Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Екипите ?
За мен класиката винаги си е била "Adidas"! И най-красивият и резултатен фубол /преди 14-15 години/ "Левски" играеше с екипа на тази фирама - с трите огромни линии през дясното рамо!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Re: Еньо Кръстовчев
Нямам нерви да чета всичко, ама като прочетох последните и първите ще кажа: Еньо е типичен тежък централен-нападател... Играе добре с глава... Твърд в единоборствата... Бавен е, но владее стабилно топката... Доказан голаджия още от времето в "Марек", когато сам им взимаше победите!!!
Е, какво още искате от него, след като тази тиква Велев не го пуска, за да ви докаже с играта си какво може?! Този пияница Велев ми пада от ден на ден все повече в очите! Типичен шоп - важното е на Вуте, т. е. на нас запалянковците, да му е зле!
Само не отчита /щото е тъп/, че тази отрицателна енергия, която предизвиква срещу себе си, ще му изяде здравето!!!
Е, какво още искате от него, след като тази тиква Велев не го пуска, за да ви докаже с играта си какво може?! Този пияница Велев ми пада от ден на ден все повече в очите! Типичен шоп - важното е на Вуте, т. е. на нас запалянковците, да му е зле!
Само не отчита /щото е тъп/, че тази отрицателна енергия, която предизвиква срещу себе си, ще му изяде здравето!!!
Презирайки всеобщото израждане
Те май не си правят сметка, че като останем със старите екипи никой няма да ги купува, а само някой друг чужденец.. Предполагам, че много повече от половината левскари имат такъв екип и бюджета от екипите ще падне доста.. Това е моето мнение 

естествено,че ще спадне продажбата.Може ли такова нещо?И този сезон с гадни фанелки.И аз съм за Адидас
- Cesc Fabregas
- Контакти:
DukeUnv написа:Те май не си правят сметка, че като останем със старите екипи никой няма да ги купува, а само някой друг чужденец.. Предполагам, че много повече от половината левскари имат такъв екип и бюджета от екипите ще падне доста.. Това е моето мнение
бях написал същото 5 поуста нагоре

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Еньо Кръстовчев
Deliba6 написа:Нямам нерви да чета всичко, ама като прочетох последните и първите ще кажа: Еньо е типичен тежък централен-нападател... Играе добре с глава... Твърд в единоборствата... Бавен е, но владее стабилно топката... Доказан голаджия още от времето в "Марек", когато сам им взимаше победите!!!
Може и да си прав. Мен лично не успя да ме впечатли с игра. В интерес на истината в Марек не беше кой-знае какъв голаджия. Не си спомням негов впечатляващ и изпълнен с голове сезон.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
мечтая си скоро пак да играем с адидас 

ХАРЕСВАТЕ ЛИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ПРИ ВЕЛЕВ?
ДРУГАРЮ БАТКОВ, ДО КОГА?
Последна промяна от Darina на 17 юли 2009 14:43, променено общо 1 път.
Причина: пиши с малки букви
Причина: пиши с малки букви
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ХАРЕСВАТЕ ЛИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ПРИ ВЕЛЕВ?
Ти как мислиш,харесваме ли играта на отбора при Велев? 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !