач заради неизплатени пари някакви....

Имахме един много добър халф Иван Литера - поведохме с негов гол в 30-тата минута и добре помня как на "Сейнт Джеймсис парк" настана една голяма тишина, защото ни трябваше само 1 гол и мача отиваше на продължения....Нашите обаче не си повярваха докрая и Шиърър изравни след 10-тина минути резултата, почти до края беше 1:1, после те поведоха, обаче....Генчо Симеонов изравни в 90-тата минута и направи онова задно салто, а на феновете на свраките им се дорева, защото победата им се изплъзна.... :lol:

Ненад Лукич тогава извади невероятни положения, просто не знам защо го освободиха след време този вратар.... :evil:

Имам и още любими мачове, на които съм присъствал - но се сетих да разкажа сега именно за гореспоменатите...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”