Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2011 10:37

jermiun написа:
Армейци,

Саша Живец вече не е футболист на ЦСКА. Словенецът разтрогна договора си с червените по взаимно съгласие.

Ръководството на клуба му благодари за старателната работа в отбора и му желае много бъдещи професионални успехи.

http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2165

Mдаа, който е обърнал внимание на думите ми от преди седмица, няма да го изненадват такива новини. Очаквайте продължение!
BLUE CHAMPIONS написа:Надявам се Лудогорец да паднат, важното е те да губят точки. Армейците на пролет ще са абсолютния аутсайдер, след четирима продадени и още толкова разтрогнали 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 ное 2011 11:29

BLUE CHAMPIONS написа:
jermiun написа:
Армейци,

Саша Живец вече не е футболист на ЦСКА. Словенецът разтрогна договора си с червените по взаимно съгласие.

Ръководството на клуба му благодари за старателната работа в отбора и му желае много бъдещи професионални успехи.

http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2165

Mдаа, който е обърнал внимание на думите ми от преди седмица, няма да го изненадват такива новини. Очаквайте продължение!
BLUE CHAMPIONS написа:Надявам се Лудогорец да паднат, важното е те да губят точки. Армейците на пролет ще са абсолютния аутсайдер, след четирима продадени и още толкова разтрогнали 8-)

голям разбирач си бе, направо ти се възхищавам..гледай си отбора и не се занимавай с ЦСКА.Ще видим напролет кой ще издиша и кой не !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2011 11:34

POPCORN написа:голям разбирач си бе, направо ти се възхищавам..гледай си отбора и не се занимавай с ЦСКА.Ще видим напролет кой ще издиша и кой не !

Гледам си българския футбол и ме вълнуват всички отбори! Теб притеснява ли те нещо това :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 ное 2011 11:45

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:голям разбирач си бе, направо ти се възхищавам..гледай си отбора и не се занимавай с ЦСКА.Ще видим напролет кой ще издиша и кой не !

Гледам си българския футбол и ме вълнуват всички отбори! Теб притеснява ли те нещо това :?

притеснява ме, защото като пишеш, дразниш хората!тебе не те интересува ЦСКА, тебе те интересува да ядосваш и дразниш хората в тоя форум с неадекватните ти мнения!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2011 11:49

POPCORN написа:притеснява ме, защото като пишеш, дразниш хората!тебе не те интересува ЦСКА, тебе те интересува да ядосваш и дразниш хората в тоя форум с неадекватните ти мнения!

Неадекватни мнения :shock: :o Защото са неадекватни, затова ли прогнозите ми се сбъдват?! И това, че истината те дразни, аз ли съм виновен :?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 ное 2011 12:03

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:притеснява ме, защото като пишеш, дразниш хората!тебе не те интересува ЦСКА, тебе те интересува да ядосваш и дразниш хората в тоя форум с неадекватните ти мнения!

Неадекватни мнения :shock: :o Защото са неадекватни, затова ли прогнозите ми се сбъдват?! И това, че истината те дразни, аз ли съм виновен :?

и кое се сбъдбва от всичките ти прогнози а?Разторгнали сме със Саша Живец, той какво общо имаше с отбора тази есен?Най-нормланото нещо е да разтрогнеме с него?Или Караджата и той за какво ни е ?Кой от добрите ни футболисти сме го продали или сме разтрогнали досега?И да ти кажа спокойно няма да ти се сбъднат прогнозите, дори да продадем някой ще си намерим достоен заместник на него!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2011 12:10

POPCORN написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

и кое се сбъдбва от всичките ти прогнози а?Разторгнали сме със Саша Живец, той какво общо имаше с отбора тази есен?Най-нормланото нещо е да разтрогнеме с него?Или Караджата и той за какво ни е ?Кой от добрите ни футболисти сме го продали или сме разтрогнали досега?И да ти кажа спокойно няма да ти се сбъднат прогнозите, дори да продадем някой ще си намерим достоен заместник на него!

В написаното ти има логика, с тази разлика, че аз не съм правил анализ на играчите. Само споделих мнение за зимния трансферен прозорец ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2011 12:23

BLUE CHAMPIONS написа:В написаното ти има логика, с тази разлика, че аз не съм правил анализ на играчите. Само споделих мнение за зимния трансферен прозорец ;)

Да, прав си. Ние разкарваме накадърниците, а вие си ги коткате.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 ное 2011 12:42

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:
BLUE CHAMPIONS написа:и кое се сбъдбва от всичките ти малоумни прогнози а?Разторгнали сме със Саша Живец, той какво общо имаше с отбора тази есен?Най-нормланото нещо е да разтрогнеме с него?Или Караджата и той за какво ни е ?Кой от добрите ни футболисти сме го продали или сме разтрогнали досега?И да ти кажа спокойно няма да ти се сбъднат прогнозите, дори да продадем някой ще си намерим достоен заместник на него!

В написаното ти има логика, с тази разлика, че аз не съм правил анализ на играчите. Само споделих мнение за зимния трансферен прозорец ;)

Защо не направиш първо анализ на сините титуляри от холандия и испания и техните договори, пък после ще обърнем внимание и на разтрогналите дълбоки резерви на ЦСКА? В смисъл, така, обективен анализ, ако може.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2011 13:00

vaskonti написа:Защо не направиш първо анализ на сините титуляри от холандия и испания и техните договори, пък после ще обърнем внимание и на разтрогналите дълбоки резерви на ЦСКА? В смисъл, така, обективен анализ, ако може.

Имаш впредвид за титулярите в Левски :? Има много други теми в нашия форум ,където ги обсъждаме, не съм дошъл тук да злорадствам и спамя, а да си изкажа мнението за вашия трансферен прозорец ;)

Върни се в “Архив”