ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dans1913
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот dans1913 » 30 ное 2011 23:45

Iceberg написа:Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

Ти май беше обещал повече да не коментираш Генов.........много злоба си насъбрал към тоя човечец.
Въпрос към професорите във форума: Кой към момента е по-добър от Дончо за да играе в ляво?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 ное 2011 23:54

dans1913 написа:
Iceberg написа:Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

Ти май беше обещал повече да не коментираш Генов.........много злоба си насъбрал към тоя човечец.
Въпрос към професорите във форума: Кой към момента е по-добър от Дончо за да играе в ляво?

Виктор Митев. За съжаление другия подходящ за поста - Тошко Колев си замина. А ако щеш дори и Миро или Паломино в лявата зона пак ще са по-добри от Кончо.
Последна промяна от зеления на 30 ное 2011 23:55, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 01 дек 2011 00:42

dans1913 написа:Въпрос към професорите във форума: Кой към момента е по-добър от Дончо за да играе в ляво?

Ако погледнем какъв гол отбеляза Дончо за цял полусезон и какви положения изтърва мисля че един стълб, някаква греда би свършила същата работа.
Не мога да отрека че съм му набрал много и съм на ръба да го запсувам и на мачове (правил съм го няма какво да лъжа...), но тук явно не е до лично отношение - целия стадион го вижда що за стока е...
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 дек 2011 01:10

greenpeak написа:
Готвача написа: ...Идеята на напиасното от мен е съвсем различна от смисъла който си схванал.Дали толкова си може,или не решава треньора.Акоо ти не искаш да гледаш Дончо,моля,заповядай.По време на мач на терена има общо 25 артиста за гледане.От тях разбрах че не харесваш само Дончо.Ами не го гледайй тогава.Наслаждавай се на другите,коитоо харесваш.Аз така правя. .

Готвача, ти ми предлагаш за вечеря гювеч.
А аз не харесвам грах примерно.
И ти ми казваш не яж граха в гювеча, а другото го яж, така ли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
И да се наслаждавам на картофите и бамята??? А граха да до отделя на страни в чинията???

Аз пък искам гювеч без грах бе готвачо :mrgreen:
Щом има грах, няма да го ям.

Когато на терена има некадърници, хората спират да гледат.
Не съм казал, че не харесвам само Дончо.
В отбора трябва да играе здрава метла, това е.

Ха-ха.Примера ти ме развесели много.Дъщеря ми не обича грах и го отделя от гювеча и руската салата,но ги яде,защото ги обича.А дали ти ще ядеш или не,си е изцяло твое решение.А между другото,ако примерно в една манджа която се казва гювеч трябва да има грах,ако липсва няма да е точно същата мандажа.Макар че има гювечи без грах,както има и отбори без Дончовци.Да,ама те не са Черно море.Което от своя страна говори,че ти няма да гледаш повече Черно море,както няма и да ядеш гювеч заради граха.Кофти логика,ама е вярна. :P
п.п.А щом не ти харесват и много други,надявам се че има отбор в който играчите ти харесват повече.Явно трябва да си смениш отбора,защото това явно не е твоят такъв.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 01 дек 2011 02:05

Iceberg написа:
Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

В 99% от случаите му кажи бг журналист и повече не го обиждай.Откога на дърварите взеха да викат "мъжкари".По всяка вероятност Генов е железар и мрази дърварите.Кога Макето спаси задника на Генов? Макето е перфектното ренде.Става за Мездра.На нас ще е нужен ако искаме да гледаме летящи прасета/говеда или когато се рендосва кофража за новия стадион.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 01 дек 2011 02:21

Clarion написа:от спортал:
"... но като цяло ни трябват четири класни попълнения, две от които външни халфове“, заяви за „...“ Генов."

до тук поне Генов е последователен - освободи места за външни халфове, каквито типични въобще нямаме - Дончо не е ефективен вляво в разиграванията и изнасянето, а и не помага достатъчно в защита, Капитанов и Миро се стараят да са полезни във всички фази вдясно, но не им е това призванието.
та какво остава освен външните халфове? при наличието на Миро, Румбата, Капитанов и Паломино в офанзивен план - двама дефанзивни май - ляв бек и централен? Митев така и не схванах къде е силен. Лошото от послените мачове е, че Сашо стана много рисков с тези картони, а Янчо не се справя на ниво.

ПП: Опааа - забравих, че и на Божилов трябва да се намери място в титулярния състав :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 01 дек 2011 09:47

зеления написа:
dans1913 написа:

Виктор Митев. За съжаление другия подходящ за поста - Тошко Колев си замина. А ако щеш дори и Миро или Паломино в лявата зона пак ще са по-добри от Кончо.

Само за Тодор ще ти отговоря- искам ти и другите му поддръжници внимателно да следите кариерата му от тук нататък на този "мега" талант. За другите ти предложения няма да ги коментирам- ти просто не разбираш играта футбол.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 дек 2011 11:00

dans1913 написа:

Обещал???! Опитваш се да се подиграваш :))))) Ще го отмина с усмивка. Просто споделих, че ще се постарая да избягвам да пиша не само за треньора, но за каквото и да било тук и мисля, че го правя. Почти не се включвам напоследък. Но ти ми кажи сега, съгласен ли си с изявленията на треньора в последно време относно играчите, при положение, че лятото заяви: "Това са играчите, които са ми нужни и исках в отбора. Благодаря на ръководството, че ми ги осигури всичките!"??? Или нещо подобно. Дразни, как този човек се чуди с кого да се оправдае, а един път не чухме, че има вина я за неправилно подредени хора, я за неправилна тактика или подход към даден мач, я за нещо друго. Човек трябва да има и достойнство. Явно е, че в отбора има търкания, недоволство, липсва колектива. И това май се зароди откак бяха доведени протежетата, които се и налагат. И откак Генов се взе май много насериозно и почна да обвинява само играчите. Това не е добре. Тоя "човечец", както ти се изрази, да вземе да се хване за работа, да стегне колектива, да си види тренировките, щото май нещо куца. Да спре да избира любимци, да заработи здраво, не да дава изявления против футболистите. Личи си, че има някакви качества, но му пречи явно посредствения манталитет, липсата на цели, страхливостта, шуробаджанащината... Нека се стегне малко и постигне резултати, тогава ще го призная, защото и с тея момчета можехме някои мачове да завършим по-добре. Просто грешките бяха негови. Но аз силно се съмнявам това да стане и мисля, че това му е апогея. Съжалявам. Всички искаме ръководството да купи добри играчи, но то няма това намерение явно, дори както се чува, ще се продават тея, които имаме. Дано не се случи де. Затова, Генов ще трябва да се справя с това, което има и е нужна работа и поемане на отговорност, а не мрънкания и оправдания с играчите.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 дек 2011 11:11

helemong написа:
Iceberg написа:
Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

В 99% от случаите му кажи бг журналист и повече не го обиждай.Откога на дърварите взеха да викат "мъжкари".По всяка вероятност Генов е железар и мрази дърварите.Кога Макето спаси задника на Генов? Макето е перфектното ренде.Става за Мездра.На нас ще е нужен ако искаме да гледаме летящи прасета/говеда или когато се рендосва кофража за новия стадион.

helemong, всеки път, когато поведяхме, на терена се появяваше Макето, за да пазим резултата, дори и със слабите отбори на Тича??? Вместо да ги разгромим.. ние пазим резултат. Всеки път, срещу силните отбори, напечените мачове на терена се появяваше Макето като титуляр и мачкаше наред. Ето това имах в предвид под "спасяване на задника". Виж, не, че харесвам играта му, защото тя наистина беше на моменти ненужно груба, липсваше конструктивноста, градивноста... Всички искаме повече креативност в халфовата линия, повече техника, изобретателност. Верно, че Макето беше спорен, но не мисля, че сега беше нужно да го гонят. Аз така мисля. Защо не поговориха с него, да поработят по изчистването на играта, а на лято, ако намерят по-добър, тогава да се разделяме с него? Не знам.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 дек 2011 11:28

Вече бившият футболист на Черно море Димитър Петков отрече за скандал с довчерашния си треньор Стефан Генов.

Както е известно вчера футболиста се раздели с "зелено-белите", след което в медиите се появи информация за скандал между него и Стефан Генов.

Дефанзивният халф заяви пред кореспондент на Novsport.com, че не е давал интервю пред нито една медия, след като вчера се раздели с "моряците". Петков отрече да е казвал, че Стефан Генов налага своите любимци и обясни защо се е стигнало до раздяла с клуба от морската столица.

"Не съм имал конфликт със Стефан Генов и не съм заявявал, че той налага само своите любимци. Не ми се занимава с интриги, в които ме забъркват съмнителни медии. Истината е, че желая да съм титуляр и да играя редовно. Бях резерва в Черно море, а това не ме устройва. Мисля, че когато съм получавал шанс за изява съм го оправдавал с добра игра. Нормално е да ми е неприятно, след като играя добре да ме оставят на пейката. Не обвинявам треньора все пак той решава кой да играе и кой не. Аз обаче нямам намерение да стоя на пейката и затова напускам. Желая успех на бившите ми съотборници", завърши Димитър Петков, който в момента е свободен агент и не пожела да коментира къде ще играе напролет.
http://www.novsport.com/news169649_1059.html

Не прави чест на някои тук,като са казали А вчера,днес да кажат и Б ,ама като гледам едва ли.Вчера се поства нещо,дали вярно или не няма значение,интриги да има.Днес обаче тук не виждам тези думи на Петков... :roll:
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Архив”