Мнението ви за Анди Керъл ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LiverpoolFC
Контакти:

Мнението ви за Анди Керъл ?

Мнениеот LiverpoolFC » 30 ное 2011 22:01

Здравейте. Вече почти 1 година гледам Анди Керъл и все се надявах, че още не е разкрил качествата си, но след вчерашния мач вече мисля, че просто толкова си може. Чета ви мненията. Чета мненията и на фенове и журналисти от Англия и започвам да си мисля, че явно аз не разбирам от футбол, всички имат добри отзиви за него, но за мен Анди Керъл е най-слабия футболист на Ливърпул и поне в момента не се сещам за някой по-слаб нападател в последните години от него. Вчера изпуснатата дузпа е най-малкия проблем. Който не е изпълнявал дузпа, той не е изпускал. За това няма проблем, но това, че гони някаква безнадеждна топка 30-40м. и накрая извършва глупав фаул е тъпо. Това, че спирането му е къс пас, това, че води топката с корите е ... леко казано трагично. А пък на всичкото отгоре е и бавен! Остава му една борба във въздуха, но честно казано пред вратата на Челси не видях да направи нещо. Е да, взе няколко високи топки в центъра, но и от тях сигурно 10% попадаха след това в наш играч. Абе общо взето съм много разочарован от него. Даже си мисля, че Жуниор Мораеш, ако играе вместо него, ще има по-голямо КПД. Гледах вчера тоя Лукаку... честно казано и той не е нещо кой знае какво, но в сравнение с нашия поне виждам, че има на къде да се развива. Момчето влиза добре на скорост, има не лоша техника, с глава отправи добър удар... а струва 15млн... Еми то и Торес беше трагичен, но пак показа някаква скорост, нещо малко футболно. Това исках да споделя само. Ясно ми е, че много хора ще кажете, че не сте съгласни, че Кени си знае ... аз не казвам нищо против Кени. Той е легенда и има право да го налага още 5год. и аз няма срещу него да кажа нищо. Но ме дразни като гледам как всички момчета играят добре, тичат, борят се, за да може да докарат топката до Анди и там да приключи всичко. Надявам се все пак един ден да ме опровергае Анди и да покаже, че е заслужавал това доверие, което му се гласува. Така както доказа Лукас Лейва.

П.С. Някой да каже нещо по-подробно за състоянието на Лукас ?
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Мнението ви за Анди Керъл ?

Мнениеот Жоржиньо » 30 ное 2011 22:05

една дума-ДЪРВО :lol:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 30 ное 2011 22:07

Жоржиньо написа:една дума-ДЪРВО :lol:

Дърветата поне си мърдат клоните и стъблата , когато има вятър. Повече прилича на статуя ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 ное 2011 22:09

B3ATS написа:

Дърветата поне си мърдат клоните и стъблата , когато има вятър. Повече прилича на статуя ;)

Да прав си! :) и то струваща 35млн :mrgreen:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 ное 2011 22:10

Въпреки всичко аз го харесвам и според мен ще стане голям играч през следващите няколко години, освен ако не се случи нещо чрезвичайно...в момента определено играта му е далеч от това което може и аз не мога да разбера къде точно е проблема...но определено показва подобрение в последните мачове в сравнение с началото на сезона...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 30 ное 2011 22:11

Жоржиньо написа:
B3ATS написа:

Да прав си! :) и то струваща 35млн :mrgreen:

Статуя от масивно злато :mrgreen:

Голяма преебавка направиха , като дадоха толкова много пари за един посредствен играч.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 ное 2011 22:11

пълен смешник е тоя...и го платихме баснословна сума.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 30 ное 2011 22:18

Много е надценен Керъл. Трябваше да оставят Торес и да вземат Суарес, двамата щяха да гарантират много силно нападение. Поне докато беше в Ливърпул на Торес му вървеше играта.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

blues_10
Контакти:

Мнениеот blues_10 » 30 ное 2011 22:18

2 думи ;д : Пълно Дърво ! Мисля,че тоя въобще не заслужава тези 26млн. ,а за Суарес 20 млн. и всички са мн. по-доволни от него :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 ное 2011 22:20

По-добре да си бяхте взели Агуеро :)

Върни се в “Ливърпул”