Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Челси - Ливърпул 29.11.2011, 21:45 ч.

Мнениеот suareshampion » 29 ное 2011 09:24

venomcho написа:
suareshampion написа:Не мога дам прогноза преди да съм видял съставите .Керъл отново е излишен в подобен мач като гости, на отбор като Челси.

излишен, но отпочинал :!:

така е ,но представи си го сам в нападение и даунинг и хендерсън отляво и отдясно ..и три дни подред да играем не можем да вкараме гол !...аз не разбирам защо мача не е поне утре ? тия от FA се подиграват ,как може такава простотия ..следващия ни мач е чак понеделник ! на челси е в събота и те имат достатъчно време да възстановят ако беше мача утре.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 ное 2011 09:30

suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:Не мога дам прогноза преди да съм видял съставите .Керъл отново е излишен в подобен мач като гости, на отбор като Челси.

излишен, но отпочинал :!:

така е ,но представи си го сам в нападение ..и три дни подред да играем не можем да вкараме гол ...аз не разбирам защо мача не е поне утре ? тия от FA се подиграват ,как може такава простотия ..следващия ни мач е чак понеделник ! на челси е в събота и те имат достатъчно време да възстановят ако беше мача утре.

Тая купа не се счита за нищо. Главната е ФА Къп ;) Карлинга е направен , за да обиграваш юношите , но ако си отбор като Ливърпул , който не може да спечели никакъв друг трофей през сезона , тази купа става приоритет. Защо не си почивахте за този мач , ами играхте на макс срещу Ман.Сити ?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 ное 2011 10:48

B3ATS написа:Тая купа не се счита за нищо. Главната е ФА Къп ;) Карлинга е направен , за да обиграваш юношите , но ако си отбор като Ливърпул , който не може да спечели никакъв друг трофей през сезона , тази купа става приоритет. Защо не си почивахте за този мач , ами играхте на макс срещу Ман.Сити ?

Не се прави на разбирач. Не знам дали можеш да четеш, но наскоро имаше сумати статии затова, как от Карлинг-а ще започнат да глобяват отборите, които използват турнира по собствено предназначение. Така че тук каза една голяма глупост. :)

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 ное 2011 10:53

liverpool96 написа:
B3ATS написа:Тая купа не се счита за нищо. Главната е ФА Къп ;) Карлинга е направен , за да обиграваш юношите , но ако си отбор като Ливърпул , който не може да спечели никакъв друг трофей през сезона , тази купа става приоритет. Защо не си почивахте за този мач , ами играхте на макс срещу Ман.Сити ?

Не се прави на разбирач. Не знам дали можеш да четеш, но наскоро имаше сумати статии затова, как от Карлинг-а ще започнат да глобяват отборите, които използват турнира по собствено предназначение. Така че тук каза една голяма глупост. :)

Нека да приложат правилото от Джонстън Пейнтс Трофи. Мачовете от този турнир се играят вторник и всеки от участниците е задължен да пусне поне 6 футболисти , които са играли в съботния шампионатен мач или 6 от играчите с най-много изиграни мачове през сезона. Може и за Карлинг Къп да важи това , но не съм чувал.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 29 ное 2011 13:42

CTAHKO написа:Този път прошка няма да има :!: Излизаме и мачкаме :) Дрогба към резервите ли спада или към титулярите :roll: :)

ХАХАХАХА. Всеки ден трябва да ти чета коментарите :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 ное 2011 13:51

Ако пак ги бием като гости,направо ни стават абонати.Все пак докато не се видят съставите според мен прогнози е трудно да се правят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 29 ное 2011 15:28

Дори Ливърпул да излезе с резервите, или по-скоро с играчи, които не получават много шанс за изява, няма проблем. Проблем ще има ако Керъл започне сам в нападение като титуляр. Ако няма подкрепление, не виждам как ще вкара гол, а Челси открият ли резултата в момент, в който Ливърпул играе с тактика 4-5-1, мачът е загубен!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 29 ное 2011 15:43

crazy_one написа:Дори Ливърпул да излезе с резервите, или по-скоро с играчи, които не получават много шанс за изява, няма проблем. Проблем ще има ако Керъл започне сам в нападение като титуляр. Ако няма подкрепление, не виждам как ще вкара гол, а Челси открият ли резултата в момент, в който Ливърпул играе с тактика 4-5-1, мачът е загубен!

Мисля, че Белами ще играе зад него довечера ;) (освен ако Далглиш не прецени, че не е напълно готов психически, за да започне като титуляр).
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 29 ное 2011 16:57

JalkiSte написа:
crazy_one написа:Дори Ливърпул да излезе с резервите, или по-скоро с играчи, които не получават много шанс за изява, няма проблем. Проблем ще има ако Керъл започне сам в нападение като титуляр. Ако няма подкрепление, не виждам как ще вкара гол, а Челси открият ли резултата в момент, в който Ливърпул играе с тактика 4-5-1, мачът е загубен!

Мисля, че Белами ще играе зад него довечера ;) (освен ако Далглиш не прецени, че не е напълно готов психически, за да започне като титуляр).

Белъми дано се е възтановил от психическата си травма и е готов да започне мача,ще ни трябва. Керъл беше на ниво в последните мачове като резерва но това са общо 15-20 мин. така че не може да се съди по това. Все пак се надявам да е титуляр довечера.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 ное 2011 17:04

Аз този път ги виждам по-дефанзивно нещата с много внимание отзад, дебнене и контри...просто Боаш и Челси като цяло ще се хвърлят да спечелят този мач, не заради купата или противника, ами просто усещат, че иначе кризата им ще се задълбочи и с пореден лош резултат и то пак домакин на Пул, така че трябва да се възползваме на макс...

П.П. иначе всеки път го пиша - отпадането от която и да е купа си е бонус (този сезон)

Върни се в “Ливърпул”