Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Гара Дембеле » 27 ное 2011 20:50

Red_Girl написа:
Rivaldo10 написа: levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=69067
Обиден подпис.

Тва, че ти се причисляваш към тях и се обиждаш,не значи че наистина е обиден. Той просто не обича мтел и тези животинки. :)

Май си прачеш за наказание а ? Арогантна госпожичке :)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 28 ное 2011 11:51

SkArY_9 написа:Здравейте, с екипа решихме, че е хубаво да има такава темата, защото форумите тук са много.

Ако някъде видите, че се спами, псува, обижда, или просто темите или мненията са в разрез с правилата, моля да съобщавате тук.
Моля, давайте точен линк и Обоносновка, с една дума агрументирайте се защо трябва да бъде модериран посочения от вас линк.

При няколко получени сигнала, моля да ги пишете в едно мнение.

Екипът на Gong.bg ви Благодари предварително.

Този форумец Erick_Cartman мисля, че заслужава да бъде блокиран!

Ето линк:

gong/viewtopic.php?f=53&t=94317&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 ное 2011 14:01

Към модераторите в синия подфорум: ще вземете ли мерки към Злобул?
Или задавам безсмислени въпроси?
Айде цесекарите, дето провокират, иди-дойди, или пък оня tb1956 (не ми пречи - не е особено оригинален, ама като е решил така, какво пък?!) ли, какво беше, ама това лекенце го разкарайте. Моля.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 29 ное 2011 11:15

metodito написа:Към модераторите в синия подфорум: ще вземете ли мерки към Злобул?
Айде цесекарите, дето провокират, иди-дойди, или пък оня tb1956 (не ми пречи - не е особено оригинален, ама като е решил така, какво пък?!) ли, какво беше, ама това лекенце го разкарайте. Моля.

Толкова много сигнали се подадоха за тоя злобул и той продължава да дразни всички в подфорум "Левски"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 ное 2011 11:44

flo написа:
metodito написа:Към модераторите в синия подфорум: ще вземете ли мерки към Злобул?

Толкова много сигнали се подадоха за тоя злобул и той продължава да дразни всички в подфорум "Левски"

И двамата не сте много прави! Вземат се мерки, особено, когато има защо! Най-малко доста от мненията му ги няма, взима си и "почивки", когато заслужава! Когато нещо е по правилата, съгласете се, че не може да се накаже човек с причина "Нещо не кефи феновете на "Левски" " , нали?!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2011 14:00

kartago написа:И двамата не сте много прави! Вземат се мерки, особено, когато има защо! Най-малко доста от мненията му ги няма, взима си и "почивки", когато заслужава! Когато нещо е по правилата, съгласете се, че не може да се накаже човек с причина "Нещо не кефи феновете на "Левски" " , нали?!

Е, аз вчера се обадих понеже, момчето беше във вихъра си просто. Иначе вече реших да игнорирам мненията му. Надявам се да не си сменя ника и аватара, за да мога да прескачам постовете му без да се натоварвам като почна да ги чета. Щеше да е полезен един бутон IGNORE, ако има.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 ное 2011 14:08

metodito написа:
kartago написа:И двамата не сте много прави! Вземат се мерки, особено, когато има защо! Най-малко доста от мненията му ги няма, взима си и "почивки", когато заслужава! Когато нещо е по правилата, съгласете се, че не може да се накаже човек с причина "Нещо не кефи феновете на "Левски" " , нали?!

Е, аз вчера се обадих понеже, момчето беше във вихъра си просто. Иначе вече реших да игнорирам мненията му. Надявам се да не си сменя ника и аватара, за да мога да прескачам постовете му без да се натоварвам като почна да ги чета. Щеше да е полезен един бутон IGNORE, ако има.

Има такъв бутон - влизаш в профила на човека и там цъкаш на "Добави враг".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2011 14:17

vaskonti написа:Има такъв бутон - влизаш в профила на човека и там цъкаш на "Добави враг".

:? Не го знаех това. Пък аз тропам тука човека... Да разправя, каквото иска тогава. Той си знае.
Мерси, че каза за бутона.
...Направих го. Чувствам се все едно съм открил топлата вода. Дано не съм му докарал някой банан с мойто "тропане"... :roll: Не знаех за бутона...

haha

Мнениеот haha » 29 ное 2011 18:03

Искам да попитам,по каква причина бях баннта вчера?Това стана след мненията ми по повод мача ЦСКА-Лудогорец,като мога да се закълна,че не съм изпулзвал нито една нецензурна дума,нито съм изписал грешно името на отбор,нито съм обидил феновете му.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 ное 2011 18:12

haha написа:Искам да попитам,по каква причина бях баннта вчера?Това стана след мненията ми по повод мача ЦСКА-Лудогорец,като мога да се закълна,че не съм изпулзвал нито една нецензурна дума,нито съм изписал грешно името на отбор,нито съм обидил феновете му.

А стига бе?! Сериозно? Ма така нищо не направи и някой си решил да ти даде БАН? Тц,тц,тц, а нещо за модераторите да си писал? М?

Върни се в “Свободна зона”