Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Мнениеот карлито » 28 ное 2011 15:22

botev_1912 написа:
Пловдивчанинът написа:Разликата с Любимец е 5 точки, ако днеска Поморие и Етър направят хикс никои от тях няма да дръпне с повече, а и дори някой от тях да бие разликата става 6 точки. Има цял втори полусезон, а групата ни е супер равностойна. С една хубава селекция през зимата и добра зимна подготовка ще направим един отбор, който през втория полусезон ще мачка всичко по пътя си и ще се класира за "А" група.

колега не им се обяснявай - за тези хора не е важно това, за тях е важно да попсуват по "долниводенския" или по Петьо примерно. Всъщност като се замисля не е важно по кой - важно е да се псува!

Наистина "колега" как не ги е срам да псуват и обиждат?Всичко си е наред,нали?От 10 отбора сме пети,нормално нали?Хубчев си отиде и играта е супер,нали? Отвратен съм как някои хора от управата поставиха личните си интереси над идеята БОТЕВ.Един Етър ВТ показа на всички ни как за 1-2 месеца направи отбор който дойде на Колежа и ни смаза а вие тук си пишете за професията Легенда.Но такива защитници имаше и при селския-има ги и сега но нищо времето ще покаже кой е крив и кой прав.С това самозалъгване и медиен комфорт който им осигурявате все някога балона ще се спука.Срам за публиката ни е че след блестящия мач в Любимец днес на стадиона бяхме само двама :oops: Няма тартори ,нищо.........

п.п. Шапка свалям единствено на Крум че застана с името си и авторитета да изрази позиция а на форумните лидери пожелавам интересен трансферен прозорец и дано единствения светъл лъч-Радуканов не угасне.
Може да почнете със защитата,спокойно няма да отговарям
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 ное 2011 20:02

карлито написа:
botev_1912 написа:
Пловдивчанинът написа:Разликата с Любимец е 5 точки, ако днеска Поморие и Етър направят хикс никои от тях няма да дръпне с повече, а и дори някой от тях да бие разликата става 6 точки. Има цял втори полусезон, а групата ни е супер равностойна. С една хубава селекция през зимата и добра зимна подготовка ще направим един отбор, който през втория полусезон ще мачка всичко по пътя си и ще се класира за "А" група.

колега не им се обяснявай - за тези хора не е важно това, за тях е важно да попсуват по "долниводенския" или по Петьо примерно. Всъщност като се замисля не е важно по кой - важно е да се псува!

Наистина "колега" как не ги е срам да псуват и обиждат?Всичко си е наред,нали?От 10 отбора сме пети,нормално нали?Хубчев си отиде и играта е супер,нали? Отвратен съм как някои хора от управата поставиха личните си интереси над идеята БОТЕВ.Един Етър ВТ показа на всички ни как за 1-2 месеца направи отбор който дойде на Колежа и ни смаза а вие тук си пишете за професията Легенда.Но такива защитници имаше и при селския-има ги и сега но нищо времето ще покаже кой е крив и кой прав.С това самозалъгване и медиен комфорт който им осигурявате все някога балона ще се спука.Срам за публиката ни е че след блестящия мач в Любимец днес на стадиона бяхме само двама :oops: Няма тартори ,нищо.........

п.п. Шапка свалям единствено на Крум че застана с името си и авторитета да изрази позиция а на форумните лидери пожелавам интересен трансферен прозорец и дано единствения светъл лъч-Радуканов не угасне.
Може да почнете със защитата,спокойно няма да отговарям

на такива заслепени от злоба към Марин Бакалов - нямам какво да кажа ;) жив и здрав да си
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 29 ное 2011 13:00

botev_1912 написа:на такива заслепени от злоба към Марин Бакалов - нямам какво да кажа

Нямах намерение да отговарям но понеже се изказа доста провокативно бих ти отговорил че не знам дали съм"заслепен от злоба" но поне не съм платен ибрикчия.
п.п.Исках да се изкажеш по въпросите които ти зададох но на теб ти е по-лесно с обидите.Явно защитниците се ползвате с протекции и в този форум.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 ное 2011 13:16

карлито написа:
botev_1912 написа:на такива заслепени от злоба към Марин Бакалов - нямам какво да кажа

Нямах намерение да отговарям но понеже се изказа доста провокативно бих ти отговорил че не знам дали съм"заслепен от злоба" но поне не съм платен ибрикчия.
п.п.Исках да се изкажеш по въпросите които ти зададох но на теб ти е по-лесно с обидите.Явно защитниците се ползвате с протекции и в този форум.

За съжаление не съм платен, но бих станал с голямо удоволствие, ибрикчийството е тежък занаят и не мисля че бих могъл да се захвана с такава непосилна за мен задача така близък до турските нрави и харизмата на един друг отбор. Ако теб те влече това поприще, то не ми вменявай вътрешните си желания!

и по-лекичко с квалификациите, като си нямал намерение да отговаряш - мишкувай си там и си плети интригите на които само твоя милост + още 1-2 промити мозъка вярват.
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 29 ное 2011 14:11

botev_1912 написа:
карлито написа:

За съжаление не съм платен, но бих станал с голямо удоволствие, ибрикчийството е тежък занаят и не мисля че бих могъл да се захвана с такава непосилна за мен задача така близък до турските нрави и харизмата на един друг отбор. Ако теб те влече това поприще, то не ми вменявай вътрешните си желания!

и по-лекичко с квалификациите, като си нямал намерение да отговаряш - мишкувай си там и си плети интригите на които само твоя милост + още 1-2 промити мозъка вярват.

Не знам дали е тежък занаят ама не може да ти се отрече че си го усъвършенствал.За кой ли път бягаш от въпросите.
botev_1912 написа:и по-лекичко

Пропуснал си да напишеш и по-тихичко.1-2"промити мозъка казваш"-справка виж все повече намаляващата посещаемост на стадиона.Обещавам това да ти го припомня когато излезе класацията за най-посетен отбор за годината-щото миналата година ние бяхме най-посетени но тази със сигурност няма да е така :!: Колкото до мишкуването-аз никога няма да мишкувам за една заплата и винаги ще ида на стадиона с вдигната глава ;)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 ное 2011 14:32

спокойно мога да кажа, че си платен ибрикчия на кликата на Бобъра която всячески се стреми да омаскари легендата Марин Бакалов. Като те гледам колко яростно сереш по негов адрес да не се окаже че точно за една заплата се бориш, само първо Бакалов трябва да бъде изгонен?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 29 ное 2011 15:43

[offtopic]карлито & botev_1912, чака ни мач за Купата, в който трябва максимално да си подкрепим отбора, а вие тук само плюнки един по друг сипете. Спрете се бе хора! А и отстрани погледнато това са супер грозни взаимоотношения м/у фенове, които обичат един и същ отбор. В краен случай, ако толкова не можете да се спрете, поне минете на лични съобщения...[/offtopic]
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”