Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.
Чиста дузпа,която беше изтървана нелепо... още когато видях Керъл пред точката за изпълнение на дузпа осъзнах,че ще я изтървем... Всички които сме се събрали на масата се обединихме около мнението,че трябваше Белъми да изпълни дузпата,но свърши вече. Наистина имаме лек превес доста точни и добри шпагати на нашите момчета! Дано Керъл успее да изкупи греха са със гол или поне асистенция,както направи Суарез в първия кръг на висшата лига срещу Съндърланд. Имаме Адам,Суарез и Каут на скамейката и като цяло не правим грешки в защита от което съм много доволен. Също така доста хора от Челси висят с жълти картони ,така че за сега съм спокоен! Трябва да си използваме шансовете през втората част! LIVERPOOL FOREVER!!!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Лукаку трябваше да получи червен картон и наще найстина трябва да потренират дузпи . От 4 дузпи 3 изпуснати
Иначе като цяло играем добре и според мен превъзхождаме Челси.

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Аз лично не обвинявам Керъл за дузпата, през този сезон всички се редуват да изпускат ... иначе според мен играе много добре и ако влезе Суарес към 60 минута ще има доста проблеми за Челси в защита.Спиро обаче играе много зле ...
-
- Контакти:
LFC1892 написа:В началото на мача, като видях съставите, не очаквах да играем толкова добре и да владеем положението. Да влиза второто Суарес и да им изкара някой червен картон, че вече 4 човека им висят. Анди не мисля, че можем да го обвиняваме за дузпата, а като цяло играе добре, но той не трябва да играе толкова самотен напред.
Аз съм човека който най-много го защитава по принцип но тук определено може да се обвинява, просто нервите с която изпълни дуспата бяха излишни, той трябваше да вземе топката и да я даде на Белами или на Макси, когато усещаш че си нервен не трябва да се нагърбваш с това изпълнение, той я изпълни с такава ярост, че искаше Турнбул да се махне от вратата няма как да стане иначе за играта му едно голямо браво.
LFC1892 написа:В началото на мача, като видях съставите, не очаквах да играем толкова добре и да владеем положението. Да влиза второто Суарес и да им изкара някой червен картон, че вече 4 човека им висят. Анди не мисля, че можем да го обвиняваме за дузпата, а като цяло играе добре, но той не трябва да играе толкова самотен напред.
как пък да не можем да го обвиняваме

аз дося го жалих, ама като сам си вкарваш главата торбата, после трябва си готов да си понесеш последствията

много голяма грешка, че се нагърби - и без тва му е смачкано самочувствието, а сега това беше за десерт...бях сигурен, че ще изпусне, колкото и тъпо да звучи...
-
- Контакти:
Karsa Orlong написа:Аз лично не обвинявам Керъл за дузпата, през този сезон всички се редуват да изпускат ... иначе според мен играе много добре и ако влезе Суарес към 60 минута ще има доста проблеми за Челси в защита.Спиро обаче играе много зле ...
a LUKAS мега добре поне към момента

- Neftochimic1892
- Контакти:
dsadsadasdasdasd написа:Karsa Orlong написа:Аз лично не обвинявам Керъл за дузпата, през този сезон всички се редуват да изпускат ... иначе според мен играе много добре и ако влезе Суарес към 60 минута ще има доста проблеми за Челси в защита.Спиро обаче играе много зле ...
Лукас ни изнася половината минал и до сегашния сезон ! Аз бях един от хората , който изкрено го ненавиждаха , за това че БЕШЕ страхливец , но изведнъж той коренно се промени ...
-
dsadsadasdasdasd написа:Керъл показа, че да му напишат числата на тотото на лист и той ги пусне, няма да го спечели, този човек е най-не касметлийския играч на целия свят.
Нещата при него не опират до късмет а до качества ! За съжаление продължава факта вече сигурно 16 или 17 мач ,че не можем да вкараме без присъствието на Суарес на терена ! Абсолютен спестен червен картон на тоя малоумник лукаку.
Последна промяна от suareshampion на 29 ное 2011 22:51, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:dsadsadasdasdasd написа:Karsa Orlong написа:Аз лично не обвинявам Керъл за дузпата, през този сезон всички се редуват да изпускат ... иначе според мен играе много добре и ако влезе Суарес към 60 минута ще има доста проблеми за Челси в защита.Спиро обаче играе много зле ...
Лукас ни изнася половината минал и до сегашния сезон ! Аз бях един от хората , който изкрено го ненавиждаха , за това че БЕШЕ страхливец , но изведнъж той коренно се промени ...
Определено голям играч към момента в този сезон, но не винаги играе на висота има мачове в които не му връзват шпаги маги и го минават много лесно. ако изчисти и тези си грешки ще стане по-добър и от масчерана !
-
- Контакти:
suareshampion написа:dsadsadasdasdasd написа:Керъл показа, че да му напишат числата на тотото на лист и той ги пусне, няма да го спечели, този човек е най-не касметлийския играч на целия свят.
Нещата при него не опират до късмет а до качества ! За съжаление продължава факта вече сигурно 16 или 17 мач ,че не можем да вкараме без присъствието на Суарес на терена !
Определено опират до късмет