Милан почна с 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Милан почна с 2:0
Милан постигна победа в първата си контрола срещу Варезе с резултат 2 : 0. Точен на два пъти бе неостаряващият Индзаги, а Роналдиньо припомни за славните си години.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
- Контакти:
Re: Милан почна с 2:0
Екстра,и аз съм за Милан и Ботев-без христолОФФ!!!
От миналото лято още вярвам, че Роналдиньо ще блести отново.
След един сезон аклиматизация, строг контрол от медицинските и треньорските лица и махането на Кака, Р80 отново ще е машината от 2005-а и 2006-а
След един сезон аклиматизация, строг контрол от медицинските и треньорските лица и махането на Кака, Р80 отново ще е машината от 2005-а и 2006-а
Canaries front написа:Милан постигна победа в първата си контрола срещу Варезе с резултат 2 : 0. Точен на два пъти бе неостаряващият Индзаги, а Роналдиньо припомни за славните си години.
С Индзаги Роналдиьо,ако щеш и Кака пак ще се те втори
- Canaries front
- Контакти:
небързай да говориш кои ще сме ,сезона не е започнал.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
durex написа:С Индзаги Роналдиьо,ако щеш и Кака пак ще се те втори
Помниш ли последната ви титла от най-престижния европейски клубен турнир

Tе ако Юве не бяха продажници,а наште скръндзи и последната титла на Италия нямаше да си помнят
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

durex написа:Canaries front написа:Милан постигна победа в първата си контрола срещу Варезе с резултат 2 : 0. Точен на два пъти бе неостаряващият Индзаги, а Роналдиньо припомни за славните си години.
С Индзаги Роналдиьо,ако щеш и Кака пак ще се те втори
Индзаги няма място в Милан , ама Рони е велик ! Беше голмайстор на отбора преди Анчелоти да го закове на пейката

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !