League Europa - 2011-2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: League Europa - 2011-2012

Мнениеот TodorT » 30 сеп 2011 00:09

Udoji90 написа:
TodorT написа:Ле-леее :o Футболистите на Лацио са "престъпници".... какви положения испускат срещу Спортинг :o

И съдията е престъпник - за мен имаше дузпа за Лацио в продълженията заради задържане за фланелката. Разбира се остават съмнения дали Скули не беше в засада при паса към него.

Мда, имаше леко задържане, а ситуацията със засада е мното тънка... все пак ми се стори, че със съвсем малко е зад отбраната :?

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 30 сеп 2011 10:49

Искам Рики в националния вместо Ван Перси.

would
Контакти:

Мнениеот would » 20 окт 2011 22:55

'Грандът' Стяуа допусна разгромна загуба с 0-5 от Макаби Хайфа :roll:
От другите резултати, ме изненада, победата на Бирмингам, като гост на Брюж.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 21 окт 2011 07:52

Жалко че не пуснах вчера някои мачове. Дори и не лесно спечелени, имаще доста логични победи на фаворитите като гости : PSV Eindhoven, Schalke, FC Twente и Anderlecht. Трябва да се отбележат и изненадите, поне за мен: победата на Wisla Krakow над Fulham и равния на Standard Liege с Vorskla Poltava.
LIVERPOOL RULZZ

would
Контакти:

Мнениеот would » 21 окт 2011 21:50

Crazy_one,победата на Висла над Фулъм, поне за мен не е изненада, защото поляците имат солиден отбор (поне мачовете, които им гледах, с Литекс и Апоел, оставиха такива впечатления у мен) а британците са слаб гост.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2011 11:58

Какви са ви прогнозите за ЛЕ и защо? Ето от мен:

Rubin Kazan' - Shamrock Rovers 1
Много интересна и равностойна група без ирландците. Накрая всеки от Рубин, Тотнъм и ПАОК може да е трети или първи.
Malmö FF - AZ 2
Metalist - Austria Wien 1
Maribor - Club Brugge 2
Назначението на Кристоф Даум и как ще играе отбора под негово ръководство ще е интересно. В Белгия не се представят, както в ЛЕ и заради това си смениха тренера май... От Марибор предупредиха, че ще назначат специален човек за Даум, който ще следи да не изчезне тъчлинията покрай немският специалист и ценител на белите линии... :mrgreen:

Sporting Braga - Birmingham City Х
Очаквам отборът от Чемпиъншип да се държи повече от достойно.
Stade Rennes Udinese Х/2
Celtic Atlético Madrid Х
Tottenham PAOK 1
Поиграха си децата на Тотнъм, но в тази фаза на турнира е време за класиране и очаквам Тотнъм да излезе с титулярите си най-после. Въпреки това не мисля, че ще се играе на една врата мача.
Standard Liège Hannover 96
Един от решаващите за следващата фаза мачове. Първият мач в Германия между двата отбора завърши с нулев хикс. Положението в групата - Лиеж и Хановер с по 8 точки са начело в групата като по-добрата голова разлика на Стандарт им отрежда първото място. Датският Копенхаген е трети с 4, а Ворскла с 1.
Предвид очакваната победа на датчаните в Полтава, хиксът между немци и белгийци е рискован и те ще трябва да търсят победа на всяка цена. За това смятам, че това ще е интересен мач за гледане с много голове. В последният кръг Ворскла гостува на Хановер, а Лиеж е гост в студената датска столица. Разбира се, ако Ворскла се опъне на датчаните в този кръг и направят един равен да речем, всичко ще е решено още този кръг, но белгийци и немци трябва да се хвърлят за победа, ако искат да имат шанс за продължаване в следващата фаза.
Vorskla København 1Х2
Rapid Bucureşti Hapoel Tel Aviv 1
Legia Warszawa PSV 2
ПСВ се класираха вече, но моралът на холандските тимове не предполага нарочни загуби и отпускане, независимо от момента.
Lokomotiv Moskva Sturm Graz 1
AEK Larnaca Maccabi Haifa 2
Schalke 04 Steaua Bucureşti 1
OB Wisła Kraków 2
Twente Fulham Х
AEK Athens Anderlecht 2
Sporting CP Zürich 1
Vaslui Lazio
Stoke City Dynamo Kyiv 1Х2
Отново мач от група в която все още нищо не е ясно. С 10 точки на върха, Стоук могат да се чувстват спокойни, ако в последният мач нямаха пътуване до Истанбул. Класирането:
Изображение
Една загуба на Стоук на техен терен и могат да се сбогуват с ЛЕ. Звучи като невероятна въртележка, но... Това също ще е много интересен мач. Паднат ли Динамо, ще запишат едно от най-бледите си евроучастия след 1989.
Maccabi Tel Aviv Beşiktaş 2
Athletic Club Slovan Bratislava 1
"Атлетите" са вече в следващата фаза, но не допускам нищо друго освен единица.
Salzburg PSG 2
Класирането тук:
Изображение
Лично аз, ако имам възможност ще гледам този мач. Не очаквам да има много голове, но има решаващо значение за групата. В последният мач ПСЖ посреща Атлетик, а Ред Бул е гост в Словакия. За Атлетик евромачовете са въпрос на чест. Баските възприемат този отбор като национален и няма отбор на който да му е лесно, когато срещне този противник.
Аз стискам палци милионерите от Париж да останат трети. Играят грозен футбол и не заслужават да продължат. Гледах им мача в Билбао, където бяха разковани от някакви местни футбалери.
Ако ПСЖ се разделят с Европа в Париж ще има сериозно "разместване".

Съвет към залагащите: погледнете лидерите, които са се класирали вече с кого играят вкъщи в уикенда след мача от ЛЕ. Например това, че на ПСВ им предстои гостуване на Фейеноорд. ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 ное 2011 20:37

Пф тия Атлетико вкараха от 30 метра вратаря се хвърля като риба :lol: и то на сухо

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 ное 2011 20:58

Защитника също имаше не малка вина, залегна като опълченец на фронта...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 30 ное 2011 21:01

Тотално си ги надиграваме.Туран играе много добре Салвио се пробва нещо да направи ама не му се получава много много.Сега пак един бърз гол първите 10 минути от второто полувреме и да сме си сигурни за 1/16 .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 ное 2011 21:47

NK Maribor [3 - 3] Club Brugge
Няма такива нещастници! Поне да бяха паднали с 5:0, за да не ме е яд... :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”