Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Мнениеот zlatan » 28 ное 2011 12:16

zlobul,моля те човече малко смекчи тона-и аз мисля като теб,но все пак той направи и хубави неща-особено в селекцията ако всъщност той я е правил.
Нека изчакаме последния мач-там ще бъдат кански мъки помни ми думите.А за Коледа нека имаме нов собственик,но не си мисли че Насо ще ни оправи .Той е като Стойчо има ли пари винаги е на ГЕРЕНА-ТАКЪВ ЛЕВСКИ АЗ НЕ ИСКАМ.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 ное 2011 13:48

zlatan написа:zlobul,моля те човече малко смекчи тона-и аз мисля като теб,но все пак той направи и хубави неща-особено в селекцията ако всъщност той я е правил.
Нека изчакаме последния мач-там ще бъдат кански мъки помни ми думите.А за Коледа нека имаме нов собственик,но не си мисли че Насо ще ни оправи .Той е като Стойчо има ли пари винаги е на ГЕРЕНА-ТАКЪВ ЛЕВСКИ АЗ НЕ ИСКАМ.

==============================================================================================================
Вън от съмнение е , че вината не е изцяло на гонзо , но както бях писал преди това , той си избра тази роля , а именно хората да го плюят за сметка на тара . Като помислим малко обаче , тара му купи всичко което поиска , а резултати няма (нямам предвид трофеите , а играта) , играчите вместо да се развиват , търпят тотален регрес , усеща се дори спада в критериите на феновете , което е типично за средняшките отбори . Ние сме Левски бе хора , не разбирате ли , че не бива да се излагаме по тоя баламски начин . То не остана отбор от А-група , който да не ни се е опънал .
Що се отнася до Наско , не мисля , че си прав . Не ми се ще да ти изброявам един по един футболистите , които достигнаха до 1/4 финала . Половината от тях бяха отписани за футбола .Мързи ме в момента да ги изброявам , кой и как дойде в Левски и как в един момент същите тези газеха наред . Нормално е след свършена работа , да си поискаш и заслуженото възнаграждение , което в случая оправдава Сираков и половината отбор участвал в мачовете с тампере . За голямо наше неудоволствие тара взе нещата в свои ръце и резултатите не закъсняха . Тотална деградация отвсякъде , като се започне от юношите и се стигне до представителния отбор . Сега някои хора ще кажат -НЯМА ПАРИ , ок ,но СС с какви пари направиха отбор ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 ное 2011 14:03

zlobul написа: За голямо наше неудоволствие тара взе нещата в свои ръце и резултатите не закъсняха . Тотална деградация отвсякъде , като се започне от юношите и се стигне до представителния отбор . Сега някои хора ще кажат -НЯМА ПАРИ , ок ,но СС с какви пари направиха отбор ?

:!:

Ако Гонзо го нямаше в ЛЕВСКИ обаче, нещата щяха да са далеч по-зле...той прие този пост защото обича ЛЕВСКИ и в това не трябва да има никакво съмнение ! Допусна много грешки и заслужава критики, факт ! Важно е да се отбележи, че Георги Иванов "хвана" Левски в много труден момент и се нагърби със задача, за която нямаше нужния опит,което до някаква степен му изяде главата ! Но едно е истина - Гонзо е легенда и има желанието да помага на Сините ! За треньор не става - така е, това не значи, че трябва да го псуваме ! Критика - ДА ! И още нещо, Гонзо Е Легенда на ЛЕВСКИ - тук не трябва да има абсолютно никакви спорове :!: Ако това оспорваме, предлагам да успорим головете които е вкарал в Дербито, даже може и да ги зачеркнем, след което да си сложим червени шалчета и фесове и да отиваме с бодра крачка в отсрещната трибуна !
Дай Боже с Костов нещата да тръгнат, защото новият ни треньор определено има потенциал, като за това говори факта,че Гонзо седи там където му е мястото - на трибуните :)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 ное 2011 14:30

Blue_Lion написа:
zlobul написа: За голямо наше неудоволствие тара взе нещата в свои ръце и резултатите не закъсняха . Тотална деградация отвсякъде , като се започне от юношите и се стигне до представителния отбор . Сега някои хора ще кажат -НЯМА ПАРИ , ок ,но СС с какви пари направиха отбор ?

Ако Гонзо го нямаше в ЛЕВСКИ обаче, нещата щяха да са далеч по-зле...той прие този пост защото обича ЛЕВСКИ и в това не трябва да има никакво съмнение ! Допусна много грешки и заслужава критики, факт ! Важно е да се отбележи, че Георги Иванов "хвана" Левски в много труден момент и се нагърби със задача, за която нямаше нужния опит,което до някаква степен му изяде главата ! Но едно е истина - Гонзо е легенда и има желанието да помага на Сините ! За треньор не става - така е, това не значи, че трябва да го псуваме ! Критика - ДА ! И още нещо, Гонзо Е Легенда на ЛЕВСКИ - тук не трябва да има абсолютно никакви спорове :!: Ако това оспорваме, предлагам да успорим головете които е вкарал в Дербито, даже може и да ги зачеркнем, след което да си сложим червени шалчета и фесове и да отиваме с бодра крачка в отсрещната трибуна !
Дай Боже с Костов нещата да тръгнат, защото новият ни треньор определено има потенциал, като за това говори факта,че Гонзо седи там където му е мястото - на трибуните :)

Добре бе пич , казваш((пишеш) гонзо приел поста защото обичал Левски , еми ок и аз го обичам или пък ти . Нали се сещаш какво ще стане с мен или с теб респективно , ако бяхме мениджъри без про лиценз , без един ден практика и тотално изразена некомпетентност за играта ?
Ще ти направя едно символично сравнение между мен и гонзо ...погледни го като суха статистика , изключи факта , че гонзо е легенда а аз съм обикновен фен.
1-Аз съм инженер , гонзо не е ( 8-ми клас мисля)
2-И двамата нямаме про лиценз
3-И двамата нямаме ни един ден практика като треньори
4-Аз имам поне малка представа от педагогика , психология и т.н (науки които ти помагат да работиш с хора) , гонзо няма .
5-Нито аз съм ходил на специализация , нито той
6-Аз съм учил мениджмънт , гонзо -съмнявам се , което го прави уязвим при подписване на договори с играчи и така нататък , макар , че с това се занимават специалисти . Поради тази причина думата -"мениджър " ОТПАДА.
7- Разбиранията за играта футбол са твърде относителни .(10 различни хора , 10 различни схеми )
8- Гонзо се ползваше с любовта на синята публика , аз не .

След всичко дотук , като статистика (подчертавам) излиза , че единствено по 8-а точка , гонзо не е аутсайдер , което какво означава НА ПОСТА МЕНИДЖЪР (ДОПРЕДИ МЕСЕЦ) И В МОМЕНТА СПОРТЕН ДИРЕКТОР СЕ ДЪРЖИ ЧОВЕК , КОЙТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОЧАКВАНИЯТА И ЦЕЛИТЕ НА ОТБОР КАТО ЛЕВСКИ . ТОВА Е ПРИЧИНАТА , АЗ КАТО ФЕН ДА НЕДОВОЛСТВАМ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 28 ное 2011 14:59

Злобул, според мен мисля че имаш още един плюс срещу "инженера" и той е , убеден съм че няма да искаш стотици хилки за заплата ! Головете срещу цска никога няма да го направят добър треньор, психолог или мениджър. Вместо да си остане любемец на сините фенове, той направи така че всички , айде почти всички да го храчат. Жалко.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 28 ное 2011 15:38

Спокойно братлета Лудогорец прави X с цска и на пролет сме шампиони! ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 ное 2011 16:50

zlobul написа:
Blue_Lion написа:

Добре бе пич , казваш((пишеш) гонзо приел поста защото обичал Левски , еми ок и аз го обичам или пък ти . Нали се сещаш какво ще стане с мен или с теб респективно , ако бяхме мениджъри без про лиценз , без един ден практика и тотално изразена некомпетентност за играта ?
Ще ти направя едно символично сравнение между мен и гонзо ...погледни го като суха статистика , изключи факта , че гонзо е легенда а аз съм обикновен фен.
1-Аз съм инженер , гонзо не е ( 8-ми клас мисля)
2-И двамата нямаме про лиценз
3-И двамата нямаме ни един ден практика като треньори
4-Аз имам поне малка представа от педагогика , психология и т.н (науки които ти помагат да работиш с хора) , гонзо няма .
5-Нито аз съм ходил на специализация , нито той
6-Аз съм учил мениджмънт , гонзо -съмнявам се , което го прави уязвим при подписване на договори с играчи и така нататък , макар , че с това се занимават специалисти . Поради тази причина думата -"мениджър " ОТПАДА.
7- Разбиранията за играта футбол са твърде относителни .(10 различни хора , 10 различни схеми )
8- Гонзо се ползваше с любовта на синята публика , аз не .

След всичко дотук , като статистика (подчертавам) излиза , че единствено по 8-а точка , гонзо не е аутсайдер , което какво означава НА ПОСТА МЕНИДЖЪР (ДОПРЕДИ МЕСЕЦ) И В МОМЕНТА СПОРТЕН ДИРЕКТОР СЕ ДЪРЖИ ЧОВЕК , КОЙТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОЧАКВАНИЯТА И ЦЕЛИТЕ НА ОТБОР КАТО ЛЕВСКИ . ТОВА Е ПРИЧИНАТА , АЗ КАТО ФЕН ДА НЕДОВОЛСТВАМ .

Образованието не е гаранция за качество ! Критикувай Гонзо колкото искаш - не го псувай ! Дали става за мениджър или не - колкото Левскари, толкова и мнения :)
Сравненията няма да ги коментирам.

П.П. Прасетата да се омитат от нашия форум :!: Никой не им иска мнението тук...
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2011 23:16

Този мач беше един голям позор за клуба. Гонзо и Тара искат всячески да ни съсипят. В началото на сезона бях с убеждение, че ще успеем въпреки Гонзо, но ако той продължава да нарежда състава на Костов, мисията е НЕВЪЗМОЖНА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 29 ное 2011 00:12

Нали не излъгах за равенството? :lol: Сини шампиони....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 ное 2011 00:15

"Йовов скочил на Гонзо, изгонил го от съблекалнята на Левски

Нов скандал е е разразил в синята съблекалня на полувремето на мача между Левски и Светкавица, научи ***.eu от отлично информиран източник. Припомняме ви, че в последния 15-ия кръг на есенния полусезон на „А“ група сините сериозно се измъчиха при гостуването си в Търговище и стигнаха до победата с 1-0 едва през второто полувреме.

На почивката спортно-техническият шеф Георги Иванов, който гледаше срещата от трибуните в компанията на Тодор Батков, бе забелязан да препуска бесен по стълбите и да се отправя към съблекалнята. Гонзо започнал да крещи на играчите и да им търси сметка за слабите изяви. Той обаче бил озаптен от капитана Христо Йовов. Бижутера застанал на вратата и авторитетно убедил директора да остави футболистите сами да се разберат. „Шефе, бегай от тука, ние сами ще се справим“, казал Йовов, а Иванов не посмял да влезе в конфронтация с тартора на отбора, подвил опашка и се завърнал при Тодор Батков на трибуните.

Старши треньорът Николай Костов пък заел изчаквателна позиция - специалистът забелязал, че Георги Иванов тръгва в съблекалнята, но за да не влиза в пряк сблъсък с директора, се забавил на пистата и изчакал любимеца му Христо Йовов да оправи положението."

Това от ДБ. Дали е истина? Би било яко ако е.

Върни се в “Архив”