Сайт за поръчване на фланелки на МНОГО изгодни цени!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Сайт за поръчване на фланелки на МНОГО изгодни цени!

Мнениеот Lord VOODOO » 12 юли 2009 21:00

Cesc Fabregas написа:
siuxi написа:20€ ми се струва много евтино за оригинален екип :roll: :roll: :roll:

20 паунда,което ще рече около 50лв ;)

Да и много ми е Х от къде са се сдобили с оригинални екипи, които по принцип струват по 80-100 евро и защо ги продават на 1/4 от реалната цена??? Те тия ще са на баси загубата!!!
За справка екпите на Кака и Роналдо в Реал вървят по 100 евро парчето, тия на Барса за следващият сезон няма значение на кого струват по 86 евро!!! И искаш да ми кажеш, че някой ще ги напазари на такива цени и после ще ги продава по-евтино? Хах оптимист!!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 12 юли 2009 21:12

Аз си търса резервния на Португалия по-принцип и в този сайт дето го даде и в тоя thefootballshirt го има , но аз търся с дълъг ракав :oops: Никъде май го няма (просто обичам да ритам с дълъг ракав, дееба претенцизоен съм,ама е доста по-хубаво) :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 21:14

Linky написа:Аз си търса резервния на Португалия по-принцип и в този сайт дето го даде и в тоя thefootballshirt го има , но аз търся с дълъг ракав :oops: Никъде май го няма (просто обичам да ритам с дълъг ракав, дееба претенцизоен съм,ама е доста по-хубаво) :lol:

каква е разликата,аз имам на Живко Миланов,но не намирам разлика...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 12 юли 2009 21:20

Cesc Fabregas написа:
Linky написа:Аз си търса резервния на Португалия по-принцип и в този сайт дето го даде и в тоя thefootballshirt го има , но аз търся с дълъг ракав :oops: Никъде май го няма (просто обичам да ритам с дълъг ракав, дееба претенцизоен съм,ама е доста по-хубаво) :lol:

В това да риташ с дълъг ракав ли?(аз си взимам футболни фанелки за да ритам с тях, не за да ходя на вън, само да уточня)
Еми лично на мен ми е доста по-удобно,мога да си бърша потта с ракавите и ако е студено все пак едно е да си с дълъг ракав, друго е да си с къс, а ако е топло пак не ми пречи да съм с дълъг, все пак съм ритал на около 40 градуса с дълъг ракав, но то тогава с дълъг или не на 10тата минута го сваляш екипа, не исках да кажа, че по-принцип е по удбоно, просто лично на мен ми е по-удобно.Естествено дългия ракав, трябва да е от тея по-тънките, а не онея ментетата фанелки дето са по дебели и ти се навиват до кръста от само себе си, такива в България съм виждал доста :?
Последна промяна от Linky на 12 юли 2009 21:22, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 21:22

Linky написа:
Cesc Fabregas написа:

В това да риташ с дълъг ракав ли?(аз си взимам футболни фанелки за да ритам с тях, не за да ходя на вън, само да уточня)
Еми лично на мен ми е доста по-удобно,мога да си бърша потта с ракавите и ако е студено все пак едно е да си с дълъг ракав, друго е да си с къс, а ако е топло пак не ми пречи да съм с дълъг, все пак съм ритал на около 40 градуса с дълъг ракав, но то тогава с дълъг или не на 10тата минута го сваляш екипа, не исках да кажа, че по-принцип е по удбоно, просто лично на мен ми е по-удобно.

Да бе,просто ми беше интересно ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”