metodito написа:ОК, пич, всичко е цветя и рози. Няма нищо миризливо в тази А група тази година. Играят се "чисти" мачове, всички футболисти играят като лъвове срещу противника, треньорските смени нямат нищо общо с класиране, очаквания и резултати. Въобще да се зачудиш защо за 4 години имаме две участия в ЛЕ - говоря въобще за бг клубове.
Това е едно от най-миризливите първенства в Европа! И никой не може да ме убеди в противното.
А нещата в "Левски" как ти се струват? Кадрова криза просто? Лош материал? А Батков е българското лице за феърплей на България. А титаните?
Защо сърби и българи се препъват в опитите си да влязат в някакъв клубен формат в последните години? Лош късмет? Липса на финанси?
Брех тея украинци и румънци! Че и хърватите и словаци колко пък толкова са силни...?
А в ЛЕ има и словенци...
Никой не е казал подобно нещо, не ни извъртай думите

Ето, аз ти казах например, че Славия - Локо (Сф) беше уговорен. Появиха се съмнения и че Локо (Сф) умишлено са загубили с 0:4 от Черноморец. Някои се усъмняват в победата ни над ЦСКА на Армията, макар че аз дълбоко не съм съгласен с това. Тоест може и да се намерят 10-тина мача общо, дори малко повече, които са съмнителни, но да се търси уговорка във всеки, не мога да приема