Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 14:53

botevist1912 написа:Ntodorov, чакай сега да се базикна с теб :) Нали обясняваше колко много забавления имате в Бургас, че чак не ви е до мачове заради това :) :) Та вчера 2-ма приятели са търсили и разпитвали 2 часа, къде има снукър в Бургас и се оказаломай, че никаде няма. Вярно ли е? Или то в Бургас за кво ви е снукър вие си имате тлкова много други :?: :?: забавления.

За мача...не съм оптимист но все пак се надявам на късмета веднъж да споходи и нас.

Бе като се замисля , отдавна не съм играл снукър , ама имаше в сградата на операта един клуб , там играх последно. А авери са ми казвали , че имало на още 2 места . Така , че явно са попаднали на неправилни хора . Също като една моя позната , дето 1 час не е успя да намери пловдивчанин който да и каже къде се намира Летния театър в града ;)

при това състояние на отборите , наистина ви трябва късмет ... за да не стане някой конфузен резултат ;)
Последна промяна от Искам си Акаунта на 29 ное 2011 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 14:57

Гонг излязоха с новина, ама пак непотвърдена май:

От телевизията, носител на правата за излъчване на турнира за Купата на България разкриха за Гонг какви ще бъдат началните часове на трите най-интересни двубоя от 1/8-финалите.

В събота в странния начален час 12:30 ще започне двубоят Етър Велико Търново – Левски, който ще бъде излъчен по TV+. Съществува малък вариант и срещата да бъде още по-рано - от 12:00 часа.

Също в събота, но от 14:00 часа ще се играе срещата между третодивизионния Спартак Плевен и ЦСКА, която ще се дава по Film+.

Третият мач от 1/8-финалите за Купата, който ще се излъчва по телевизията е Ботев Пловдив - Черноморец Бургас, който ще бъде в неделя от 13:00 часа по TV+.

Все още часовете на двубоите не са официално потвърдени от ПФЛ или БФС, но се очаква това да стане днес по-късно днес.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 15:16

Искам си Акаунта написа:
botevist1912 написа:Ntodorov, чакай сега да се базикна с теб :) Нали обясняваше колко много забавления имате в Бургас, че чак не ви е до мачове заради това :) :) Та вчера 2-ма приятели са търсили и разпитвали 2 часа, къде има снукър в Бургас и се оказаломай, че никаде няма. Вярно ли е? Или то в Бургас за кво ви е снукър вие си имате тлкова много други :?: :?: забавления.

За мача...не съм оптимист но все пак се надявам на късмета веднъж да споходи и нас.

Бе като се замисля , отдавна не съм играл снукър , ама имаше в сградата на операта един клуб , там играх последно. А авери са ми казвали , че имало на още 2 места . Така , че явно са попаднали на неправилни хора . Също като една моя позната , дето 1 час не е успя да намери пловдивчанин който да и каже къде се намира Летния театър в града ;)

при това състояние на отборите , наистина ви трябва късмет ... за да не стане някой конфузен резултат ;)

Ами кво да се прави ние тука с толкова много театри, ходи ги запомни сичките...
8-) :mrgreen: Искате ли да почнем да си мерим забавленията, че от към футбол, публики, кебапчета, перушини и базици се изчерпахме.
То от самото начало си е ясно...по слаби сме ма по гръб нема да паднем, това не ви ли е ясно :)

За късмета, да ще ни е нужен а ние рядко го имаме последните 10 години.

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 15:18

orion написа:Билярд цъкаме тука. :lol:

Малки или големи топки? :) :) :)
Ако е с малки, черната със спонт ли я играете или винаги централно? :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 15:31

botevist1912 написа:
Ами кво да се прави ние тука с толкова много театри, ходи ги запомни сичките...
8-) :mrgreen: Искате ли да почнем да си мерим забавленията, че от към футбол, публики, кебапчета, перушини и базици се изчерпахме.
То от самото начало си е ясно...по слаби сме ма по гръб нема да паднем, това не ви ли е ясно :)

За късмета, да ще ни е нужен а ние рядко го имаме последните 10 години.

Аааа , нема нужда ... ще трябва да търсим и безпристрастно жури което да прави измерванията , пък и кастинг на журито трябва да се прави ;) :lol:
Сега сериозно - отбора ви е единствения извънбургаски отбор в България , който ми е симпатичен и ми пълнил душата когато е става въпрос за български клубен футбол . Оставям на теб да се сетиш за кой мач говоря ;)
не че сега сте цъфнали и вързали , ама поне се отървахте от вашия "селски митю" . надявам се и ние скоро да го сторим ... или Ершов да го направи вместо нас :lol:

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 29 ное 2011 15:49

Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха 8-). Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 15:57

Аз не съм сигурен дали за този мач говори, но с тези, с които си се разминавал на 90% са и фенове на Черноморец. С малки изключения, в Бургас няма разделение на феновете на сини и зелени. Едни и същи са си хората.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 16:01

botevist1912 написа:Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха 8-). Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.

Тц ... говорих в чисто футболен аспект . Мача е Тракия - Байерн Мюнхен 2:0 . ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:05

Имаме разбира се, но не са намерили. Един добър е в клуб RSP например. Но има доста билярдни клубове, едни от най-добрите играчи на пуул са именно от Бургас и региона :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:09

botevist1912 написа:Да сигурно за мача с Нафтата говориш. Ама незнам за кой, за този в Бургас или в Пловдив. Бях и на двата и двата ме изкефиха 8-). Много ми хареса това, че след мача в Бургас се разминавахме навсякъде с хора със зелени фанелки и нямаше никви проблеми.

Тва с Нафтата е нова мода :) На мен винагти са ми били пък по-симпатични Локото, но и двата пловдивски клуба ги уважавам много за всичко - публика, играчи, успехи, сърца!
PS. По правилата се обявява джоб и си е твоя работа как ще вкараш топките :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”