Нормално е напливът да е неудържим
СтанАхме като столичани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
[/center]kartago написа:petkan написа:От предните поустове разбирам, че горе-долу сме били наблизо. Ние пък бяхме зад тоя, дето се кодошеше с Гаджев.
Е то наистина сме били близо, щото се чу някъде до нас това, а и Калпазанчо веднага се включи )))))) "Лошото" за нас беше, че си тръгна тоя чичка до нас, мнооого колорит и настроение вкарваше, сигурно се е чудил човека защо се хилим на всяко негово обаждане
ntodorov написа:kartago написа:petkan написа:От предните поустове разбирам, че горе-долу сме били наблизо. Ние пък бяхме зад тоя, дето се кодошеше с Гаджев.
Е то наистина сме били близо, щото се чу някъде до нас това, а и Калпазанчо веднага се включи )))))) "Лошото" за нас беше, че си тръгна тоя чичка до нас, мнооого колорит и настроение вкарваше, сигурно се е чудил човека защо се хилим на всяко негово обаждане
Картаго, явно и той се веселеше с нас. Колкото пъти се обърна към него толкова пъти беше усмихнат, дори, когато от устата му излизаше:" У-уууу, п***рас* долен"...
[/center]
[/center]ntodorov написа:Капитане ? Как ти се струва физическата форма на момчетата в предпоследния мач от полу-сезона. Липсва ли ни човека Тр. Терзийски ?...Моето скромно мнение е кратко: Не... Но сподели/ете и ти/вие. В този мач и в повечето, които аз гледах се забелязваше, като че ли не точно умора, но някакъв спад в настроението и мотивацията за игра в последната четвърт от двубоите. За сега това ни избирателно или случайно "настроение" за игра не ни е изиграло лоша жега, но занапред - не знам. Презумпирам, че вече ще сме с други амбиции на пролет де...
[/center]petkan написа:Давай, отваряй темата.
Аз поне обещавам да бъда добър слушател/читател
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта