Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelos1982
Контакти:

Re: Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.

Мнениеот angelos1982 » 29 ное 2011 15:51

dodo7271 написа:
Beck's написа:Има много невярващи душици в тоя форум, някой знае ли че мачовете в юношеската група са в китайските букмейкъри? Вие имате ли си идея какво се случва там на определени отбори "СВОГЕ"!
Между другото някой са на LIVE!!!

Давам 5000 лева награда на този, който ми покаже фиш (или какъвто и да е документ) от тези митични китайски букмейкъри.

и аз искам да го видя тоя фиш или поне кажи кои е тоя азиатски букмеикър в които има б група
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 ное 2011 16:30

Като знаете предварително как ще завършат всички мачове, защо не вземете да разорите букмейкърските къщи? :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 ное 2011 16:33

Blagoy написа:Като знаете предварително как ще завършат всички мачове, защо не вземете да разорите букмейкърските къщи? :lol:

Защото, доколкото знам, няма такава,която да е само с БГ първенство.
[offtopic]може да не съм прав,не играя[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 ное 2011 17:00

Еххх как трябва да свършат изброените мачове та да не ви бие на очи? Болни мозъци... Предлагам на пролет "конспиратора" да обяви първоначално кои резултати ги приема за не съмнителни! Като следиш много А група Левски фаворити ли бяха срещу Черно море предвид показваното? Не може ли Лудогорец да изравни на цска, да не би те да нямат врата? Историята помни и далеч по сериозни обрати, но те е нямало да разкриеш далаверата. Гришата резна парите и Люба се махна от Литекс, взима евтин треньор защото няма смисъл да се напъва без пари срещу Лудогорец. Кое му е съмнителното не знам?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 ное 2011 17:01

фифи перото написа:
Blagoy написа:Като знаете предварително как ще завършат всички мачове, защо не вземете да разорите букмейкърските къщи? :lol:

Защото, доколкото знам, няма такава,която да е само с БГ първенство.
[offtopic]може да не съм прав,не играя[/offtopic]

Какво значение има кое е първенството? Ти залагай и печели само на Бг мачове ако ги знаеш :)
Това са глупости описани от автора на темата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2011 17:21

ОК, пич, всичко е цветя и рози. Няма нищо миризливо в тази А група тази година. Играят се "чисти" мачове, всички футболисти играят като лъвове срещу противника, треньорските смени нямат нищо общо с класиране, очаквания и резултати. Въобще да се зачудиш защо за 4 години имаме две участия в ЛЕ - говоря въобще за бг клубове.
Това е едно от най-миризливите първенства в Европа! И никой не може да ме убеди в противното.

А нещата в "Левски" как ти се струват? Кадрова криза просто? Лош материал? А Батков е българското лице за феърплей на България. А титаните?
Защо сърби и българи се препъват в опитите си да влязат в някакъв клубен формат в последните години? Лош късмет? Липса на финанси?
Брех тея украинци и румънци! Че и хърватите и словаци колко пък толкова са силни...?
А в ЛЕ има и словенци...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 ное 2011 17:55

Gonzi_407 написа:Еххх как трябва да свършат изброените мачове та да не ви бие на очи? Болни мозъци... Предлагам на пролет "конспиратора" да обяви първоначално кои резултати ги приема за не съмнителни! Като следиш много А група Левски фаворити ли бяха срещу Черно море предвид показваното? Не може ли Лудогорец да изравни на цска, да не би те да нямат врата? Историята помни и далеч по сериозни обрати, но те е нямало да разкриеш далаверата. Гришата резна парите и Люба се махна от Литекс, взима евтин треньор защото няма смисъл да се напъва без пари срещу Лудогорец. Кое му е съмнителното не знам?

Колега,ще ти кажа само,че явно съм "болен" мозък,след като казах преди седмици как ще завършат(не резултат,а знак) литекс-цска и цска -лудогорец...
Или просто ,трябва да имаш поне малко мозък за това? :lol: -
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 ное 2011 21:30

@metodito, Партизан миналия сезон играха в групите на ШЛ и се представиха нелошо. Иначе този сезон се провалиха и сръбските отбори.

@fifi, с оглед на формата и съставите, които имат Литекс и ЦСКА в момента, не е много трудно да познаеш кой ще бие. За ЦСКА и Лудогорец е същото. А и има общо 3 възможни знака, 1:3 е вероятността да познаеш. Иначе- браво, герой си щом си познал "цели" два мача. Поне игра ли ги в някоя букмейкърска къща?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 ное 2011 22:06

metodito написа:ОК, пич, всичко е цветя и рози. Няма нищо миризливо в тази А група тази година. Играят се "чисти" мачове, всички футболисти играят като лъвове срещу противника, треньорските смени нямат нищо общо с класиране, очаквания и резултати. Въобще да се зачудиш защо за 4 години имаме две участия в ЛЕ - говоря въобще за бг клубове.
Това е едно от най-миризливите първенства в Европа! И никой не може да ме убеди в противното.

А нещата в "Левски" как ти се струват? Кадрова криза просто? Лош материал? А Батков е българското лице за феърплей на България. А титаните?
Защо сърби и българи се препъват в опитите си да влязат в някакъв клубен формат в последните години? Лош късмет? Липса на финанси?
Брех тея украинци и румънци! Че и хърватите и словаци колко пък толкова са силни...?
А в ЛЕ има и словенци...

Никой не е казал подобно нещо, не ни извъртай думите ;) Ето, аз ти казах например, че Славия - Локо (Сф) беше уговорен. Появиха се съмнения и че Локо (Сф) умишлено са загубили с 0:4 от Черноморец. Някои се усъмняват в победата ни над ЦСКА на Армията, макар че аз дълбоко не съм съгласен с това. Тоест може и да се намерят 10-тина мача общо, дори малко повече, които са съмнителни, но да се търси уговорка във всеки, не мога да приема ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 ное 2011 14:32, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2011 06:23

Как пък "Светкавица" не си уговориха един мач да победят.. я "Левски", я ЦСКА..... тогава щяха да са големите пари :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”