Бившето крило на родния Левски и любимец на „синята” публика – Жоазиньо, изгледа на живо днешната тренировка на бившия си клуб, предаде репортер на Novsport.com.
Нисичкият бразилец, който през лятото бе продаден в руския Краснодар, се съгласи да каже и няколко думи пред събралите се медии.
“Видях всичките си бивши съотборници, разговарях със спортния директор Георги Иванов. Не сме си казали нищо конкретно, просто се радваме, че се виждаме. Няма как да забравя Левски, все пак бях 3 години в отбора. Надявам се някой ден да се върна пак тук, зависи как е положението”, започна Жо.
Бразилецът каза няколко думи и за това как се чувства в Русия и за престоя си там: „В Русия първенството е силно, чувствам се добре там, хубаво е да играеш там. Мисля, че треньорът е доволен от мен, старая се на всяка тренировка и затова показвам и резултати в мачовете.За момента оставам в Краснодар, няма конкретна оферта за мен. Все още не съм научил руския, знам само някои думи, които са близки до българския”.
„Искам да кажа на феновете на Левски, че аз също като тях съм фен на този отбор. Много хора искат да се върна, но за момента няма как да стане, все пак един ден може и да се случи”, окуражи „сините” запалянковци Жоазиньо.
Накрая бившата звезда на Лески пожела на новия наставник Николай Костов да направи „сините” шампиони още през този сезон: „Пожелавам много късмет на Николай Костов, да покаже, че е добър треньор. Имам приятели, на които той беше треньор и всички казват, че е много добър. Пожелавам му да направи Левски шампион тази година”.
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Бивши играчи и треньори
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Жо, завинаги един от нас! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Малкият човек с голямото сърце! 

"Виктория Пилзен стигна до престижно равенство 2:2 срещу вече осигурилия си участие в следващата фаза Милан, а първият гол за чехите реализира бившият футболист на Левски Давид Бистрон. Тимът от Пилзен ще продължи участието си в европейските турнири и през пролетта, след като завърши на трето място и ще играе в Лига Европа."
Гонг
Гонг
- Levski 1914
- Контакти:
Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев се присъедини към Наско Сираков и заяви, че легендата на Левски с пълно основание нарича "сините" "селски отбор", превърнат в такъв от Тодор Батков.
"Сираков има право да казва, че Тодор Батков е превърнал Левски от един европейски отбор в селски тим. Хората, които са виновни за моето изгонване, сега си понасят последствията. За мен Левски е затворена страница, не искам да се връщам. Естествено не искам да се заканвам толкова много, тъй като в живота нищо не се знае", заяви Велев.
Тоя продължава с всеки изминал ден да ми пада все повече в очите. Вече започвам да си мисля, че бяха прави феновете като го хранеха и псуваха преди две години!
"Сираков има право да казва, че Тодор Батков е превърнал Левски от един европейски отбор в селски тим. Хората, които са виновни за моето изгонване, сега си понасят последствията. За мен Левски е затворена страница, не искам да се връщам. Естествено не искам да се заканвам толкова много, тъй като в живота нищо не се знае", заяви Велев.
Тоя продължава с всеки изминал ден да ми пада все повече в очите. Вече започвам да си мисля, че бяха прави феновете като го хранеха и псуваха преди две години!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- blue avalanche
- Контакти:
Levski 1914 написа:Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев се присъедини към Наско Сираков и заяви, че легендата на Левски с пълно основание нарича "сините" "селски отбор", превърнат в такъв от Тодор Батков.
Че кой,пък,иска Велев да се връща?Неговата работа стана като тази на Киряков,дето не го взимаха в национала,обаче той "бойкотираше"...

Нямам нищо против този "селски" отбор да му спука гьона на Лаута!И в двата мача!
- milen.hristov
- Контакти:
Levski 1914 написа:Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев се присъедини към Наско Сираков и заяви, че легендата на Левски с пълно основание нарича "сините" "селски отбор", превърнат в такъв от Тодор Батков.
Това всички го знем,Лудогорец изглежда и има по-европейска организация от Левски.Но когато го каже някой истински левскар като Емо Велев се нахвърлят върху него,но той им го каза на всичките след един мач, че са наркомани и пияници.Може и да не е идеалния треньор но при него е спечелена последната титла.
Кокала за това и беше махнат от Батков, защото Велев не му мълчеше, и както той така и Дани Боримиров не му казваха колко е велик, безценен и незаменим.Нещо заради което преди тях бяха изгонени и Стоилов и Сираков.
- blue avalanche
- Контакти:
Hristos написа:вече и Тони Здравков може да се нарече бивш
"Орисията" му е да бъде треньор на изплющяшки отбори.
- milen.hristov
- Контакти:
Hristos написа:вече и Тони Здравков може да се нарече бивш
Точно сега е времето да го последва и началника му Иванов,и новият треньор да почне на чисто.
Успех на Сухият в новият му отбор,за съжаление качествата му са точно за клубове без големи амбиции