Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
абе стига глупости бе .. керъл изиграл най силния си мач ,намесил се решително след корнер ..абе ние за това ли сме го взели бе или да вкарва голове ??? суарес не можел да задържа топката и да взаимодейства с останалите в нападение ..ти добре ли си бе ??? и какво толкова сме се загрижили за лукас ..еми не е ли нормално да сме загрижени за най важния ни играч ??? и ако не си видял веднага след мача поздравих момчетата за хубавата победа
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Hakercheto
- Контакти:
Някой по-рано беше писал подобно мнение,но ще си позволя да го дублирам до някаква степен.
Лукас няма да ни трябва сега. Разбира се важен играч е в баланса на играта ни,но един Хендо или Спиъринг който се включват много по често в атаките могат да го заместат и това ще значи повече офанзива в играта,а това значи повече голове
Точно с/у средняци ни трябват тези голове,а големите мачове да ги оставим на тактиката на краля
Лукас няма да ни трябва сега. Разбира се важен играч е в баланса на играта ни,но един Хендо или Спиъринг който се включват много по често в атаките могат да го заместат и това ще значи повече офанзива в играта,а това значи повече голове
Точно с/у средняци ни трябват тези голове,а големите мачове да ги оставим на тактиката на краля

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
-
Hakercheto написа:Някой по-рано беше писал подобно мнение,но ще си позволя да го дублирам до някаква степен.
виж сега лукас внася стабилност пред защитата и поради това и самата игра на защитниците зад него става по лесна и спокойна и не случайно имаме една от най добрите защити в момента ..подсигурява ги ,когато някой увисне или се включи в атака..влиза смело в единоборствата,научи се да изнася бързо и точно топката..абе за мен това е огромна загуба и отбора няма да е същия без него
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
smart написа:Като изключим дузпата това беше един от най силните мачове на Керъл,успя да задържи всяка изритана към него топка и да взаимодейства с останалите,това в което Суарес е много слаб.Както и очаквах барнс тука веднага го нападна че трябва да го продаваме заради това че е пропуснал дузпа ама май забравя какво стана първия кръг от сезона,както и да е важното е че бихме, не се знае дали мача щеше да завърши по същия начин ако ги бяхме повели толкова рано в мача.Иначе какво сте се разпищяли всички тук за Лукас,все едно ще изпаднем без него както говорихте и за Суарес че не можем да вкарваме голове без него,имаме си суперспиро-той да не е лош играч.
Ти добре ли си ??! Суарес не може да задържа топка

- IvanAtanasov
- Контакти:
Както се очакваше попаднахме на Сити
ако верно е с разменени гостувания тоя път добре че гостуваме 1вия мач

-
- Контакти:
Манчестър Сити - Ливърпул
Кристъл Палас - Кардиф
Кристъл Палас - Кардиф
Манчестър Сити-Ливърпул головете на чужд терен тук не тежат нали?
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Hakercheto написа:Междудругото искам да ви попитам, все още ли мислите че Кинга ни е малаумник? Защото помна че имаше мнозинство от протестанти с/у Кинга след мача с Суонси.
Не се заяждам,но краля ни показа как да печели важни мачове
когато сияйния покаже,че може да печели срещу средняците-тогава вече може да се каже,че не е малоумник! опа-и когато махне тоя цървулан керъл....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
IvanAtanasov написа:Както се очакваше попаднахме на Ситиако верно е с разменени гостувания тоя път добре че гостуваме 1вия мач
Полуфинал в два мача срещу сити и релаксиращ финал срещу Кардиф или Кристал Палас... Мисля че това беше по-добрият вариант от финал срещу Сити
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
- IvanAtanasov
- Контакти:
Dzheff написа:IvanAtanasov написа:Както се очакваше попаднахме на Ситиако верно е с разменени гостувания тоя път добре че гостуваме 1вия мач
Полуфинал в два мача срещу сити и релаксиращ финал срещу Кардиф или Кристал Палас... Мисля че това беше по-добрият вариант от финал срещу Сити
Да, определено . Ако успеем да излъжем Сити можем да отчетем първи трофей на Далглиш. Макар че се видя миналата година как подходиха Арсенал към мача и какво се случи