калпазанчо написа:Да де, ама ако почнете всички да искате да спирате да серете, нали се сещаш каква опашка ще е пред кенефа.Майтапя се
Къв кенеф
Айде идвай с автобуса, да не ти пука ако не познаваш никой, за 15 минути ще си се аклиматизирал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
калпазанчо написа:Да де, ама ако почнете всички да искате да спирате да серете, нали се сещаш каква опашка ще е пред кенефа.Майтапя се
[/center]botevist1912 написа:Елате има кибапчитъ, мибапчитъ и недейте да викате много , защото ако викате ще...
Между другото присъждам титлата "Най-оригинален писател" в този под форум на Н.тодоров.Наградата е златно кИбапче и може да я получи преди мача при добро желание.
На вас в автобусите позволяват ли ви да си внасяте алкохол?
Converse написа:калпазанчо написа:Да де, ама ако почнете всички да искате да спирате да серете, нали се сещаш каква опашка ще е пред кенефа.Майтапя се
Къв кенефНаправо отстрани на магистралата...
![]()
Айде идвай с автобуса, да не ти пука ако не познаваш никой, за 15 минути ще си се аклиматизирал.
калпазанчо написа:В какъв смисъл особени? То и аз съм особен малко.
kartago написа:калпазанчо написа:В какъв смисъл особени? То и аз съм особен малко.
Бил "малко особен", че и скромничи, леле, лелееее....
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта