ludogorets1945 написа:msm написа:Мисля, че стана доста интересен мач, въпреки, че малко ме е яд. По мое мнение с оглед на резултата ЦСКА изпусна победата. С оглед на играта Лудогорец стояха по-добре второто полувреме и заслужено стигнаха до точката. Съдията няма да го коментирам, защото виждам мненията и те се различават от моето. Само ще кажа (и това е винаги, когато играят ЦСКА или Левски) , че сините виждат грешките на съдията само когато те са за ЦСКА, и обратно червените виждат същите само когато са в полза на Левски. ЦСКА поведе с два бързи гола , като до 30м. бяха пълени господари на терена. Можеха и трети да вкарат, и това ги успокои за крайния резултат. Второто полувреме почти не стигнаха до вратата и мислеха повече за пазене на резултата, но настойчивоста и доза късмет донесе точката за Лудогорец. Може би, ако бяха зачели гола на Бадема, мачът щеше да имаше друго развитие, но това е в сферата на предположенията.И друг път съм го казвал, че съдията е този който свири и всички футболисти трябва да се примирят с това. Всяко едно отсъждане води след себе си до промяна, и никой не може да каже какво е щяло да се случи ако е отсъдено някакво положение. За уреден мач не мога и да помисля. Гледал съм какви ли не обрати. Мач през първото полувреме от 4-0 да завърши 4-4 , финали за купата на шампионите от 3-0 първото да свърши 3-3 и от 1-0 до 90м. да се обърне до 1-2. Знам и друг в който до 90-тата единият отбор водеше с 3-1, а в 96-тата загуби с 3-4 и още десетки подобни. Така, че не го приемам за уреден. В края на краищата, сега сме на половината път от шампионата и сегашна победа или загуба в никакъв случай нямаше да повлияе, ако пролетта губим точки, или пък спечелим повече от противниците. Намираме се в отлична позиция за шампионска титла, но всичко ще се реши пролетта!
резултата можеше да е 2:2 на полувремето - КВО ПРАВИМ ТОГАВА АААААААААААААААААААААААААААААА ???????????????????????????????????????
Можеше, а може и да не можеше!!! Сигурен ли си на 100%??? А ако Тошко я беше изчистил?????????????????????????????????