Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот ogrizko » 10 юли 2009 15:36

Абе, да не би да става въпрос за Мартин Камбуров? Аз отдавна го искам да дойде към нас :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 10 юли 2009 15:55

ogrizko написа:Абе, да не би да става въпрос за Мартин Камбуров? Аз отдавна го искам да дойде към нас :roll:

:roll: Дано
ИзображениеИзображение

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 10 юли 2009 16:08

няма никакъв шанс за Камбуров, той не само ще иска голяма заплата ами не е свободен агент и струва над 1 милион, така че за него го нареждам редом до възможността да дойде Жуниньо Пернамбукано

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 юли 2009 23:59

А какво ще кажете за Данчо Тодоров.Любо искал да го маха от ЦСКА и щял да го дава на Гигов.Дали Тодоров,няма да се окаже новия ни десен бек,че с Мишо не вървим особено добре,а датчанина си отиде?
Само Черно море.

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 13 юли 2009 10:46

Черно море усилено търси десен бек, след като се разбра, че трансферът на датчанина Каспер Ларсен няма да се осъществи. Варненци са ударили на камък и при опита си да привлекат опитния десен бранител на Локомотив (Пд) Георги Мечечиев, пише "Меридиан Мач".

От ръководството на Черно море са се свързали с Галя Топалова и са поискали официално Мечечиев. Желязната лейди обаче отклонила офертата на Черно море, защото предложените пари и се видели малко.

Въпреки че старши треньорът на Черно море Никола Спасов много държи да има в състава си Мечечиев, трансферът за защитника на „Тича" пропадна окончателно.

topsport.bg

Мама и тъпа на Галка хем няма пари хем много иска, зимата продаде Милиев за 50 000 евро, сега за 30 годишния Мечеджиев иска 200 000 сигурно

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 юли 2009 11:13

HKKostov написа:Мама и тъпа на Галка ....

Полека, че да не те изхвърлят от форума :lol:

Иначе аз се надявам сега на Данчо Тодоров от ЦСКА, въпреки че ми се вижда много малко вероятно да се появи точно при нас, но пък кой знае ;)))

И още си чакам нападателя-мечта.... освен ако това не е Здравко Лазаров... :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 13 юли 2009 11:28

Мен Данчо Тодоров много ме съмнява. Първо не е свободен трансфер, а за него ще искат поне 300 000 евро. Второ той е всичко друго освен добър десен бек. Много е слаб като бек и винаги е бил голямата дупка когато е играел бек в ЦСКА. той е сносен десен халф( не че нямаме нужда и от такъв) и ако ни трябва за това съм съгласен. Но пак казавам ние тръсим евтини играчи или играчи със свободен трансфер така че Не разчитаите много да Вземем Данчо.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юли 2009 11:37

Имаме място за още един чужденец извън евро съюза. Нашите ще трябва да се съобтазяват с този факт. До седмица ще стане ясно и за десния бек и за нападателя.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 13 юли 2009 12:20

Това класиране в сайта на Черноморец преди започване на шампионата много ме обнадежди ,дано се запази до края [offtopic]http://chernomoretz.sportal.bg/bg/pages/ranking?PHPSESSID=e341c8403a3283c93fa6185f58156057[/offtopic] :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Върни се в “Черно море”