ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот msm » 28 ное 2011 23:32

ludogorets1945 написа:
msm написа:Мисля, че стана доста интересен мач, въпреки, че малко ме е яд. По мое мнение с оглед на резултата ЦСКА изпусна победата. С оглед на играта Лудогорец стояха по-добре второто полувреме и заслужено стигнаха до точката. Съдията няма да го коментирам, защото виждам мненията и те се различават от моето. Само ще кажа (и това е винаги, когато играят ЦСКА или Левски) , че сините виждат грешките на съдията само когато те са за ЦСКА, и обратно червените виждат същите само когато са в полза на Левски. ЦСКА поведе с два бързи гола , като до 30м. бяха пълени господари на терена. Можеха и трети да вкарат, и това ги успокои за крайния резултат. Второто полувреме почти не стигнаха до вратата и мислеха повече за пазене на резултата, но настойчивоста и доза късмет донесе точката за Лудогорец. Може би, ако бяха зачели гола на Бадема, мачът щеше да имаше друго развитие, но това е в сферата на предположенията.И друг път съм го казвал, че съдията е този който свири и всички футболисти трябва да се примирят с това. Всяко едно отсъждане води след себе си до промяна, и никой не може да каже какво е щяло да се случи ако е отсъдено някакво положение. За уреден мач не мога и да помисля. Гледал съм какви ли не обрати. Мач през първото полувреме от 4-0 да завърши 4-4 , финали за купата на шампионите от 3-0 първото да свърши 3-3 и от 1-0 до 90м. да се обърне до 1-2. Знам и друг в който до 90-тата единият отбор водеше с 3-1, а в 96-тата загуби с 3-4 и още десетки подобни. Така, че не го приемам за уреден. В края на краищата, сега сме на половината път от шампионата и сегашна победа или загуба в никакъв случай нямаше да повлияе, ако пролетта губим точки, или пък спечелим повече от противниците. Намираме се в отлична позиция за шампионска титла, но всичко ще се реши пролетта!

резултата можеше да е 2:2 на полувремето - КВО ПРАВИМ ТОГАВА АААААААААААААААААААААААААААААА ???????????????????????????????????????

Можеше, а може и да не можеше!!! Сигурен ли си на 100%??? А ако Тошко я беше изчистил?????????????????????????????????

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 ное 2011 23:43

Синьо сърце написа:Абе благодарим на двата отбора за супер-резултата! :) :) :) Хикс за Левски,але.але.алееееееееееее... :)

Споко втория полусезон няма да играете само със Светкавица и Видима и да взимате "велики" победи:mrgreen:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 ное 2011 23:45

Синьо сърце написа:Абе благодарим на двата отбора за супер-резултата! :) :) :) Хикс за Левски,але.але.алееееееееееее... :)

Абе не всичко което завърши добре е добре! Реално през пролетта трябва да се борите срещу три отбора, като два са с 3 точки напред. Едва ли очакваш, че и трите ще свалят формата, а точно вие ще я вдигнете. Така , че и половин точка по-напред си е едно място по-нагоре! Не забравяй, че и от трите отбора загубихте и при равен пролетта и равни точки на края ще сте отзад!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 23:50

Те пък левскарите с техния "Павел Дочев" дето си назначиха не знам на какво се надяват.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 29 ное 2011 00:10

от bilyaletdinov на 28 Ное 2011 23:59

msm написа:
Синьо сърце написа:
Абе благодарим на двата отбора за супер-резултата! Хикс за Левски,але.але.алееееееееееее...

Абе не всичко което завърши добре е добре! Реално през пролетта трябва да се борите срещу три отбора, като два са с 3 точки напред. Едва ли очакваш, че и трите ще свалят формата, а точно вие ще я вдигнете. Така , че и половин точка по-напред си е едно място по-нагоре! Не забравяй, че и от трите отбора загубихте и при равен пролетта и равни точки на края ще сте отзад!

Не забравяй , че на "Герена" тоя сезон нямаме загубена точка. Пък и програмата е много по-лесна , домакини сме на всички топ отбори без Литекс , така че колкото и да сме били трагични тоя полусезон ( заради Гонзо) , я докарахме до 3 точки пасив , с една от най-лесните програми за пролетния полусезон. Прогнози не искам да давам , но определено имаме шанс.

А не забравяй, че ние нямаме загуба от нито един от първите три отбора (без нас разбира се), както и нямаме загуба като гости. Така, че програмата е такава , каквато си я направиш!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 ное 2011 00:22

Red Warrior написа:
dodo7271 написа:Имам два въпроса към феновете на ЦСКА. И ако може, някой със собствена мисъл в главата да ми отговори, а не дежурните зомбита и подлоги на Г.А.

1. Пичове, ако този мач е уреден, не е ли редно да се обърнете към БФС и УЕФА с искане за разследване и ако се докаже уговорката, двата отбора не трябва ли да бъдат изхвърлени от А група. Все пак уговарянето на мачове вече е престъпление (наскоро беше приет закон). Апропо, УЕФА има телефон, на който можете да се обадите и да кажете - така и така, тук два отбора уредиха мача, елате да разследвате.

2. Ако мачът е уреден, на вас не ви ли омръзна - та вие от 2006-а година насам само продавате. Черепа продаде титлата на Левски (онази със 7-те точки), после Томов продаде лиценза, после Титан продадоха титлата 2009-а година. Който и да е на власт при, само продава. И изобщо, нали знаете кой само се продава?

Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?

Ако беше го оставил щеше да получи втори жълт картон!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 ное 2011 00:33

flo написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:Лудогорец се пребори със съдийската бригада и не позволи на червените да вземат незаслужени 3 точки. Поздравления, разгадчани, чакаме ви на Герена, за да определяме шампиона. ;)

Ти му мисли какво ще става Светкавица като ви дойде на Герена :lol:

Тогава ще сме шампиони предсрочно. :oops: Душевното онаниране е по-добро от физическото :oops:

какви шампиони па ти бе...с тия дърводелци и кметове..я вземи се стегни и слез на земята.с тая игра от вчера ли ще сте шампиони?или може би ще купите Бойко Борисов и ще станете шампиони.ебати смешната синя еуфория!незнам на какво се дължи на трите поредни победи ли и аз незнам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 29 ное 2011 00:37

Viktor4o_Rs написа:Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol: :lol: :lol:

Еми ей така се прави - пусни си на запис изравнителния гол, да видиш какво прави защитата на ЦСКА при центрирането и как се дърпат и оставят необезпокоявани двама души ....Абсолютно нареден мач!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 ное 2011 01:03

Rooster1912 написа:
Viktor4o_Rs написа:Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol: :lol: :lol:

Еми ей така се прави - пусни си на запис изравнителния гол, да видиш какво прави защитата на ЦСКА при центрирането и как се дърпат и оставят необезпокоявани двама души ....Абсолютно нареден мач!

:lol: :lol: :lol: :lol: Защитата на ЦСКА не прави нищо по-различно от другите мачове, просто е слаба и допуска положения пред вратата си ;) То за вас когато не биете, винаги мача е нареден, вече ставате смешни :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 ное 2011 01:08

Ще споделя мнението на един приятел за една равносметка:

за един полусезон има:
3 - уредени мача - със Славия, Ботев вр и Лудогорец
Един изгонен треньор (Радуканов), за да няма кой да им пречи на тотото.
Затова изместиха и мача да е в Понеделник, за да не отидат толкова хора.
Зимата очаквам да продадат Зику, Мораеш и Нелсън. И от пролетта започваме цирка отново. Честно казано и при Лупи не сме били толкова зле.
Желая на всички от Титан - Евтаназия
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
_________
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”