dans1913 написа:Iceberg написа:Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.
Ти май беше обещал повече да не коментираш Генов.........много злоба си насъбрал към тоя човечец.
Въпрос към професорите във форума: Кой към момента е по-добър от Дончо за да играе в ляво?
Обещал???! Опитваш се да се подиграваш

)))) Ще го отмина с усмивка. Просто споделих, че ще се постарая да избягвам да пиша не само за треньора, но за каквото и да било тук и мисля, че го правя. Почти не се включвам напоследък. Но ти ми кажи сега, съгласен ли си с изявленията на треньора в последно време относно играчите, при положение, че лятото заяви: "Това са играчите, които са ми нужни и исках в отбора. Благодаря на ръководството, че ми ги осигури всичките!"??? Или нещо подобно. Дразни, как този човек се чуди с кого да се оправдае, а един път не чухме, че има вина я за неправилно подредени хора, я за неправилна тактика или подход към даден мач, я за нещо друго. Човек трябва да има и достойнство. Явно е, че в отбора има търкания, недоволство, липсва колектива. И това май се зароди откак бяха доведени протежетата, които се и налагат. И откак Генов се взе май много насериозно и почна да обвинява само играчите. Това не е добре. Тоя "човечец", както ти се изрази, да вземе да се хване за работа, да стегне колектива, да си види тренировките, щото май нещо куца. Да спре да избира любимци, да заработи здраво, не да дава изявления против футболистите. Личи си, че има някакви качества, но му пречи явно посредствения манталитет, липсата на цели, страхливостта, шуробаджанащината... Нека се стегне малко и постигне резултати, тогава ще го призная, защото и с тея момчета можехме някои мачове да завършим по-добре. Просто грешките бяха негови. Но аз силно се съмнявам това да стане и мисля, че това му е апогея. Съжалявам. Всички искаме ръководството да купи добри играчи, но то няма това намерение явно, дори както се чува, ще се продават тея, които имаме. Дано не се случи де. Затова, Генов ще трябва да се справя с това, което има и е нужна работа и поемане на отговорност, а не мрънкания и оправдания с играчите.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------