НАЙ-СЛАБИЯ ТВ ВОДЕЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

oli
Контакти:

Re: НАЙ-СЛАБИЯ ТВ ВОДЕЩ

Мнениеот oli » 12 юли 2009 20:48

Tоя за когото е пусната темата не го гледам, но мен ме дразнят водещите на ШЛ по БТВ. Толкова се "вживяват" че ми се струва че ще лапнат...свирката..
Преигравят до втръсване.Вярно ли е че ШЛ няма да е вече по БТВ ..ОХ КЕФ...

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 юли 2009 20:48

gin написа:мен супер много ме дразни едно олигофренче от бнт 1 дето води студиата от уефа и конфедерациите даже не му знам заглавието-едно 24-5 годишно което ако се оптита да ритне топка и ще се спъне, поне от коментарите му си личи. даже усещам кога гостите му се дразнят от слабоумните му въпроси АБСОЛюТЕН НЕКАДЪРНИК. клолкото до цъкльото от ринг аз от 2-3 години съм го отписал.вече даже не се връзвам на "тежкия" му коментар

за никола ибришимов ли стаа въпрос?това човече и на мене ми е смешно
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Forza_Ferrari
Контакти:

Мнениеот Forza_Ferrari » 12 юли 2009 20:53

Много дразнещ е Алекси Смукачев (БТВ) заради уникалното си пристрастие към ФК Барцилона и Ливърпул! Не може така да се коментира ШЛ. :!:

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 юли 2009 20:57

Forza_Ferrari написа:Много дразнещ е Алекси Смукачев (БТВ) заради уникалното си пристрастие към ФК Барцилона и Ливърпул! Не може така да се коментира ШЛ. :!:

tometo i niki sa re6enieto za CL
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юли 2009 21:19

Тоя по Ринг е като някакъв Телешоп-повтаря това дето гостите му са казали,все едно не съм го чул сам.След него се нареждат крум Савов и Алекси-единия е некадърен до безобразие,а на втория трябва да му забранят да коментира Ливърпул-понякога имам чувството,че ще си докара инфаркт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 12 юли 2009 21:26

Ще обърна въпроса и ще кажа кой според мен е най-добрият спортен ТВ водещ.
Да говорим колко слаб е някой е лесно, ама няма полза..

За мен Но 1 е журналиста, който води студията по Диема по време на Европейското първенство.
Само дето не му знам името...;), но сигурно се досещате.
Направи ми впечетление с добрия анализ на мачовете, интелигентния диалог с гостите, увереното присъствие на екран.

Иначе спортен журналист, който уважавам и за мен е извън класацията, това е Сашо Диков.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 12 юли 2009 21:27

Данчо от доста време е в ринг и за това и го гледате постоянно. Колкото до коментаторите от Диема, идея нямам защо ми ги хвалите. Аз като съм ги слушал или съм се заливал от смях или съм избеснявал от безхаберието им. Първо, са пристрастни. Всички са фенове на Манчо (освен един, който симпатизира на по-малък отбор, но забравих кой). Второ, обикновено не знаят какво става на терена, разказват си някакви истории, заливат ме с досадни статистики по време на мача. Коментаторите коментират. То си личи от названието им какво трябва да правят. Не желая да знам Франк Лампард колко пъти е играл на 21 по време на тренировка, Роналдо колко невероятни гола е вкарал от както се е родил и докато е играл на село или Алонсо колко паса е направил в кариерата си и колко парчета торта е изял на рождения ден на детето си. Те когато не знаят тъч ли е, фаул ли е, засада ли е ( на което съм ставал свидетел десетки пъти) не им е мястото там!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 юли 2009 21:32

Pro-European написа:Ще обърна въпроса и ще кажа кой според мен е най-добрият спортен ТВ водещ.

За мен Но 1 е журналиста, който води студията по Диема по време на Европейското първенство.
Направи ми впечетление с добрия анализ на мачовете, интелигентния диалог с гостите, увереното присъствие на екран.

Иначе спортен журналист, който уважавам и за мен е извън класацията, това е Сашо Диков.

bobi borisov?
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 12 юли 2009 21:33

В България повечето журналисти(не само спортните) са на много ниско ниво, имам чувството , че ги избират по някакъв странен критерий...повечето се надпреварват да говорят глупости в ефира....
пускайте си BBS, SNN, Sky sports и други подобни медии да се наслушате на коментари. :mrgreen:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 12 юли 2009 21:35

NeRaDzYrA написа:
Pro-European написа:Ще обърна въпроса и ще кажа кой според мен е най-добрият спортен ТВ водещ.

bobi borisov?

Не, друг е, по-млад от него.
Всички студия преди мачовете на Евро 2008 ги водеше..скоро не съм го виждал, а и не гледам много английските мачове по Диема
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Национален отбор”