Вместо "сините" да бълнуват титла, да вземат наистина да си оправят бакиите, че май забравихте, уважаеми, че Гомньо още е тук и ще ни трови живота до безкрай.
Три години най - малко трябват, за да стъпим наистина на крака.
Обичаме да слагаме каруцата пред коня, но все още сме ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА.
ЦСКА - Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Лудогорец
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Red Warrior
- Контакти:
dodo7271 написа:Имам два въпроса към феновете на ЦСКА. И ако може, някой със собствена мисъл в главата да ми отговори, а не дежурните зомбита и подлоги на Г.А.
1. Пичове, ако този мач е уреден, не е ли редно да се обърнете към БФС и УЕФА с искане за разследване и ако се докаже уговорката, двата отбора не трябва ли да бъдат изхвърлени от А група. Все пак уговарянето на мачове вече е престъпление (наскоро беше приет закон). Апропо, УЕФА има телефон, на който можете да се обадите и да кажете - така и така, тук два отбора уредиха мача, елате да разследвате.
2. Ако мачът е уреден, на вас не ви ли омръзна - та вие от 2006-а година насам само продавате. Черепа продаде титлата на Левски (онази със 7-те точки), после Томов продаде лиценза, после Титан продадоха титлата 2009-а година. Който и да е на власт при, само продава. И изобщо, нали знаете кой само се продава?
Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- child in time
- Контакти:
Много странни голове! Еднотипни със защита която не знаеше защо е там! ЦСКА сами се биха не може такива елементарни грешки да се допускат от отбор имащ претенции да е шампион!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

имаше вече жълт картон,а и като го извади водихме с два на нула .. предполагаше се ,че няма да имаме проблеми
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
А бе вие не се ли сещате в началото на първенството ?! Никой няма да ни позволи да станем шампиони в дебютния си сезон ... аз го бях забравил , но днес се сетих за това след отменения ни чист гол . Въпреки че не ми се иска да говоря за съдии това беше ...жалко ... . Иначе страхотен емоционален мач. Ако всеки мач е такъв , първенството ни наистина има потенциал да бъде от първите на балканите и средно добро ниво в Европа.
- Red Warrior
- Контакти:
Batkoto написа:имаше вече жълт картон,а и като го извади водихме с два на нула .. предполагаше се ,че няма да имаме проблеми
Жълт картон за нападател не е проблем. Как няма да имаме проблем бе братле, те спряха да играят още първото полувреме. Лудогорец така ни бе нагънал.... И ми вкарва флегмата Нелсън дето от 6 мача не знае къде се намира, да не говорим, че това е най-бавното крило което съм виждал.
Последна промяна от Red Warrior на 28 ное 2011 23:04, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Ивайло Лудогорец написа:А бе вие не се ли сещате в началото на първенството ?! Никой няма да ни позволи да станем шампиони в дебютния си сезон ... аз го бях забравил , но днес се сетих за това след отменения ни чист гол . Въпреки че не ми се иска да говоря за съдии това беше ...жалко ... . Иначе страхотен емоционален мач. Ако всеки мач е такъв , първенството ни наистина има потенциал да бъде от първите на балканите и средно добро ниво в Европа.
Трябва да станете, защото сте най-добри. Ако не сега, то кога. Ние с Гомньо сме слаби, ЦСКА се вижда, че са по - добри от нас, но само на хартия.
"Литекс" станаха шампион в дебютния си сезон и пренаписаха историята на родния футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Държанието на феновете спрямо Делев е просто супер смешно.
В началото го псувахте,че не играе, след това го обичахте,пак го псувахте, сега на скоро пак го обичахте и сега вече направо си го мразите.
Тези които си менят мнението за него и подтикват публиката да пее глупости са пълни фурнаджийски лопати,абсолютни мишоци.
Не знам как един такъв човек може да се нарече фен.
До скоро имах СЪВСЕМ различно мнение за феновете на ЦСКА!
В началото го псувахте,че не играе, след това го обичахте,пак го псувахте, сега на скоро пак го обичахте и сега вече направо си го мразите.
Тези които си менят мнението за него и подтикват публиката да пее глупости са пълни фурнаджийски лопати,абсолютни мишоци.

Не знам как един такъв човек може да се нарече фен.
До скоро имах СЪВСЕМ различно мнение за феновете на ЦСКА!
-
daniel875 написа:Трябва да станете, защото сте най-добри. Ако не сега, то кога.
Най добри са след 15 кръга ...
Ще видим след още 15, дали ще може да се каже същото ...

Хора,с играчи като П.Стоянов,Б.Галчев,Р.Трифонов,Адемар и донякъде Крачунов и Тошко,нито се става шампион,нито ще имаме успех някъде в Европа,просто играем с от 1до 3-4 играча по-малко всеки мач.Средната ни линия е напълно трагична,никаква мисъл,нищо.С Литекс един-единствен Цветков им скри топката,а днес определено посредствени играчи като Дяков и Генчев направиха същото.Толкова много грешки при изнасянето на топката и така го няма тоя последния пас,скрития пас,пас в коридор и т.н....Отдавна го няма при нас това.