Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ВЕЛЕВ: СЛЕД ЖОБ, ЧАКАМ ДРУГ ЧУЖДЕНЕЦ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ

Мнениеот sedem_!_dva » 12 юли 2009 21:49

L.S.F.C. написа:Тоя Жоб сте го зачекнали здравата, все едно е някакъв месия! Има и други играчи, по-добри от него и дори българи!

... от които обаче няма да вземем нито един. :lol: Верно има много добри играчи по света, а и български... :lol:
NON MOLLARE MAI

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2009 21:55

Аз така и не разбрах,какъв е тоя Жоб ли е,Джоб ли е.... :) Може да се потретя ама за 6 години да имаш 120 мача и 20 гола,не е за хвалене,пък било то и в Англия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот sedem_!_dva » 12 юли 2009 21:59

При кризата с нападатели не знам какви са тези странни решения, типичен централен нападател да не се разчита на него, за сметка примерно на Йовов, кво да не са се разбрали с Кокала, че му се гарантира титулярно място на по уиски на маса... :lol: А иначе Еньо за Европа не става, това се видя с БАТЕ миналата година, за вътрешна консумация е идеален. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юли 2009 22:11

delpi написа:Камбуров е чорбар! Как не го разбрахте това незнам! Още като играч на Локо Пд го казваше ама кой да помни.
Какъв 1 мильон евро??? Батков пари за играч няма да извади. Можем да вземем някой под наем до Нова година само и само пари да не се дават! Докога ще търпим това незнам? Някой помни ли друга подготовка отбора да не е ходил на лагер в чужбина??? И да е играл само 2 контроли??? Докога прецеденти и експерименти с Левски??? Колко такива отбори като Бате и Жилина трябва да дойдат за да спрат да се гаврят с отбора ни???
И пак сигурно някой от вас ще кажат какво предлагаш... мога да кажа какво искам... да ни управлява честен човек, който дори и да не дава пари за отбора поне да е честен и откровен. А не да излезе днес и да каже... "Уредихме Макриев..." обаче Макриев незнае... след това да викаме някаква си камерунска звезда да идва в България.. 2-3 дни шум и биене в гърдите колко велик играч докарваме и накрая да се окаже, че темата пари въобще не е засягане в преговорите. Просто срам и гавра с привържениците на отбора това е!!!!

Ами като не искаш да търпиш,недей.Направи нещо.И естествено,че ще кажеме..какво предлагаш? Много е лесно да се говори току така.И аз искам България да е модерна,развита държава,но не е.И аз искам честни и кадърни политици,ама не ги знам кои са те.Ще ми се и умна,богата и красива мацка,която да има очи само за мен,пък и да е мръсница в леглото.Да,ам не познавам такава.Хайде кажи кой според теб е подходящия собственик за Левски?Говориш без имена,без никаква идея кой е този човек който искаш.И ние го искаме,ама него го няма нещо.До момента в който се той се появи,всеки,който дава пари за да съществува отбора,плаща заплати на играчите,подържа базата и държи все пак добро ниво в България е нещо.Недейте да се залъгвате,че ще дойде някой неизвестен милиардер,болен левскар,който си е спечелил парите с това,че е измислил лекарство за рака.И да не се говорят простотии как видиш ли привържениците на Левски щяли да съберат пари да плащат заплатата на някой,щом Борат не иска. Форума се осмърдя заради 10 лв билет за евро мач,те заплати тръгнали да плащат. СМЕХ !
Писна ми от рев.Който има да казва нещо умно и смислено да го каже.И мен не ме кефи ситуацията в Левски и българския футбол,като цяло,ама това е положението.
Като гледам панчаревците как го бяха закъсали с техния Лупи,канарите със Селския,пловдивските буфери с Галка направо се радвам,че го има простака Батков.
А,да напомням ли други настоящи и бивши президенти в бг първенството? Порточанов,Дражев,Венци Кюфтето,Юри Галев...Изобщо,за какво говориме?
110 години любов!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 12 юли 2009 22:38

delpi написа:Някой помни ли друга подготовка отбора да не е ходил на лагер в чужбина??? И да е играл само 2 контроли???

А ти кво предлагаш, веднага след последния мач от първенството да се бяха качили на Банско, след това в чужбина 10 дена да изиграят 4 контроли, да се върнат тука да изиграят още 3 и за ЕТ да са гроги. Тва че тия от БФС нямат акъл, не е виновен никой от Левски. И са ако кажеш "е цска как ходиха на подготовка в чужбина", начи нищо не разбираш. Черно Море данеби да ходиха на подготовка извън България?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 12 юли 2009 22:46

Велев е пред последния си мач като старши треньор,защото ще паднем от тия аматьори и Батков иска или не ще го махне.Но не си мислете,че хрущяла сам ще подаде оставка.
Някои казват,че бил голям левскар,но това не е достатъчно да си треньор на Левски.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот levski-viki » 13 юли 2009 11:23

абе нз стоя тренйор ..... :| :cry: ...кви групииии ... :|

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 11:25

lakito7 написа:Велев е пред последния си мач като старши треньор,защото ще паднем от тия аматьори и Батков иска или не ще го махне.Но не си мислете,че хрущяла сам ще подаде оставка.
Някои казват,че бил голям левскар,но това не е достатъчно да си треньор на Левски.

Срещу тия и с 6 футболисти да излезем пак ще ги бием. Избий си от главата тези мисли...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 11:26

Абе хора какъв Еньо какви 100000 марки... Чак прекрасен го изкарахте. Еньо е посредствен футболист и това е истината. Кое му е прекрасното? Игра с крак? Игра с глава? Техника? Бързина? Какво има?
Трябва ни нападател. Със Светльо Тодоров какво стана, че не следя? Още ли е свободен трансфер или вече подписа с някой?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 юли 2009 12:55

lakito7 написа:Велев е пред последния си мач като старши треньор,защото ще паднем от тия аматьори и Батков иска или не ще го махне.Но не си мислете,че хрущяла сам ще подаде оставка.

Еее човек, ако паднем ще те призная за ясновидец :lol: Аз залагам на минимум 4:0 в първия мач ... Втория може и повече ;)

Върни се в “Архив”