Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот tibidabo » 12 окт 2011 22:10

Въпрос на гледна точка. Аз казвам моето мнение, какво ми харесва у човек. Не казвам, че Жозето не трябва да се държи така, а аз защо не го харесвам. Това е. .... :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
MarioGotze
Контакти:

Мнениеот MarioGotze » 12 окт 2011 22:27

Разбрах те, но се замисли ти ако си на негово място как би се държал :)
Един е ФЕНОМЕНА!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 12 окт 2011 23:19

Бих си пожелал да съм като Зидан и Гуардиола. Но властта и славата са като алкохола. Преди да си се натряскал за първи път...никога не знаеш къде ще избиеш. И недей забравяй, че всичко е преходно. Представи си, че нещо се обърнат нещата и Моу започне да не постига резултати(искрено не му го пожелавам). След десетина години ще го помни само Уикипедия, а камо ли, че е говорил с боговете. :) :) :) :)
Разбрах те какво имаш предвид. Твоя работа, аз само споделям моето мнение. Лека вечер.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 окт 2011 21:22

С головете срещу Бетис, общата статистика на отборите които е водил Жозе Моуриньо, достига 1000 вкарани попадения в 521 мача. Което прави по 1.91 гола на мач. Най добър показател е този на Реал М- в 70 мача до момента, водените от Жозе мадридчани са вкарали 180 попадения- по 2.5 средно на мач. Толкова за дефанзивния Моуриньо и 1:0 ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 окт 2011 01:33

Madridist написа:С головете срещу Бетис, общата статистика на отборите които е водил Жозе Моуриньо, достига 1000 вкарани попадения в 521 мача. Което прави по 1.91 гола на мач. Най добър показател е този на Реал М- в 70 мача до момента, водените от Жозе мадридчани са вкарали 180 попадения- по 2.5 средно на мач. Толкова за дефанзивния Моуриньо и 1:0 ;)

Мауриньо,от както е в Реал играе прекалено офанзивно,което според мен е грешка......Играе директен футбол ,който предполага по често губене на топката,а в същото време отзад в много моменти е много оголен отбора и на моменти за това защитниците стават смешни.

За момента това което Реал прави най-добре е контра-атаката.В същото време отбора се опитва да играе с много напред изтеглена защитна линия,и като цяло отбора е много изтеглен напред ( а в същото време сигурното владеене на топката не е силна страна на отбора),което не предполага контри ( обратното предполага контри за съперника),а в случаите когато се получават контра атаките на отбора , най-често това е след избиване от корнер или след като отбора е влезнал дълбоко в собствената си половина.Това принципно разминаване на намерение и способности,мисля че до момента играе лоша шега.
Според мен Мауроньо трябва да избере,дали да се съобрази с милионите хейтъри за които всеки успех е случаен или нелогичен и ще се опитва да убеди всеки, че отбора който той води може да играе атакуващ стил,или ще прави това което може а именно добре групиран отбор който е готов да накаже отсрещния при всяка грешка чрез изчакване и контра.(Мачовете с Валенсия и Севилия миналата година бяха показно за това което се опитва да кажа).
Все пак аз вярвам че отбора ще навлезе в по-добра форма и ще започна да практикува безапелационен футбол-такъв какъвто очаква всеки мадритист.За момента според мен не е така,но а аз наистина вярвам че Мауриньо ще спечели тази година ШЛ и.....не толкова шампионата.Тогава , ще се виждат само положителните страни и никой няма да говори за това,защитен или нападателен футбол играе Мауриньо а за това че Реал е ЕШ а Мауриньо е най-големия.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 ное 2011 22:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MNlbzYHJ-SI&feature=player_embedded[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2011 16:34

Вярно ли е, че Жозе Моуриньо е възхвалявал здравината на предпазните кори Адидас, след мача Реал - Атлетико?! :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 дек 2011 21:24

БАЙ ШНУР написа:http://www.winner.bg/european-football/read52889.html :)

:)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 дек 2011 22:55

Дидие Дрогба „плака като малко дете“, когато Жозе Моуриньо трябваше да си тръгне от Челси. Това разкрива нова книга, публикувана в Испания. Книгата, наречена „Моуриньо: Тайните на неговия успех“, документира напускането на португалския мениджър от „Стамфорд Бридж“ през септември 2007-а.

Моуриньо напусна клуба след разрив в отношенията си със собственика Роман Абрамович, въпреки че бе спечелил 6 трофея за клуба, включително и две титли на Англия.

Според книгата, играчите са приели новината много тежко, а Джон Тери и Франк Лампард са опитали да убедят ръководството да не пуска мениджъра.

Цитиран от „Дейли Експрес“, португалският защитник Пауло Ферейра споделя: „Винаги е сложно, когато мениджърът напуска клуба, но в този случай бе още по-сложно. Жозе дойде в съблекалнята, събра ни всички заедно и ни каза, че напуска. Дидие (Дрогба) бе един от тези, които приеха новината най-тежко. Той плака като дете.“

Самият Дрогба споделя: „Имаше много емоция. Изглеждаше нереално, сякаш е филм. Ние свикнахме с него всеки ден и не бяхме говори да си тръгне. Това бе истински шок.“

Лампард пък казва: „Мислех, че Жозе ще остане 10 години. Всичко вървеше перфектно. По принцип не влагам емоция в тези неща. Знам, че мениджърите идват и си отиват, това е футбола. Но в този случай бе повече от това мениджър да си отиде, това бе приятел, който ни оставяше.“

Върни се в “Архив”