Xop написа:1. ЧЕЛСИ играе в ШЛ, а Ливърпул никъде! Кой, кого ще стига??
2. Дрогба и Лампард са 33г! Щом Белами е на 32 какво пречи на тея да играят? За класата няма възраст!
3. ЧЕЛСИ е в невероятна криза! Адски сме зле! Всички ни се подиграват! А пак сме над Ливърпул, които правили успешен сезон! Загряваш ли ? Няма как да ги сравняваме, защото ЧЕЛСИ просто има по-класен отбор, който може да спечели последователно 7-8 мача, а Ливърпул с наличните си футболисти ще е геройство! Всеки да си гледа в паницата!
Оп... грешиш доста, приятелю. Значи, да говоря по точки.
1. Челси играе в ШЛ и съм почти сигурен, че Валенсия ще ви бие на Стамфорд Бридж и ще доцъкате сезона в Лига Европа, а ние имахме шанс за Топ 4, където щяхме да сме, ако не бяхме започнали миналия сезон по такъв трагичен начин...
2. Белами ще надбяга Дрогба и Лампард все едно надбягва 5 годишно момченце. Принципно съм фен на лоялни играчи, а Дидието и Франки са доказали, че са такива, но Белами може да се справи без проблем с всеки един от тях. Казвам го като неутрален фен между другото...
3. Не мисля, че Челси е в криза. Мисля, че със средна възраст 30г. на състава и с мениджър, който щом взел всичко възможно в португалската лига с Порто, вече е герой, няма как да се получават нещата. Това за мен е максимума, на което е способен отбора. Иначе това за по-класния отбор... Мога да се съглася, че Давид Луиз е по-класен от Шкъртел, че Лампард е по-класен от Лукас, и че Торес е по-класен от Керъл. Не виждам кои други играчи на сегашния тим на Челси превъзхождат нашите, че чак да имате по-класен състав от нашия. И нашата средна възраст на състава е 25 г., а вашата 30. Голяма роля играе и възрастта на даден играч, не че на Белами това му пречи да прави крив всеки втори играч от ВЛ примерно. И между другото, Лукас не блести с кой знае каква техника или креативност, но върши страшно добре поставената му "мръсна работа", напомня ми на Джон Йенсен, бивш играч на Арсенал.
Това е, което имам да кажа, мисля, че повечето фенове на Челси ще се съгласят с мнението ми, защото мога да ви гарантирам, че не го писах от пристрастие...