Екскурзия за 1/8 - ния мач в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Екскурзия за 1/8 - ния мач в Пловдив
От форума колко човека ще идват на мача , автобуса е 50 места за сега сме 25/30 човека събрани (казвам груба бройка , може и повече да сме) . 
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
ntodorov написа:petkan написа:Обещаха ми на уше - слънчицето е уредено! И пролетни температури ми обещаха. Не ни требе козирка
То сега друг проблем. Ще ни трЕбва козирка да ни пази от слънцето.
Ах, знаех си, сега и слъчеви очила и слънчезащитен крем трябва да си купувам! Ще ме вкарат в разход тия Ботев!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Екскурзия за 1/8 - ния мач в Пловдив
Bourgas написа:ntodorov написа:petkan написа:Обещаха ми на уше - слънчицето е уредено! И пролетни температури ми обещаха. Не ни требе козирка
То сега друг проблем. Ще ни трЕбва козирка да ни пази от слънцето.
Ах, знаех си, сега и слъчеви очила и слънчезащитен крем трябва да си купувам! Ще ме вкарат в разход тия Ботев!
НЕма купуваш нищо. Ще взема от жената крем Q10 и червило да не ни опръхват устните от слънцето и вятъра.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Аааааа, не, не и не! С червилото ще ме вкараш в грях, че са и повече от нас, не можете да ме отървете
Ще изгоря! 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:Аааааа, не, не и не! С червилото ще ме вкараш в грях, че са и повече от нас, не можете да ме отърветеЩе изгоря!
Аз не споменах ли, че е рисковано ?....
Утре май ще бистрим екскурзията. Подготвяйте кремове, пудри, червила и пр. и да нападаме Тримонатаааааа 
[center]
[/center]
Хайде Айули не се излагайте , до тук има само един автобус записани за мача ! Какво още искате бе , хора - мача е в неделя , хубаво време ,цената е добра 18лв. за автобуса и 4 лв. вход за мача , отборът играе успешно , реди победа след победа , еб.... му м... , какво повече от това ?????
Удължен е срока за записване до събота . Дано успеем да се съберем поне 100-тина човека !!!
Удължен е срока за записване до събота . Дано успеем да се съберем поне 100-тина човека !!!
El greco...В колко часа ще се тръгва ? Кога и къде ще се плаща ? За сега ми се отваря парашута за неделя. Утре вече ще съм сигурен на 100%.
- Bartolomej
- Контакти:
Значи до тук сме трима от форума , които отиваме . Значи бройката до 5 , която ни отпуснаха от Ботев ще я запълним 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Значи до тук сме трима от форума , които отиваме . Значи бройката до 5 , която ни отпуснаха от Ботев ще я запълним
Брой ме и мен
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта