Херо става почетен гражданин на Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Херо става почетен гражданин на Бургас

Мнениеот luxorus » 01 дек 2011 14:56

Gonzi_407 написа:По-скоро не си се изразил правилно, виж на единия му ги присъждат по заслуги (Херо) на другия за подмазване. Не е решил кмета не го е направил :) нали строи кръгови :)

Гонзи,не си прав,никой не се подмазва на Б.Б.Това си е чист протестен вот срещу нашите футболисти,а номинацията на Б.Б. е от феновете,които за първи път имат право да номинират! :!:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 дек 2011 15:24

luxorus написа:
Gonzi_407 написа:По-скоро не си се изразил правилно, виж на единия му ги присъждат по заслуги (Херо) на другия за подмазване. Не е решил кмета не го е направил :) нали строи кръгови :)

Гонзи,не си прав,никой не се подмазва на Б.Б.Това си е чист протестен вот срещу нашите футболисти,а номинацията на Б.Б. е от феновете,които за първи път имат право да номинират! :!:

Не съм съгласен, протестния вот е за оня пич от Б или В група, забравих му името, а номинацията на ББ е от поредната ПР акция в негова чест - важнто е да се говори!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 дек 2011 15:39

Херо го заслужава, жалко наистина че му се обърна повече внимание покрай болестта му. Дал е много на футбола не само в Бургас, а и на цяла България.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 01 дек 2011 15:57

Не искам да бъда разбран погрешно, но ние българите много лесно минаваме от "Осанна" към "Разпни го". Имам предвид Илиан Илиев, който също беше предложен за почетен гражданин, само че на друг град. Това беше, обаче, преди година и половина, сега Илиан е сред най-оплюваните личности в Стара Загора. ;) Далеч не съм убеден, че всичките беди на "Берое" идват от Илиан Илиев, по-скоро обратното, но.... Дали същото няма да се получи и с Херо, който лично за мен е много добър треньор (доказал го е и с "Левски"), определено има заслуги за футбола в Бургас, но.... (виж по-горе). ;)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 01 дек 2011 17:11

Честито Мите, и много успехи с Черноморец!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 01 дек 2011 18:00

Hristos написа:Това е най-малкото, което този човек заслужава за всичко, което е направил не само за град Бургас!

:!: :!: :!:

Само да добавя...Желая му бързо оздравяване!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 01 дек 2011 22:36

Респект за Херо!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 дек 2011 23:25

Muscarin написа:Респект за Херо!

+1
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 дек 2011 00:00

Глупаво е,че го правят сега,а не преди да се разболее.Не мислите ли ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 дек 2011 06:32

lisynger написа:Глупаво е,че го правят сега,а не преди да се разболее.Не мислите ли ?

Не, пич! Не е само заради болестта! Колкото и да са малко феновете на стадиона (1000-2000-10 000) зависи от противника, последните мачове, като свърши мача задължително е скандирането на името на "Херо"! Не знам дали знаеш, той е започнал от дамският отбор на "Нефтохимик", после отиде в мъжкия, който беше в "Б" група и сигурно знаеш какво се случи?! Просто такава случайност, че когато пое отново бургаски клуб му се случиха и проблемите! Но, който и да спомене за футбол от Бургас го асоциира с Херо, така че, абсолютно заслужено! А ако тази подкрепа от всички от града, и тази почит, която получава някак му помогне с болестта, съгласи се всички в България ще сме доволни, нали?! Херо е човек, който отиде и благодари на всяка агитка гостувала в Бургас! "Левски" загубиха, но скандираха името му, той отиде и им благодари! Сигурен съм, че всички истински фенове в България ще подкрепят този човек, защото той просто разбира футбола! И е носил много радост на много хора в България (разбира се, имало е и разочарования, пример: Литекс), ако не е било нещо не така, не го е направил нарочно! Горял е, умирал е за футбола! Никога няма да забравя един случай, когато беше наказан ( май за мач на националният отбор) беше си сред публиката, но еврИпейският рефер реши да го изгони и от там?! С какво право, как?! Не ме питай, не мога да ти отговоря! Не мога да ти отговоря и на това как отбора на "Нефтохимик" повежда с 1-0 на Бран и отива да се радва пред ултрасите си, а съдията.......взе топката и започна да вика отбора на "Бран" бързо да изпълнят център докато противника се радва, няма да ти обяснявам, как от тъч линията цял отбор не можеше да свари да се нарежда(толкова много футбол съм гледал, играл съм, но НИКОГА, НИКЪДЕ такова нещо не бях виждал и не съм видял до сега)?! "Хлъзгавата" глава на Парушев попречи да се спечели този мач! Но, това е този същия Парушев, който отстрани Парма и направи едно чудо, на което никой не вярваше! Сега в неделя направо ще "изненадаме" футболната общественост, щото ще бъдем към 350 човека агитка?! Аз не съм ултрас на "Черноморец", логично е да обичам футбола в моя град! Толкова хора отиваме там и заради Херо!!!!!! Дано не му е последният мач, защото съдбата е такава, че Господ прибира най-добрите до себе си! А Херо е доказал, че е от най-добрите! Аз се радвам, че живея в един град с него!!! Радвам се, че точно той е почетен гражданин, а не някой политик, "лапач" или "пееща мутра"! Едва ли ще ме разбереш, но моите съграждани ще ме разберат!

Върни се в “Черноморец”