Ако искате може да коментирате жребия и предстоящия мач - тук.
ПС. Към гонг- Моля ви се правете си труда да проверявате с кой може да играе нащо момче по-добре .. аз дето не се занимавам с тези неща за 10 минути видях с кой евентуално може да играе...Мисля , че Григор е заслужил малко по-сериозно отношение към себе си!
Григор Димитров-Гилермо Каняс - Първенството на Швеция
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Григор Димитров-Гилермо Каняс - Първенството на Швеция
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Григор Димитров-Гилермо Каняс - Първенството на Швеция
Мача кога е от кое първенство(точното му име тва Швеция с нищо не помага) и тн,..?
GGMU
portokal написа:Ако искате може да коментирате жребия и предстоящия мач - тук.
ПС. Към гонг- Моля ви се правете си труда да проверявате с кой може да играе нащо момче по-добре .. аз дето не се занимавам с тези неща за 10 минути видях с кой евентуално може да играе...Мисля , че Григор е заслужил малко по-сериозно отношение към себе си!
кат влезе в топ 10 и отношението на медиите ше се промени - докато е триста дваисе и некой си и тва внимание му е мноо
- Lord of memories
- Контакти:
mimyto написа:portokal написа:Ако искате може да коментирате жребия и предстоящия мач - тук.
кат влезе в топ 10 и отношението на медиите ше се промени - докато е триста дваисе и некой си и тва внимание му е мноо
айде у лево...
GGMU
Щом е български спортист и са решили да пишат за него ЩЕ ГО ПРАВЯТ КАКТО ТРЯБВА!А не колкото да отбият номера !.
към лорд - http://men.swedishopen.org/Tournament.aspx ето тук можеш да видиш всичко необходимо
.
Дано да бие наш'то момче днес се е качило още с 6 места
към лорд - http://men.swedishopen.org/Tournament.aspx ето тук можеш да видиш всичко необходимо

Katochimoto!
- Lord of memories
- Контакти:
Да намерих го и аз тоя сайт а камери на турнира има и на фона на тва че Каняс не е безизвестен, може да се предава пряко мача.
GGMU
Може , аз утре съм на риба и няма да мога да го следя
Katochimoto!
Днес тотално се обърках с мачовете.оказа се,че първите мачове от днес са още от квалификациите.Сори на Портокалчо,че упорствах,но явно не бях разбрал.Иначе се надявам нашият да премине този кръг,въпреки че това му е най-слабата настилка.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
portokal написа:Щом е български спортист и са решили да пишат за него ЩЕ ГО ПРАВЯТ КАКТО ТРЯБВА!А не колкото да отбият номера !.
към лорд - http://men.swedishopen.org/Tournament.aspx ето тук можеш да видиш всичко необходимо.
И аз съм български спортист - най ме бива в спринта на сто метра вита баница с препятствия от кюфтета и свински паржоли, затва теа от гонг-а от утре да ме отразяват както треа щото....

Нещастници
Григор Димитров ще играе срещу аржентинеца Гийермо Каняс в първия кръг на турнира в шведския град Бащаад, с награден фонд от 450 000 евро, съобщава сайтът на надпреварата.
Жребият определи на първата ракета на България да се изправи срещу квалификант на старта, а днес стана ясно, че това ще е 31-годишният Каняс. Аржентинецът преодоля квалификациите, след като в последния кръг победи шведа Тим Горансон с 6-2, 6-0.
Срещата на Григор от първия кръг е утре, като е втора за деня на Централния корт. Първият мач започва в 12 часа българско време. При успех над Каняс Димитров ще се изправи срещу квалификанта от Швеция Андреас Винчигера, който днес отстрани поставения под номер 6 французин Флоран Сера.
Каняс в момента е 151-и в световната ранглиста. Има 7 титли в кариерата си, като три пъти е достигал до четвъртфиналите на "Ролан Гарос".
Жребият определи на първата ракета на България да се изправи срещу квалификант на старта, а днес стана ясно, че това ще е 31-годишният Каняс. Аржентинецът преодоля квалификациите, след като в последния кръг победи шведа Тим Горансон с 6-2, 6-0.
Срещата на Григор от първия кръг е утре, като е втора за деня на Централния корт. Първият мач започва в 12 часа българско време. При успех над Каняс Димитров ще се изправи срещу квалификанта от Швеция Андреас Винчигера, който днес отстрани поставения под номер 6 французин Флоран Сера.
Каняс в момента е 151-и в световната ранглиста. Има 7 титли в кариерата си, като три пъти е достигал до четвъртфиналите на "Ролан Гарос".