Славия - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Славия - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 21:12

wiseman написа:
ShooterMan написа:За сметка на кокошкарските отбори днес,вчера 2 селски отбора направиха страхотен селски мач на мегдана в ТъргоИще :oops:

Оооо и Левски са музика,няма спор. Обаче ще се оправят. Защото са Левски. Бихте ни заслужено и къде сте сега? На 8 място. И какви са перспективите пред Морето? Никакви! В това е разликата!

А пред вас какви са преспективите?Търнава?Беверен?Тампере?Борисов?Ааалст?Люцерн?Антверп?Братислва?Копенхаген?Любляна?о-в Крит? :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 28 ное 2011 21:13

Сега гледах класиранете,то Черно море имат толкова точки ,колкото високо платения Латекс.И ако днес престъпника Таско ни беше оставил с 11 човека,Славия не можеха да ни бият и тогава щяхме да сме по-напред в класирането.Какво им става не тези столичани в повече от Троян,Габрово,каква е тази злоба срещу Варна,защо така брутално ни режат главите в София?
Черно море-първият шампион по футбол в България

wiseman

Мнениеот wiseman » 28 ное 2011 21:17

Да. Тампере,Беверен,Търнава! Обаче и Аякс,Глазгоу,Удинезе,Киево,Марсилия,Спортинг. И все сме там! А вие :?:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 ное 2011 22:01

wiseman написа:Да. Тампере,Беверен,Търнава! Обаче и Аякс,Глазгоу,Удинезе,Киево,Марсилия,Спортинг. И все сме там! А вие :?:

Все сте вие да, Спортинг - 5:0 :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2011 22:45

ticha i vladislav написа:Сега гледах класиранете,то Черно море имат толкова точки ,колкото високо платения Латекс.И ако днес престъпника Таско ни беше оставил с 11 човека,Славия не можеха да ни бият и тогава щяхме да сме по-напред в класирането.Какво им става не тези столичани в повече от Троян,Габрово,каква е тази злоба срещу Варна,защо така брутално ни режат главите в София?

"И ако днес престъпника Таско ни беше оставил с 11 човека,Славия не можеха да ни бият..."
Ми,те и сега не ви биха.Кво ревеш?
Тасков не е виновен,че Петков,вместо да "опъне мрежата",стреля в ръцете на Кунчев!

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 28 ное 2011 22:56

ticha i vladislav написа:Сега гледах класиранете,то Черно море имат толкова точки ,колкото високо платения Латекс.И ако днес престъпника Таско ни беше оставил с 11 човека,Славия не можеха да ни бият и тогава щяхме да сме по-напред в класирането.Какво им става не тези столичани в повече от Троян,Габрово,каква е тази злоба срещу Варна,защо така брутално ни режат главите в София?

Така си е ,но накрая Ловеч ще спечелят купата и пак ще са в евротурнирите,както всяка година.Не виждам смисъл да се мерим с тях.Колкото и малко пъти да сме играли там винаги сме се представяли достойно.Все пак и ние си имаме история и славни победи,нека дечковкците се поразровят малко ;) За нас поне шампионата не е самоцел и не правим трагедии от всяка загуба.

П.С. Лично мое мнение е,че не ни отива да играем толкова грозно и грубо.След напускането на Кольо Спасов,влязохме в един омагьосан кръг по отношение на тактиката.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 23:34

Купата е жребий,нито ЦСКА,нито Левски,нито Лудогорец,а и Черноморец(в сегашния му вид) биха били бити от Литекс,напротив,Литекс е класа под тези отбори и да бъде елиминиран е едно от най-лесните неща...дори бих казал,че Литекс му трябва огромен късмет(само домакинства) до Финала...Видяхме срещу ЦСКА и после с Локо Пд,че са абсолютно изпята песен,особено ако Том няма ден...Нека не се самоотписваме,както казах,на нашия отбор му трябват 2-3 класни играча,за да е на ниво медали...От шефовете зависи,не мисля,че това ще струва повече от 200 000 евро като инвестиция,а и план 2013 се нуджае от селекция сега!!!Защото звучи адски СМЕШНО да събираме отбор на юруш лятото и да си вярваме утопично,че НЕОБИГРАН отбор ще постигне високи цели :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 ное 2011 23:55

Стрелец, аз вярвам в план 2013 толкова, колкото вярвам, че ще имаме нов или поне модернизиран стадион. Иначе си абсолютно прав, че ако ще се изпълнява някакъв план 2013, то точно сега ( в зимната пауза ) му е времето да се вземат няколко класни играчи. Дори малко сме закъснели - все пак обиграване не става за един полусезон.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 29 ное 2011 01:10

Жалко, 12 точки първите 4 мача и после 13 точки за 11 мача... Все пак сме близо до 5тицата, но 8 точки е разликата от 4тия, не ми се вярва да постигнем нещо значимо тази година, просто докато не се намерят 22ма равностойни футболисти това ни е максимума -- 5-6 място и от време на време 3-4. Жал ми е да гледам как любимия ми отбор няма смелостта да заяви амбиция за титла, жал ми е да гледам как играчите треперят при гостувания, но явно това са ни възможностите. Може би аз съм максималист както винаги, но този полусезон започна толкова добре, а свърши много зле. Дано другият е по-добър!!! Напред моряци ! :mrgreen:
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 29 ное 2011 02:23

Viktor4o_Rs написа:А и все си мисля, че ако искаше да ни добута до победата, щеше да го направи в крайна сметка, с тоя хикс и двата тима се самоубиваме на практика ...

Аз все още си мисля, че Генов ни закла миналия сезон не заради Гигов, ами заради интереса на 3тия отбор с който се борехме за ЛЕ.
Вчера гледам Здравко Лазаров дава интервю преди Локо - Литекс и думите му... " след днешните 3 точки които се надявам че ще вземем ще зимуваме много близко до Лига Европа, което ни е целта. Зависи обаче как ще свършат там Славия и......" това му бяха думите.
Онзи грозен ******** Кабаков от Пловдив ни ощети с Лудогорец не даде дузпа за Манолов а симулация + картонче и отделно свири 30на70 в полза на Разград, а миналата седмица с Светкавица пак този Кабаков дузпа за нас и пак срещу Миро но изхода какъв е? симулация + ЖК за Манолов.
Много почна да мирише в тази А група, онзи ден Светкавица заколиха 300% дузпа не им свириха, днеска ние ами и Лудогорец хората наливат пари наистина се опитват да играят и пак ги режат... изкефих се от интервюто на Домусчиев. Митев къде е? естествено скрит и покрит ни вес ни кос от него.
П.П погледнете лакомата атака на Паломино където не я подаде в Ляво и за сметка на това беше държан 2 метра за фланелката от този Филипов и после направо туширан от Желев не се дават два последователни фала, следва контра на Славия засада няма на Филипов има чист ЧК на Р.Колев но секунди преди това не се дават картони за Славия а бай Тряско си вдига ръце за АВАНТАж все пак, ние сме най-грубият отбор да не забравяме.
За дузпата и гола няма какво да кажа, аз съм го казвал докато не почнем да дерем съдиите за здраве няма да спрат.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”