ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот yavorescu » 30 ное 2011 17:51

BTW, струва ми се, че изразът "не успя да се адаптира към отбора" е по-благоприличния PR вариант на "оказа се твърде некадърен и/или мързелив". ;-)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 ное 2011 18:23

За цял полусезон Дончо некадърника има за 15-ет мача, като абсолютен титуляр, всичко на всичко: 1гол (с/у Берое-вкаран абсолютно СЛУЧАЙНО :mrgreen: ) и 2 голови аистенции (с/у Левски и с/у Калиакра).
Чидя се и се мая какво трябва да се случи за да разкарат този смешник от отбора.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 ное 2011 19:05

http://www.varnautre.bg/sport/varna/278 ... _lyubimtsi
Един от освободените футболисти от варненския Черно море Димитър Петков – Макето за пореден път демонстрира, че е истински „мъжкар”.

След като стана ясно, че ще разтрогне договора си с тима на „моряците”, Петков си позволи да каже неща, които доста от играчите на Тича коментират помежду си, но не смеят да кажат официално.

Димитър, който вкара третия гол във вратата на Левски при историческата победа над сините с 3:1, направи сензационни разкрития за това как наставникът Стефан Генов пуска в игра само футболисти, които са му любимци. Но докато беше в Черно море, нямаше смелостта да даде гласност на проблемите си.

„Имахме пререкания с Генов, тъй като според мен, критерият за подбор на футболисти, които ще играят в дадена среща, е лични симпатии. Аз мисля, че показвах добра форма в мачовете, в които бях на терена и трябваше да играя повече. Но по обясними за мен причини пловдивчанинът не беше на това мнение. Генов пускаше като титуляри само любимците си. Аз поисках да напусна, защото искам да играя редовно и да се развивам. Мисля, че съм показал, че не съм от така наречените заплатаджии", сподели Димитър Петков.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 ное 2011 19:06

greenpeak написа:За цял полусезон Дончо некадърника има за 15-ет мача, като абсолютен титуляр, всичко на всичко: 1гол (с/у Берое-вкаран абсолютно СЛУЧАЙНО :mrgreen: ) и 2 голови аистенции (с/у Левски и с/у Калиакра).
Чидя се и се мая какво трябва да се случи за да разкарат този смешник от отбора.

За съжаление ще трябва да ти отговоря по следният начин.Смятай щом некадърник като Дончо е неизменен титуляр,какви са останалите които не играят заради него.По принцип всеки треньор си има любимци,но и няма треньор,който да иска да губи мачове заради някой свой любим играч.Ще ти припомня името на само един подобен играч,играл на Тича и обявен за некадърник от първия ден в който стъпи на Тича от ,,разбирачите" които не седят под козирката.Георги Андонов.Не искам да изброявам другите подобни на него.Явно Дончо има качества,но не може да ги развие по една,или друга причина.Показа такива дори и при невъзможния гол който вкара с корем.Защото все пак той се озова там,а не примерно някой друг.Но както треньорите си имат любимци,така и публиката има такива.Но те обикновено не съвпадат и започва голямото надприказване/плюене/.А относноо статистиката-ами гледам че голмайстор на отбора е Жоро Илиев.Какво да кажем тогава за супер трансфера ни Паломино?Абе хвани единия,удари другия е работата при нас.Имаме няколко наистина добри играчи-Илко,Сашо15,Росен,Камазола,Жоро, и Паломино.Имаме и един супер играч не във добрата си форма от преди-Миро.Един голям талант-Капитанов.Това са ни играчите.Мисля че са твърде малко за един класен отбор,какъвто имаме претенциите да е Черно море.Да не говорим,че няма достатъчно класа на терена,ами и на пейката няма никой.За какво говорим тогава?Не Чечо,ами и който и да е треньор с тези играчиТОЛКОВА.Затова повече търпение,повече подкрепа който може и се радвайте на това което имаме и не забравяйте това което можехме да сме без тези които оплюваме в момента.Стадион?Играчи?Трансфери?ДЮШ?Надежди?Евротурнири?Да,ама не.Щяхме да сме един голям т.ашак като един друг голям т.ашак и да ни се смеят и гаргите.И тогава играчи като тия които имаме в момента,щяха да ни се струват супер звезди.Играчи от друга вселена.За разлика от голяма част от пишещите тук,аз помня едни ужасни периоди на Тича.Периоди,които се моля повече НИКОГА да не се случват в моя отбор.И затова предпочитам да гледам играчи като Дончо вкарващи голове с корем и правещи голове на ЦСКА и асистенции срещу Левски макар и рядко,отколкото играчи чиито имена отдавна не помня,водени от местен треньор капацитет като Тошко Великов срещу отбори които се появяват на футболната карта я за сезон,я за половин.И на всичкото отгоре да не можем да ги побеждаваме.Осъзнайте си приоритетите драги съмишленици и после оплювайте това което имаме в момента.Колкото и да е малко,все пак е нещо и ни доставя колкото радост,толкова и мъка.Или вие предпочитате да изживяваме само мъка?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 ное 2011 19:07

http://www.varnautre.bg/sport/varna/278 ... horo_iliev

Наставникът на Черно море Стефан Генов отговори и на нападките от страна на Димитър Петков по негов адрес,

който изригна, че пловдивчанинът пуска в игра само своите любимци.

„Специално за Макето, мога да кажа, че няма как да е титуляр при наличието на футболисти като Жоро Илиев и Самуел Камазола. Изненадан съм, че говори такива неща за мен. Аз нямам нищо против него”, сподели Генов.

Последният разкри, че мениджър на Макето се обадил да ги поздрави, че са се разделили с футболиста.

„Доколкото разбрах, мениджърът съди Петков по финансов въпрос, като дори сподели, че Митко е лошо момче”, заяви пловдивският специалист.

„Най-вероятно става въпрос за Емил Данчев, който беше мой мениджър преди 2 години. Наистина Данчев ме съди, но аз спечелих делото”, каза в своя защита Макето.

Димитър Петков е единственият футболист в България, който е спечелил дело срещу своя мениджър. Преди време агентът Димитър Бербатов – Емил Данчев е имал претенциите към Макето за близо 5000 лв. комисиона за преотстъпванията му от ЦСКА в Ботев (Пловдив) и Локомотив (Мездра) през 2008 и 2009 г. В конкретния казус Данчев е претендирал, че Петков няма право да сключи договор за работа или за трансфер без неговото съгласие. Впоследствие обаче, Арбитражния съд към БФС (АСБФС), се произнесе в полза на футболиста.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 ное 2011 20:07

Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2011 20:12

Iceberg написа:Оставям на вас да коментирате двете интервюта, това на Макето и това на Генов. И ако Макето е мъжкар, както го наричат журналистите, тогава Генов какво е??! Досрамя ме докато четях как цитира какво бил казал мениджъра на Макето: поздравления за това, че били го изгонили, че го съдел и...ЧЕ БИЛ ЛОШО МОМЧЕ???? Е може ли така да се изкенза тоя пак? Та Макето му спаси задника толкова пъти, влизаше винаги на 100% и се раздаваше, макар и да беше малко по-дървен и груб. Според мен Петков си тръгва, защото изказва мнение и е мъжкар, който не крие какво мисли. Иначе ни беше нужен, колкото и някои да не го харесваха в офанзивен план.

Не си ли тръгнаха по същия начин Юруков и Д.Георгиев?Май започва да става система,който си "отвори устата" да си тръгва...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 ное 2011 20:15

Готвача, аз такива недоразумения, като Дончо не желая да гледам. Има си статистика отваряй и чети. Миналата година есента пак е с един гол.
Причината за слабата му игра е явно, че толкова си може човека. Не мисля, че има качества, та камоли да се търсят причини за провалът му.
Ако гоним някакви по предни класирания не виждам за какво ни е Дончо. Да го пращат по живо по здраво и това е :mrgreen:, в противен случай стадиона ни съвсем ще се изпразни.
Iceberg, явно има проблеми и търкания вътре в отбора. Грозното е, че избиват по медиите.

До тук са освободени ляво и дясно крило, дефанзивен и офанзивен полузащитник. Предполагам, че някои от освободените могат да отидат или при Велизар в Молдова или при Кольо в Търговище.
Нека видим кои ще са новите на тяхно място. Много ми е интересно кои ще са.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 ное 2011 20:54

greenpeak написа:Готвача, аз такива недоразумения, като Дончо не желая да гледам. Има си статистика отваряй и чети. Миналата година есента пак е с един гол.
Причината за слабата му игра е явно, че толкова си може човека. Не мисля, че има качества, та камоли да се търсят причини за провалът му.
Ако гоним някакви по предни класирания не виждам за какво ни е Дончо. Да го пращат по живо по здраво и това е :mrgreen:, в противен случай стадиона ни съвсем ще се изпразни.
Iceberg, явно има проблеми и търкания вътре в отбора. Грозното е, че избиват по медиите.

До тук са освободени ляво и дясно крило, дефанзивен и офанзивен полузащитник. Предполагам, че някои от освободените могат да отидат или при Велизар в Молдова или при Кольо в Търговище.
Нека видим кои ще са новите на тяхно място. Много ми е интересно кои ще са.

:mrgreen: Явно или не четеш какво съм написал,илии си имаш изградена някаква твоя си теза и се мъчиш да ни вкараш всичките в тази рамка.Абе човек,аз не съм фен нито на Дончо,нито на който и да е друг играч,а фен на Черно море,по простата причина че играчите идват ии си заминават,но отбора остава.Идеята на напиасното от мен е съвсем различна от смисъла който си схванал.Дали толкова си може,или не решава треньора.Акоо ти не искаш да гледаш Дончо,моля,заповядай.По време на мач на терена има общо 25 артиста за гледане.От тях разбрах че не харесваш само Дончо.Ами не го гледайй тогава.Наслаждавай се на другите,коитоо харесваш.Аз така правя. ;) Защото както съм писал по горе,имаше моменти в славната/и на моменти не толкова славната/история на моя любим клуб,когато от 25 на терена е нямало кого да харесам за съжаление.И за още по голямо съжаление,половината бяха наши момчета+треньорския щаб.Сега определено е по добре.Аз се нагледах на мачове в Б група,надявам се повече да не ми се налага да го правя.А Дончоо може и да си замине,може и да остане.Не го решаваме ние.Искахме Тошко титуляр,мисля че ще получи титулярно място,ама в друг отбор.Така че виждаш колкоо се съобразяват с нашето мнение тези от които зависи политиката в отбора и клуба.Ние самоо можем да дъвчем едни и същи неща и да се надяваме един ден нещата да са малко по добре от сега.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 ное 2011 21:35

Готвача написа: ...Идеята на напиасното от мен е съвсем различна от смисъла който си схванал.Дали толкова си може,или не решава треньора.Акоо ти не искаш да гледаш Дончо,моля,заповядай.По време на мач на терена има общо 25 артиста за гледане.От тях разбрах че не харесваш само Дончо.Ами не го гледайй тогава.Наслаждавай се на другите,коитоо харесваш.Аз така правя. .

Готвача, ти ми предлагаш за вечеря гювеч.
А аз не харесвам грах примерно.
И ти ми казваш не яж граха в гювеча, а другото го яж, така ли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
И да се наслаждавам на картофите и бамята??? А граха да до отделя на страни в чинията???

Аз пък искам гювеч без грах бе готвачо :mrgreen:
Щом има грах, няма да го ям.

Когато на терена има некадърници, хората спират да гледат.
Не съм казал, че не харесвам само Дончо.
В отбора трябва да играе здрава метла, това е.

Върни се в “Архив”