Наполи-Ювентус (29.11/21.45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Наполи-Ювентус (29.11/21.45)
modor написа:
пф,тамън аз да я постна
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
Най-добрият реализатор на Наполи Единсон Кавани няма да играе в мача с Ювентус тази вечер. Отложеният мач от 11-и кръг на първенството е довечера на "Сан Паоло". Домакините обаче няма да могат да използват уругвайския талант.
Кавани получи контузия в сблъсъка с Аталанта в събота. Той изпитва болки в глезена и няма да е на разположение срещу Ювентус. Това е огромен удар за Наполи. Кавани този сезон вкара 9 гола за тима. 5 в Серия А и четири в Шампионската лига.
Именно негов гол в 94-ата минута срещу Аталанта донесе равенството 1:1 в събота. На мястото на Кавани най-вероятно ще играе Горан Пандев.
Кавани получи контузия в сблъсъка с Аталанта в събота. Той изпитва болки в глезена и няма да е на разположение срещу Ювентус. Това е огромен удар за Наполи. Кавани този сезон вкара 9 гола за тима. 5 в Серия А и четири в Шампионската лига.
Именно негов гол в 94-ата минута срещу Аталанта донесе равенството 1:1 в събота. На мястото на Кавани най-вероятно ще играе Горан Пандев.
Този мач го отписвам последните години още с излизането на програмата за първенството
Дано днес е нашия ден 
Не знам защо ,но имам чувството ,че ще ги бием!
И все пак аз и на равен ще съм доволен 
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
1:3 и оркестъра да свири,знам че звучи пресилено,ама така го виждам мача
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
- Middlesbrough
- Контакти:
turbogena написа:Не знам защо ,но имам чувството ,че ще ги бием!И все пак аз и на равен ще съм доволен
аз имах такова чувство за Лацио ... ся нямам :Д дано твойто е достатъчно а чакай може и тва да е на късмет ...

Офтопик:
Middlesbrough написа:turbogena написа:Не знам защо ,но имам чувството ,че ще ги бием!И все пак аз и на равен ще съм доволен
аз имах такова чувство за Лацио ... ся нямам :Д дано твойто е достатъчно а чакай може и тва да е на късмет ...
Хаха
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64