След поредната издънка на столичен съдия свирил в полза на съгражданните си от София в мач от Българското Първенство /Славия-Ч.море/, висш чиновник в БФС отговорно е заявил,че в България ще бъде прекратена порочната практика софийски съдии да свирят на съгражданите си.
П.С. Българското Първенство по футбол е единственото в света при което на мачове на столични отбори се назначават да свирят съдии техни съграждани.
Без софийски съдии от Пролет 2012 !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Без софийски съдии от Пролет 2012 !
Последна промяна от Sole на 29 ное 2011 00:16, променено общо 1 път.
Re: Без софииски съдии от Пролет 2012 !
Sole написа:След поредната издънка на столичен съдия свирил в полза на съгражданните си от София в мач от Българското Първенство /Славия-Ч.море/, висш чиновник в БФС отговорно е заявил,че в България ще бъде прекратена порочната практика софииски съдии да свирят на съгражданите си.
П.С. Българското Първенство по футбол е единственото в света при което на мачове на столични отбори се назначават да свирят съдии техни съграждани.
Я за момент се спрете и помислете внимателно. Дали някой съдия ще подкрепи даден отбор в случая Славия просто защото живее в София ? Искаш да кажеш, че ще си плюе на работата и на огромните хонорари защото стадиона на славия му е близко ли? А пък и който го е чувал каква е дикцията му много ме съмнява въпреки информацията в медиите да е роден в София...
Ако даден съдия реже даден отбор то е или неволно или защото така му е наредено/платено... ама кажете сериозно вярвате ли, че без да има нищо такова ще подпре единия отбор защото бил столичен

--
пп сигурно 80% от реферите в А група живеят в София
---
пп а това, че бг първенството било "единственото в света" което не се съобразявали с географския принцип - защо си измисляш? Колина мислиш ли, че не е свирил мачове на Болоня? Или един наш стар познайник Майк Райли да не свири на Лийдс (помня даже навремето, че свири Лийдс - Ман Юн едно от дербитата им... запомнил съм го защото имаше страшни гафове и рой кийн се сби с иън харт... )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Sole написа:След поредната издънка на столичен съдия свирил в полза на съгражданните си от София в мач от Българското Първенство /Славия-Ч.море/, висш чиновник в БФС отговорно е заявил,че в България ще бъде прекратена порочната практика софииски съдии да свирят на съгражданите си.
Я за момент се спрете и помислете внимателно. Дали някой съдия ще подкрепи даден отбор в случая Славия просто защото живее в София ? Искаш да кажеш, че ще си плюе на работата и на огромните хонорари защото стадиона на славия му е близко ли? А пък и който го е чувал каква е дикцията му много ме съмнява въпреки информацията в медиите да е роден в София...
Ако даден съдия реже даден отбор то е или неволно или защото така му е наредено/платено... ама кажете сериозно вярвате ли, че без да има нищо такова ще подпре единия отбор защото бил столичен![]()
![]()
--
---
пп а това, че бг първенството било "единственото в света" което не се съобразявали с географския принцип - защо си измисляш? Колина мислиш ли, че не е свирил мачове на Болоня? Или един наш стар познайник Майк Райли да не свири на Лийдс (помня даже навремето, че свири Лийдс - Ман Юн едно от дербитата им... запомнил съм го защото имаше страшни гафове и рой кийн се сби с иън харт... )
Интересното е, че не помня пловдивски съдия да е свирил Ботев или Локо срещу софийски отбор. Или варненски такъв на Черно море срещу софийски тим... Интересно, все в едната посока се прави тоя "компромис"

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Нямате шанс, корупцията е толкова дълбока в съдийските комисии, че просто нямате представа. Включилно вие - "столичани". Имам много съдии - познати и приятели, някои от които свирят в А група, познавам и доста съдийски деятели в Зоналния съвет. АБСОЛЮТНО ВИНАГИ софийските съдии са бутани напред, въпреки, че както се убеждаваме някои от тях са или много некадърни, или много корумпирани. Пресен пример: Пловдивски съдия, свирещ в А група с перфектни мачове, предпочетен пред софиянеца Таско Тасков, един от най-мразените хора тази есен във футболна България, при определянето на международните съдии. Това никога няма да се промени. "Столичани" изобщо да не се правят на ощипани, защото фактите са безспорни.

Ако, съдия от Варна свири на Тича срещу Левски,ЦСКА,Славия или Локо Сф -представете си какъв рев вой на умряло ще последва от всички шопски журналистчета и псевдотелевизии
Камо ли съдия от Варна да даде подобна дузпа и червен картон /като тази на Таско срещу Ч.море/ срещу Левски или ЦСКА на ст.Тича 

Thsmith, аз не казвам, че всички съдии от София са некадърници или че те свирят по определен начин, защото са от София. Казвам, че от години млади и умели момчета биват потъпквани, заради това, че са от Пловдив, Варна или Бургас. Да не говорим за по-малките центрове. Ако се позаинтересувате малко ще видите колко много млади български съдии свирят в други страни, включително и в Америка, само защото не са изтърпяли помията тук.

Някои хора бързо забравиха времето, когато шеф на съдиите беше Димо Момиров.... 

- thehellriser
- Контакти:
Thsmith написа:Sole написа:След поредната издънка на столичен съдия свирил в полза на съгражданните си от София в мач от Българското Първенство /Славия-Ч.море/, висш чиновник в БФС отговорно е заявил,че в България ще бъде прекратена порочната практика софииски съдии да свирят на съгражданите си.
Ако даден съдия реже даден отбор то е или неволно или защото така му е наредено/платено... ама кажете сериозно вярвате ли, че без да има нищо такова ще подпре единия отбор защото бил столичен![]()
![]()
--
---
Ок аз искам Р.Мирянов и Д.Димитров за съдии на мачовете на Черно Море... Ще имаш ли проблем те да свирят на нашите мачове с вас...
- Ultras_Levski
- Контакти:
would написа:Някои хора бързо забравиха времето, когато шеф на съдиите беше Димо Момиров....
Подкрепям.

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
thehellriser написа:Ок аз искам Р.Мирянов и Д.Димитров за съдии на мачовете на Черно Море... Ще имаш ли проблем те да свирят на нашите мачове с вас...
Защо да имам проблем? Нека го свирят... Не бих си помислил, че ще си прекратят кариерата за минимум година, две за да помогнат на съгражданите си.... Друг въпрос е, че мирянов не е дорасъл за дербита... според мен. А димитров е асистент, а не главен.
Мисълта ми е там, че ако тасков е сбъркал умишлено то не е защото стадион Славия му е по близко от Тича, а заради пари и влияние например... Сещ се?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]