Знам, че ще бъде заключена темата, но да си го кажа...
В държава, в която голмайсторът! на англисйкото първенство за изминалата година е втори след премиера на Републиката в класацията за футболист на тази именно Република, човек може да допуска всякакви неща и всяко от тях да е вярно, независимо колко абсурдно звучи.
Ей, тоя сезон, ако не ни хванат, няма кога. Боби си измива ръцете другата година, отива в УЕФА и всичко чисто, а феновете продължават да псуват.
Ето и какво имам предвид:
РЕТРОСПЕКЦИЯ
Българският шампион е с почти непроменен състав и същият треньор. Очаквания - да повтори постигнатото. И хоп! Смяна на треньора на шампиона по никое време. И то не с доказан специалист, а с посредственик. Какво правим после? Ми ...
Смяната на Радуканов - по никое време, когато отборът е в подем. Назначават изключително съмнителна личност в ръководството на отбора. Хм...
Назначението на Георги Иванов при положение, че си заявил амбиции, ала-бала и... смяна по никое време. Замяна с...? Да, поредният анонимник. Хм...
А назначението на Ратко - поредният анонимник?Дали е нарочно?
Мачове на фокус. Поне тези, които съм гледал.
Черно море - "Левски" - сините са надиграни от моряците, а софиянци са неузнаваеми на Тича. Какви ли са били след този резултат очакванията (коефиценти, ала-бала...) за Черно море и какво стана с тях...
Лудогорец - "Левски" - неумението на разградчани довежда до това, че противникът да си вкара после автогол за крайната победа на Лудогорец с 2-1. Хм...к'во праим пак...
ЦСКА - Славия - за да не ме упрекнат, че плюя по съперника ще оставя този мач без коментар.
Литекс - Лудогорец. Също.
Локо Пд - Литекс
И разбира се, ЦСКА - Лудогорец... 2-0 (първо полувреме), 2-2 (второ полувреме).
Случайни ли са приказките за създаването на паралелен турнир за Източна Европа?
Защо в Италия може, а у нас - не? Време е да се намеси УЕФА. Нали се бият в гърдите, че помагат на запалянковците и развитието на футбола? Ние тука нещо втора ръка ли сме?
Коментирам мачовете на сините, понеже те ме интересуват, но съм убеден, че феновете на други отбори ще кажат подобни неща.
Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.
Мене ме изненада , че Литекс победи с 2:1 Лудогорец и хоп ... на следващия ден Любо Пенев напусна отбора
ЦСКА пък имаха 8-9 победи и 1 или 2 равни мача и хоп ... изгониха Радуканов.

- metodito
- Контакти:
B3ATS написа:Мене ме изненада , че Литекс победи с 2:1 Лудогорец и хоп ... на следващия ден Любо Пенев напусна отбора![]()
Аз им изгубих спатиите вече, но нещо смърди вече...
- george_speed75
- Контакти:
Назначението на Георги Иванов при положение, че си заявил амбиции, ала-бала и... смяна по никое време. Замяна с...? Да, поредният анонимник. Хм...
А назначението на Ратко - поредният анонимник?Дали е нарочно?
Какви амбции сме заявили?Ако Костов е анонимник-Чичовото и Радуканов какви са?
Че има редени мачове в нашето първенство е ясно като бял ден, само че не ми се вярва работата да е толкова дебела

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- metodito
- Контакти:
george_speed75 написа:[
Какви амбции сме заявили?Ако Костов е анонимник-Чичовото и Радуканов какви са?
Че има редени мачове в нашето първенство е ясно като бял ден, само че не ми се вярва работата да е толкова дебела
А ако е? "Казан" беше супер дебела работа, например. Някой нещо, разбра ли?
Костов е анонимник-Чичовото и Радуканов какви са
Чичо Митко е бушон. Каквито бяха Гонзо и Ясен.
- george_speed75
- Контакти:
Еми трябва да се информира УЕФА, ние като фенове не можем да направим нищо.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- metodito
- Контакти:
Според мен едно "бг Calciopoli" ще подейства като катализатор на целия ни футбол. Една-две години може да е кофти, но след това ще тръгнат нагоре нещата. Футболът ни загива.
Гледайте в четвъртък, който и да е мач от ЛЕ и ще разберете какво имам предвид. Тоест, вие знаете.
Гледайте в четвъртък, който и да е мач от ЛЕ и ще разберете какво имам предвид. Тоест, вие знаете.
Много хоп, има във водещите отбори.Вчера гледах мача внимателно,Лудогорец направо сгънаха ЦСКА.Зобат ли се,или пак нещо хоп незнам.Накрая да не стане хопа-хоп,и Черноморец шампион.
Абе кви уредени мачове?Все едно ми говорите за педофил в детска градина 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Levski 1914
- Контакти:
Според мен нещата би трябвало да са или в едната, или в другата крайност. Имам предвид следното: или всичко, ама абсолютно всичко е дирижирано в нашето футболно първенство (смяна на треньори (80% от които са абсурдни), умишлени загуби, тото, уреждане на мачовете между президентите и т.н.) или всичко ни е наред. Не би трябвало да има средно положение...т.е. ситуация, в която само някои мачове да са уредени и никой от останалите отбори да не знае, да не е чувал нищо и т.н.
Фактите, които си изброил са си факти и няма как да си кривим душите, че не е станало точно така! А и не знам дали УЕФА е най-правилния орган, който трябва да се намеси. Не е ли по-добре нашите власти, разследващи органи, прокуратура да си свършват поне веднъж работата
Фактите, които си изброил са си факти и няма как да си кривим душите, че не е станало точно така! А и не знам дали УЕФА е най-правилния орган, който трябва да се намеси. Не е ли по-добре нашите власти, разследващи органи, прокуратура да си свършват поне веднъж работата

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Върни се в “Футбол - България”