ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Левски-Сант Хулия [официална тема]

Мнениеот sedem_!_dva » 13 юли 2009 16:43

Red_champions написа:И някакъв клоун Джоб дето не знае сигурно как се рита топкат,вие не сте го видели как играе,не бяхте чували за него!Ама нали Велев го отряза и айде,нали и Влеве има пръст,дайте да плюете Велев.Ем че,плюйте си го бе,на кой му пука.Вместо да му благодарите,че ви изведе до шампионска титла,вие го храните.Без Бай ти Ганьо,Велев и Боби,титла няма :!:

Кой Боби бе ... аз знам кой имаш предвид, ама си жалък. Ти да не мислиш, че ние искаме като вас само титли, искаме да гледаме игра, каквато имаше сезона в който завършихме с 96 гола, с победи накрая 5:3 над Локо СФ на Надежда и 6:2 с/у Литекс, а след такава игра титлата няма начин как да не я спечелиш... Само вие си мислите, че дори да не играете нищо, да няма пари за заплати в отбора, играчите да тренират с извадени джобове пак трябва да си шампион на всяка цена, защото виждаш ли имало годишнина- типична чорбарска логика...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 13 юли 2009 17:28

Финландци ще свирят на Левски в реванша

Финландска съдийска бригада ще ръководи срещата-реванш от втория квалификационен кръг в Шампионската лига между Сант Жулия и Левски. Главен арбитър ще бъде Юни Хютия, а негови помощници Мико Алакаре и Юко Иконен. Четвърти съдия е Петери Кари, дежурен делегат - Габриел Вайк (Словакия), а съдийски наблюдател - Здравко Йокич от Сърбия.

На два мача от същия кръг пък дежурен делегат ще бъде членът на изпълкома на БФС Михаил Касабов. В първите срещи Касабов е изпратен на мача Ред Бул Залцбург (Австрия) - Бохемианс (Република Ирландия), а в реваншите на мача Шериф (Тираспол, Молдова) - Интер Турку (Финландия). Стефан Орманджиев пък ще бъде съдийски наблюдател на мача Левадия (Естония) - Висла Краков (Полша).

Заглавието има подтекст... :)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 юли 2009 20:18

Левски ще отстрани Сант-Хулия ! Всички на стадиона в сряда !
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2009 20:54

Blue_Lion написа:Левски ще отстрани Сант-Хулия ! Всички на стадиона в сряда !

и в първото и във второто няма никакво съмнение.Тое ясно

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 21:05

Колко хора очаквате предвид летния сезон и малко по-скъпите билети? Според мен ще има не повече от 8000-10 000. До момента са продадени горе долу 3000 карти (по мои груби изчисления).
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 13 юли 2009 21:10

според мен ще има около 5-6 хил. и пак ще са много при тия условия и този "треньор"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 юли 2009 21:17

Бе ще се напълни стадиона,но не и до краен предел ! Лято е.Цените обаче не са кой знае какъв проблем според мен :)
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 13 юли 2009 21:48

fen1914 написа:според мен ще има около 5-6 хил. и пак ще са много при тия условия и този "треньор"

И аз не го харесвам Велев, ама за всяко нещо взехте да обвинявате него вече и това е малко прекалено. Какво те кара да мислиш, че няма да има публика само защото Велев е треньор? В крайна сметка ние подкрепяме отбора, а не него. Колкото повече публика се сабере, толкова ще е по-лесно на отбора. :)
Изображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 14 юли 2009 00:24

На стадиона съм и аз.Очаквам най-много 10 000 да има,но пак ще е добре,все пак е лято и играем срещу аматъори,а в плюс на това направихме никаква селекция. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2009 07:58

Bully_Blue написа:На стадиона съм и аз.Очаквам най-много 10 000 да има,но пак ще е добре,все пак е лято и играем срещу аматъори,а в плюс на това направихме никаква селекция. ;)

горе-долу толкова. около 10000 хиляди ,което за този противник си е направо стълпотворение

Върни се в “Архив”