BLUE CHAMPIONS написа:B3ATS написа:СИН ШАМПОАН , не стига , че хитруваш , ами и да ти изплатят печалбата искаш
Ти единствен не си написал коеф. , след като си пуснал фиша. Нали знаеш , че постоянно се мени коефициента , но се зачита такъв , какъвто е бил в момента на пускането на мачовете.
Аз когато ходя да пускам еврофутбол , докато стигна до бутката повечето ми мачове вече са с намален коеф.

но в твоя случай може да са увеличени

Кой хитрува бе келеш

Ако аз си напиша коеф. 3.80 и кажа, че после се е смъкнал до 1,50 човека на мен ли ще вярва или ще го вземе от сайта мислиш. На него не му пука какъв коеф. си написал ти, той си взема коефициентите от завършилите двубои независимо дали са се смъкнали или вдигнали. Ай бягай да си лягаш

Абсолютно грешни мнения. Никой неможе да излъжи в играта, давайте коефиценти, защото всеки залог веднага след появяването му, го слагам в WordPad и го сейфам, така смятам коефицента, такъв какъвто е бил, няма значение дали ще се смъкне или увеличи

"BLUE CHAMPIONS" немога да ти сметна печалбата, тъй като на темата ясно си пише Гонг Футболни Прогнози, надявам се да ме разбереш

Успех по нататък