Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ
Какво първенство, какви 5 лева.Той няма пари за транспорт, за елементарна поддръжка на стадиона и т.н., абе ТОЙ НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО, как тогава ще играе в А група.Просто няма начин.
Последна промяна от Sunway на 13 юли 2009 17:17, променено общо 1 път.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
Тракиец 1912 написа:Селския няма да издържи. С тази обстановка създадена от нас и допълнително, че вече никой не иска да му помага, защото вече никой не му вярва най-много до паузата да издържи. Като не забравяме фактът, че може до тогава и административно да ни няма в "А" група, защото догодина ще сме най-голямата боксова круша.
В грешка си ОБСТАНОВКАТА СИ Е СЪЗДАДЕ САМИЯТ ТОЙ И ТОЙ СИ Е ВИНОВЕН ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ТОЙ ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО.И моля ви не пускайте теми от сорта СРАМ СРАМ И СРАМ.Не ме е срам, че съм от Ботев Пловдив и няма за какво.СРАМ ТРЯБВА ДА ИЗПИТВА СЕЛСКИЯТ ПРОСТАК ОТ КРУМОВО.
What about my broken heart
Does it matter
Does it matter
- Стърлинг_Мос
- Контакти:
МАГАРЕ СРАМ ИМА ЛИ???
Аз още се чудя защо ни дадоха лиценз от БФС!!!
Явно онези там на "Цар Асен" искат да гледат как се мъчим и да ни се присмиват.
Как може Боби Михайлов и Вальо Михов да говорят, че БОТЕВ е велик клуб и не му подхожда мястото в класирането и в същото време да отварят всички врати пред мухльото и да го оставят да прави каквото си иска с отбора.
Аз още се чудя защо ни дадоха лиценз от БФС!!!
Явно онези там на "Цар Асен" искат да гледат как се мъчим и да ни се присмиват.
Как може Боби Михайлов и Вальо Михов да говорят, че БОТЕВ е велик клуб и не му подхожда мястото в класирането и в същото време да отварят всички врати пред мухльото и да го оставят да прави каквото си иска с отбора.
Незнам,но всички се кротнахме и чакаме селяндура да вдигне гилотината и да я пусне върху великият ни клуб!Не може така да стоим и да гледаме как продължава да се гаври с феновете и отбора.Ако трябва ще предприемем крайни мерки...аз лично не издържам вече 

- PLOVDIV PEE 1912
Средно положение няма!
Средно положение няма!
06.07.2009
Със сигурност не съм човекоподобна футболна енциклопедия и ми е трудно да използвам превъзходната частица на българската реч – „най”. Иначе бих казал, че моментното състояние на Ботев Пд е най-абсурдното, което А групата помни. Не мога да се сетя дали онзи пътуващ и рекордоубиващ цирк на Ивайло Дражев беше по-пропаднал в началото на предсезонната си подготовка, отколкото са сега „канарите”. Едва ли..!
Днес Лилчо Арсов се превърна в треньор по неволя и поне засега изглежда бетониран на новия си пост. Простата причина е, че изглежда няма кой да го замени. Нестандартното амплоа на атрактивния Арсов е поредната крачка надолу по стълбата, водеща Ботев към дъното. Само че такова май ще се окаже, че няма. На всяко стъпало от отвеса, по който върви 97-годишният клуб, неговите фенове си казват: „Това е краят! По-зле няма накъде!”
Е, някой беше казал: „Винаги може още”. „Жълто-черната” яма е бездънна. И няма как да е иначе, след като неуморния труженик Димитър Христолов я копае усърдно. Човека е работохолик. Пот му се лее от челото, но бачка за каузата по 24 часа в денонощието. Лопатата обаче може да бъде поспряна от арбитражен камък. Земеделеца има по-малко от 90 часа, за да изчисли траектория, която да заобиколи скалния къс. А тя е ясна – трябва да се вадят пари за заплати.
Тенденцията Христолов да дълбае към земното ядро, а обичащите Ботев да опитват да го спрат се избистри отдавна и тук нещата са ясни. Има обаче и трета страна по въпроса – футболистите. На пръв поглед тяхната е най-деликатна. Всъщност и на втори поглед също е така. Но докато преди време те нямаха основание да се обърнат срещу шефа си, сега е повече от ясно, че им е дошло до гуша. Едно нещо обаче не ми е ясно – защо, когато видят камера, „жълто-черните” или бягат или едва проронват: „Положението ни е трудно, не сме взимали пари”?!
Крайно време е да излезнат и да признаят на висок глас в какви условия тренират. Аз съм ги виждал – трагични са!!! Това, което прави Ботев професионален клуб в момента са неговата история и публиката. Всичко друго е пълна трагедия и който не е видял отблизо за какво става въпрос, няма как да го разбере.
Ще изложа няколко факта:
Ботев няма никакво ръководство. Никакво! На стадиона, освен играчите, доктора и масажистите, няма никой.
В последните години един през друг напускат играчи и управници.
От Христолов бягат дори легендарни „канари”, посветили почти цялата си кариера на този отбор.
Всички ремонтни работи по стадиона са на вересия.
Пари няма. За бюджет пък и дума не може да става.
Не се плащат дори задължителни разходи, като тези за охрана на мачовете.
Школата е с непогасени сметки за ток и вода. Тотално занемарени юноши.
Няма треньор.
Няма план за подготовка.
Няма уредени контроли.
Всъщност, за отбор от А група ли говоря?!!!
Всички вече трябва да знаят - или Христолов остава и погребва Ботев, или си отива и Ботев започва да диша. Средно положение няма! Време – също!
Митко Лишев
06.07.2009
Със сигурност не съм човекоподобна футболна енциклопедия и ми е трудно да използвам превъзходната частица на българската реч – „най”. Иначе бих казал, че моментното състояние на Ботев Пд е най-абсурдното, което А групата помни. Не мога да се сетя дали онзи пътуващ и рекордоубиващ цирк на Ивайло Дражев беше по-пропаднал в началото на предсезонната си подготовка, отколкото са сега „канарите”. Едва ли..!
Днес Лилчо Арсов се превърна в треньор по неволя и поне засега изглежда бетониран на новия си пост. Простата причина е, че изглежда няма кой да го замени. Нестандартното амплоа на атрактивния Арсов е поредната крачка надолу по стълбата, водеща Ботев към дъното. Само че такова май ще се окаже, че няма. На всяко стъпало от отвеса, по който върви 97-годишният клуб, неговите фенове си казват: „Това е краят! По-зле няма накъде!”
Е, някой беше казал: „Винаги може още”. „Жълто-черната” яма е бездънна. И няма как да е иначе, след като неуморния труженик Димитър Христолов я копае усърдно. Човека е работохолик. Пот му се лее от челото, но бачка за каузата по 24 часа в денонощието. Лопатата обаче може да бъде поспряна от арбитражен камък. Земеделеца има по-малко от 90 часа, за да изчисли траектория, която да заобиколи скалния къс. А тя е ясна – трябва да се вадят пари за заплати.
Тенденцията Христолов да дълбае към земното ядро, а обичащите Ботев да опитват да го спрат се избистри отдавна и тук нещата са ясни. Има обаче и трета страна по въпроса – футболистите. На пръв поглед тяхната е най-деликатна. Всъщност и на втори поглед също е така. Но докато преди време те нямаха основание да се обърнат срещу шефа си, сега е повече от ясно, че им е дошло до гуша. Едно нещо обаче не ми е ясно – защо, когато видят камера, „жълто-черните” или бягат или едва проронват: „Положението ни е трудно, не сме взимали пари”?!
Крайно време е да излезнат и да признаят на висок глас в какви условия тренират. Аз съм ги виждал – трагични са!!! Това, което прави Ботев професионален клуб в момента са неговата история и публиката. Всичко друго е пълна трагедия и който не е видял отблизо за какво става въпрос, няма как да го разбере.
Ще изложа няколко факта:
Ботев няма никакво ръководство. Никакво! На стадиона, освен играчите, доктора и масажистите, няма никой.
В последните години един през друг напускат играчи и управници.
От Христолов бягат дори легендарни „канари”, посветили почти цялата си кариера на този отбор.
Всички ремонтни работи по стадиона са на вересия.
Пари няма. За бюджет пък и дума не може да става.
Не се плащат дори задължителни разходи, като тези за охрана на мачовете.
Школата е с непогасени сметки за ток и вода. Тотално занемарени юноши.
Няма треньор.
Няма план за подготовка.
Няма уредени контроли.
Всъщност, за отбор от А група ли говоря?!!!
Всички вече трябва да знаят - или Христолов остава и погребва Ботев, или си отива и Ботев започва да диша. Средно положение няма! Време – също!
Митко Лишев
Re: Средно положение няма!
Абе за обем матриал ли ви плащат в тоя форум - как мое да пишете повече отколко моа да прочета бе шшш
- Тракиец 1912
- Контакти:
Най-големите ми страхове са, че това нещо (в никакъв случай отбор) ще започне сезона и ще сънуваме кошмари, заради това. Говорим, че няма да започнем сезона. Дано да е така, защото това е най-добрият вариант. Всичко останало ще е най-голямата катастрофа в историята на любимият ни клуб.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
mimyto написа:Абе за обем матриал ли ви плащат в тоя форум - как мое да пишете повече отколко моа да прочета бе шшш
Статията е чудесна,браво на Митко,отлично написано!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Тракиец 1912
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:
Статията е чудесна,браво на Митко,отлично написано!

Какво му е чудесното? Правят си рейтингът с нас. Статии като неговата колкото искаш. Когато трябваше да отразява най-голямата демонстрация ПРОТИВ СЕЛСКИЯ (концертът "Свободен Ботев"), той беше на Левски- ЦСКА.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Какво го бавите още?!?
Преди време бях против идеята да вадите отбора от А група.Мислех,че нещата някакси ще се наредят.Това не стана.Очевидно,няма и да стане от самосебе си.Затова не ми е ясно,какво става,какво решихте,ще нахлувате ли,няма ли...каквото и да решите,вярвам,че повечето разумни хора биха ви подкрепили,точно както и аз ви подкрепям!
Имам само 1 молба- ДА НЯМА НЕВИННИ ПОСТРАДАЛИ,БИЛО ТО ФЕНОВЕ НА ДРУГИ ОТБОРИ,ИЛИ ИГРАЧИ!Никой не е виновен за идиотията на Митьо!
Селски,умри най-накрая бе,нещастнико!!!
Имам само 1 молба- ДА НЯМА НЕВИННИ ПОСТРАДАЛИ,БИЛО ТО ФЕНОВЕ НА ДРУГИ ОТБОРИ,ИЛИ ИГРАЧИ!Никой не е виновен за идиотията на Митьо!
Селски,умри най-накрая бе,нещастнико!!!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !