Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: България-Куба 3:0.Имаме ли шанс за финалите

Мнениеот to6kata1912 » 12 юли 2009 22:50

Lord of memories обясни нагледно ситуацията, като аз само ще добавя, че имаме някви надежди, като те минават през победа на Китай над Италия, някаква огромна въртележка в група Б, където първия е с 18, втория с 17, а третия с 16т. и нищо не се знае. Според мене едно е сигурно - Русия няма да се класира за финалите :twisted:
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 12 юли 2009 22:53

to6kata1912 написа: Според мене едно е сигурно - Русия няма да се класира за финалите :twisted:

Е то това е най-важното в началото на всяко голямо първенство. :)
GGMU

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 юли 2009 23:24

Lord of memories написа:
to6kata1912 написа: Според мене едно е сигурно - Русия няма да се класира за финалите :twisted:

Е аз предпочитам Русия пред Куба ама ще е интересно Бразилия -Куба 8-)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 12 юли 2009 23:33

MaRTo1233 написа:
Lord of memories написа:

Е аз предпочитам Русия пред Куба ама ще е интересно Бразилия -Куба 8-)

Аз пък лично искам да видя кубинците какво ще направят на финалите. Защото ще са топалка, предполагам само де. Сценарият " Бразилия - Русия " - финал - загуби особен интерес!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 юли 2009 23:57

Работата е много проста!!Бием Русия в Варна с по 3:0 или 3:1 и двата мача и се класираме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

rossoneno
Контакти:

Мнениеот rossoneno » 13 юли 2009 00:21

Neron написа:Работата е много проста!!Бием Русия в Варна с по 3:0 или 3:1 и двата мача и се класираме.

Не точно ;)
Трябва Полша да вземе единия си мач срещу Финландия (поляците са домакини), което не изглежда никак нереално
Трябва също Китай да вземе единия си мач срещу Италия (жълтурковците са домакини), което също изглежда реално, тъй като китайците биха веднъж в Италия, после биха и САЩ, а днес биха и Холандия ;)

flyingHigh
Контакти:

Re: Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба

Мнениеот flyingHigh » 13 юли 2009 02:19

rossoneno написа:Приятел, уважавам всяко мнение, още повече, че се занимаваш с този спорт и несъмненено си по-навътре в нещата :) Все пак твърдя, че В МОМЕНТА няма по-добри от тези 2 отбора.
Не виждам кой национален състав показва по-постоянни игри в настоящото издание на СЛ (това е първият турнир за 2009-а, респективно и определението "в момента" се отнася за показаното в него)
Да, САЩ миналата година бяха над всички, а и показаха постоянството, споменато от теб, спечелвайки двете най-големи състезания за годината. Но тази година по някакви съображения са подменили половината състав и играта им е далеч от миналогодишната. Гледах им мачове с Холандия и Италия и мога да кажа, че и трите състава за сега не впечатляват.
Бразилия също е с доста променен състав и това и тук довежда при кол****ия, но вече от година и нещо очевидно не са онова страшилище, което бяха през десетилетието. Накрая го караха по инерция, но подмладяването спря тази засилка, а новите момчета не са достигнали нивото на старите. Да не забравяме, че Жиба, Родригао и ко все още не са предали щафетата, а когато това стане след година, нещата също няма да са розови. В тяхната група е и ПОлша, но предполагам за тях в този им вид, няма кой да твърди, че са сила ;)
Русия също страдат в момента! И лошото за тях е че бълват само блъскачи, а осезателно се чувства липсата на елегантни, качествени комплексни играчи като Тетюхин. С оттеглянето на Хамутски се отвори пробойна в организацията на играта, а Полтавски вече не стряска никого. Категоричните загуби от Куба (2) Япония и България го доказват. Ще видиш, че и във Варна ще преклонят глава.

Кой, питам е по-постоянен от Куба? И кой показва по-голяма класа (за сега епизодично) от нас. Оправим ли още малко посрещането и силния сервис няма да има елемент, в който да сме превъзхождани ;)

Интересни неща говориш. И мога да кажа, че съм почти съгласна с теб. Особено за руснаците. Същевременно " на сцената " се появяват и отбори като японците и китайците ( поне с оглед изявата им на тази лига ), които изненадват и побеждават най-добрите и то не като преди - това да е някаква щастлива случайност по стечение на обстоятелствата, ами побеждават на няколко пъти вече.
С едно обаче не мога да се съглася напълно - айде, за кубинците - действително са може би с най-постоянни изяви за сега и правят страхотна заявка за медал, да не кажа и златен ( за мен кубинците взимат минимум бронз или сребро ) , но за нас не бих казала точно тези неща. Наистина - почти във всеки един мач имахме такива проблясъци, показващи Нашата Игра и Играта на Пранди, като с всеки следващ мач тези проблясъци ставаТ все повече и повече, като днес бих казала, че си " светехме " почти постоянно. Но мисля, че е рано за подобни оценки. Защото и от нас има още много какво да се желае. Това кой къде е, ще се види по-нататък. За момента, може би специално за Този момент ( ден, час, минута ) моментното състояние наистина е добро, но все пак... Иначе съм определено съгласна.
Тази лига ми е много интересна, стават страхотни въртележки във всички групи. Дано и завърши по същия начин, както върви.

THE G.A.M.E

Re: Два гейма!За сметка на отчаянието на Куба

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2009 11:03

Страхотен шамар отвъртяхме снощи на нахаканите карибски тийнове ! Остава обаче въпроса, дали ние бяхме толкова силни......или те бяха слаби ? Аз мисля, че по малко и от двете ! В крайна сметка има едно правило в спорта: Играеш толкова, колкото ти позволи съперника ! Снощи нашите, позволиха на кубинците твърде малко.....във всички компоненти. Пробваха ни със силен сервиз, не сполучиха.....пробваха с флот- също не ни затрудниха.....в един момент от мача, дори изпитваха откровен страх да атакуват с моща, с която по принцип размазваха до сега ! Но да не се заблуждаваме....кубинците са страхотен отбор, и трябва много хладнокръвие.....и тактика за да ги разколебае някой, както ние, в последните три гейма от мача в Събота, и видяхме вече в снощният мач, как на тези атлети им липсва само едно: Психика !
За кубинците толкова, да- те ще са много сериозен фактор, не само на предстоящите финали в Белград, но и във всички следващи големи форуми.
А нашите.....аз лично отначалото също критик, макар и умерен на Пранди, сега виждам, че методите му на работа дават резултат. От мач на мач, българите изглеждат все по сработени, и нещата които правят на полето, изглеждат планирани и тренирани, което е много важно, защото вече се вижда стил - нещо което липсваше в първите мачове.
Колкото до шансовете да се класираме на заключителният етап на Лигата.....доста са малки. Трябва да се случат един куп неща....не съм съгласен, че не било важно да се класираме ! Аз лично, бих искал да ги видя нашите и срещу останалите добри състави в света, преди Европейското след два месеца. Явно обаче, ще трябва да изчакаме последните мачове във всички групи. Убеден съм, че Япония ще създаде проблеми на Куба.....а ние, ще вземем, поне единият от мачовете с Русия. Но дали това ще е достатъчно.......ще видим !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Волейбол”