Славия - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Славия - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 17:11

По-скоро се убеждавам,че е некъдърник и,че просто цели да ощетява Черно Море,не знам защо.Както казах-за втори път свири скандално срещу нас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 ное 2011 17:31

а бе, я се зарадвайте малко:
вкарахме втори гол от игрово положение за последните 6 мача! (или по-добре казано - удвоихме броя на вкарани голове от игра за последните 6 мача!) - да не спорим - Дончовия корем не го броя за гол от игра :-)
най-много на 3 точки ще сме от четвъртото място.
при тази разлика в класите и жребий - Купата ще я вземе някой от отборите в челото.
Миро играе отново.
финансово стабилни сме.
напролет посрещаме повечето директни конкуренти за четворката във Варна - Литекс, ЛокоПд, Славия
:-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 17:35

Ако Таско свири наши мачове нямаме повод за оптимизъм
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 28 ное 2011 17:37

Таско , е един завършен некадърник!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 ное 2011 17:38

Добре бе хора, само аз ли съм на мнение, че такова влизане заслужава и нарушението и картона? Съдията беше на не повече от 2 метра. Той ако не го е видял добре, ние на този клип ли?
http://www.livesport.bg/Imashe-li-duzpa ... %29--48123
Държа да отбележа, че колкото съм фен на Славия, толкова и на ЧМ и със сигурност, Тасков ми е не по-малко омразен от вас, но не мога да си кривя душата и да твърдя, че дузпата е измислена... Ако "Сашко" не беше влязъл като последният селянин - отзад, дали щеше някой да свири нещо?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 ное 2011 17:57

BLUE CHAMPIONS написа:A ти запознат ли си ей така между другото, колко мениджъри бяха днес на стадиона в "Овча купел" ?? И тези мениджъри ще ти подскажа, че не бяха там за да предлагат на Черно море защитници :o

Е, това вече е по мача пак :-) Не, колко бяха? Ти говори ли с тях? Преди или след мача? Беше ли на стадиона? Ако си го прочел някъде - този, който го е писал, говорил ли е с тях? А той бил ли е на стадиона? ... майтап си правя - хайде стига сме се дразнили :-) нито вие, нито ние играем нещо тази година ... добре, че идва новата :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 ное 2011 18:23

"Скандален съдия добута Славия до точката срещу Черно Море","56. Гооооооооооооооооооооооооооооооол за Славия! Съдията Таско Тасков даде изключително спорна дузпа за Славия след падане на Николай Божов в наказателното поле. Реферът посочи бялата точка и даде директен червен картон на Александър Александров, който УЖ извърши нарушението. Жуниньо изпълни перфектно дузпата и изравни резултата - 1-1."Не съм гледал мача,но прочетох някои неща по сайтовете/СОФИЙСКИТЕ???/ и що те се изказват така ласкаво за съдийството,ми е повече от ясно,че в действителност е било ужасно.Отдавна не ми пука как свирят съдиите срещу нас.Искам да доживея деня в който срещу Левски или ЦСКА ще се свири по такъв начин независимо къде в Родината.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 ное 2011 19:40

Брутално клане. Така не са ни клали от години.
Гледах ситуациите по Канал 3 поне 5-ет пъти.
При дузпата Сашо дори няма каквото и да е съприкосновение с пенсионера Божов.
Отрепката ******** Педерасков трябва да се извади от съдииството веднъж за винаги.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 20:29

10 пъти го гледам,100 пъти ако трябва...Ей,Богу,НЯМА дори докосване,камо ли фал,камо ли дузпа,камо ли и ЧК и то директен!ТОВА БЕШЕ ПРОСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,поредното таквоа на ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ НЕКЪДЪРНИК ТАСКОВ!Не знам дали ще има файда от жалбата ни,но това е втора БРУТАЛНА ГАВРА с Черно Море на този смешник!ТРЯБВА да се вземат мерки,най-малкото този палячо не бива повече да свири мачове на нашия отбор.

wiseman

Мнениеот wiseman » 28 ное 2011 21:06

ShooterMan написа:За сметка на кокошкарските отбори днес,вчера 2 селски отбора направиха страхотен селски мач на мегдана в ТъргоИще :oops:

Оооо и Левски са музика,няма спор. Обаче ще се оправят. Защото са Левски. Бихте ни заслужено и къде сте сега? На 8 място. И какви са перспективите пред Морето? Никакви! В това е разликата!

Върни се в “Черно море”