ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2011 22:56

Вместо "сините" да бълнуват титла, да вземат наистина да си оправят бакиите, че май забравихте, уважаеми, че Гомньо още е тук и ще ни трови живота до безкрай.
Три години най - малко трябват, за да стъпим наистина на крака.
Обичаме да слагаме каруцата пред коня, но все още сме ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 22:59

dodo7271 написа:Имам два въпроса към феновете на ЦСКА. И ако може, някой със собствена мисъл в главата да ми отговори, а не дежурните зомбита и подлоги на Г.А.

1. Пичове, ако този мач е уреден, не е ли редно да се обърнете към БФС и УЕФА с искане за разследване и ако се докаже уговорката, двата отбора не трябва ли да бъдат изхвърлени от А група. Все пак уговарянето на мачове вече е престъпление (наскоро беше приет закон). Апропо, УЕФА има телефон, на който можете да се обадите и да кажете - така и така, тук два отбора уредиха мача, елате да разследвате.

2. Ако мачът е уреден, на вас не ви ли омръзна - та вие от 2006-а година насам само продавате. Черепа продаде титлата на Левски (онази със 7-те точки), после Томов продаде лиценза, после Титан продадоха титлата 2009-а година. Който и да е на власт при, само продава. И изобщо, нали знаете кой само се продава?

Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 ное 2011 23:00

Много странни голове! Еднотипни със защита която не знаеше защо е там! ЦСКА сами се биха не може такива елементарни грешки да се допускат от отбор имащ претенции да е шампион!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 ное 2011 23:00

имаше вече жълт картон,а и като го извади водихме с два на нула .. предполагаше се ,че няма да имаме проблеми
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2011 23:01

А бе вие не се ли сещате в началото на първенството ?! Никой няма да ни позволи да станем шампиони в дебютния си сезон ... аз го бях забравил , но днес се сетих за това след отменения ни чист гол . Въпреки че не ми се иска да говоря за съдии това беше ...жалко ... . Иначе страхотен емоционален мач. Ако всеки мач е такъв , първенството ни наистина има потенциал да бъде от първите на балканите и средно добро ниво в Европа.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 23:03

Batkoto написа:имаше вече жълт картон,а и като го извади водихме с два на нула .. предполагаше се ,че няма да имаме проблеми

Жълт картон за нападател не е проблем. Как няма да имаме проблем бе братле, те спряха да играят още първото полувреме. Лудогорец така ни бе нагънал.... И ми вкарва флегмата Нелсън дето от 6 мача не знае къде се намира, да не говорим, че това е най-бавното крило което съм виждал.
Последна промяна от Red Warrior на 28 ное 2011 23:04, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2011 23:04

Ивайло Лудогорец написа:А бе вие не се ли сещате в началото на първенството ?! Никой няма да ни позволи да станем шампиони в дебютния си сезон ... аз го бях забравил , но днес се сетих за това след отменения ни чист гол . Въпреки че не ми се иска да говоря за съдии това беше ...жалко ... . Иначе страхотен емоционален мач. Ако всеки мач е такъв , първенството ни наистина има потенциал да бъде от първите на балканите и средно добро ниво в Европа.

Трябва да станете, защото сте най-добри. Ако не сега, то кога. Ние с Гомньо сме слаби, ЦСКА се вижда, че са по - добри от нас, но само на хартия.
"Литекс" станаха шампион в дебютния си сезон и пренаписаха историята на родния футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 28 ное 2011 23:07

Държанието на феновете спрямо Делев е просто супер смешно.

В началото го псувахте,че не играе, след това го обичахте,пак го псувахте, сега на скоро пак го обичахте и сега вече направо си го мразите.
Тези които си менят мнението за него и подтикват публиката да пее глупости са пълни фурнаджийски лопати,абсолютни мишоци. :)
Не знам как един такъв човек може да се нарече фен.
До скоро имах СЪВСЕМ различно мнение за феновете на ЦСКА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 ное 2011 23:08

daniel875 написа:Трябва да станете, защото сте най-добри. Ако не сега, то кога.

Най добри са след 15 кръга ...
Ще видим след още 15, дали ще може да се каже същото ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

birthmark
Контакти:

Мнениеот birthmark » 28 ное 2011 23:08

Хора,с играчи като П.Стоянов,Б.Галчев,Р.Трифонов,Адемар и донякъде Крачунов и Тошко,нито се става шампион,нито ще имаме успех някъде в Европа,просто играем с от 1до 3-4 играча по-малко всеки мач.Средната ни линия е напълно трагична,никаква мисъл,нищо.С Литекс един-единствен Цветков им скри топката,а днес определено посредствени играчи като Дяков и Генчев направиха същото.Толкова много грешки при изнасянето на топката и така го няма тоя последния пас,скрития пас,пас в коридор и т.н....Отдавна го няма при нас това.

Върни се в “Архив”