Ботев е на път да прибере вратаря на ЦСКА Иван Караджов и кондиционния треньор на "червените" Иван Йовановски.
Както е известно вчера стража на "армейците" разтрогна по взаимно съгласие с клуба, докато македонския специалист е подал молба за напускане.
Треньорът на "канарчетата" Милен Радуканов е в отлични взаимоотношения с Караджов и Йовановски от престоя си в ЦСКА, а и оценката му за професионалните им качества е отлична.
В Ботев няма треньор по физическа подготовка, като Йовановски се очаква да пристигне на стадион "Христо Ботев" след Нова година.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/306058.html#ixzz1e9ItqyMg
Йовановски в Ботев Пловдив?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow blood
- Контакти:
Йовановски в Ботев Пловдив?
Ако това се случи, ще съм много щастлив, защото ще завършим окомплектоването на страхотен спортно-технически щаб. Дано!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Re: Йовановски в Ботев Пловдив?
Yellow blood написа:Ако това се случи, ще съм много щастлив, защото ще завършим окомплектоването на страхотен спортно-технически щаб. Дано!Ботев е на път да прибере вратаря на ЦСКА Иван Караджов и кондиционния треньор на "червените" Иван Йовановски.
Както е известно вчера стража на "армейците" разтрогна по взаимно съгласие с клуба, докато македонския специалист е подал молба за напускане.
Треньорът на "канарчетата" Милен Радуканов е в отлични взаимоотношения с Караджов и Йовановски от престоя си в ЦСКА, а и оценката му за професионалните им качества е отлична.
В Ботев няма треньор по физическа подготовка, като Йовановски се очаква да пристигне на стадион "Христо Ботев" след Нова година.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/306058.html#ixzz1e9ItqyMg
Според мен са само слухове, но бих се радвал да се случи.
- Forza Botev
- Контакти:
Или в Ботев, или в Лудогорец : ) Времето ще покаже!
gilento93 написа:Muscarin Яко подписче.
Мерси

- Yellow blood
- Контакти:
Muscarin написа:Според мен са само слухове, но бих се радвал да се случи.
Да, на този етап няма как да са нещо по-различно от слухове. Със сигурност ще го искат и други платежоспособни отбори - чу се за Лудогорец, например. Но има обективни факти, които говорят в наша полза - финансовата ни стабилност е подкрепена от присъствието на Радуканов, начело на Ботев. Надявам се, везните да натежат в наша полза.
А сега, хайде към Колежа - време е за шоу! Любовтааааа към Ботев Пловдииииив, никога не ще умрееее....
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- rump_shaker
- Контакти:
[offtopic]
Много се надявам Йовановски да дойде. Водят го за един от най-добрите кондициони треньори в България. Гледал съм някои от упражненията които им прилагаше в ЦСКА и наистина ще се радвам да дойде.
Уникално хахахахах[/offtopic]gilento93 написа:Muscarin Яко подписче.
Много се надявам Йовановски да дойде. Водят го за един от най-добрите кондициони треньори в България. Гледал съм някои от упражненията които им прилагаше в ЦСКА и наистина ще се радвам да дойде.

- Yellow blood
- Контакти:
Tosh написа:Най-вероятно отива в Лудогорец.
За мое съжаление ти се оказа прав:
Мениджърът на Лудогорец Ивайло Петев ще има още един помощник в екипа си. Това е кондиционният специалист Иван Йовановски. Македонският спец подписа договор с тима на Лудогорието и ще бъде представен официално на следобедната тренировка. С привличането на Йовановски треньорите по физическа подготовка в Лудогорец стават двама. От лятото в щаба на Ивайло Петев работи сръбският спец Душан Стевич, който се прочу с нетрадиционните си методи. Те очевидно дават резултат, тъй като статистиката показва, че "орлите” са с най-добра физическа подготовка в родното първенство.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Естествено, че ще отиде там.....