Славия - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Черно море
Не знам как преценихте от камерата на лайвспорт, от която нищо не се вижда, без нито едно повторение, че Таско ви е ощетил. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
BLUE CHAMPIONS написа:Clarion написа:BLUE CHAMPIONS написа:и след трансферния прозорец без Паломино- ЯКО![]()
я коментирай ситуацията вчера, където вашия вратар отнесе (направо без топка) оня от Светкавица?
я си преговори правилата на форума и се научи къде какво се коментираочаквам анализа ти за мача Славия-Черно море
аз си коментирах мача и червените ни картони, ти трансфера на Паломино ... то и за трансферите ни си има тема ... хайде де, кажи за вчера, мързи ме да пиша другаде, а ти така и така си ни дошъл на гости

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
ТАСКОВ БУТНА ЕДНО РАМО НА СЛАВИЯ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ
"Белите" и "моряците" завършиха 1:1, реферът дава спорна дузпа на домакините и гони двама от състава на гостите
Така звучат заглавията на по вечето статии в спортните сайтове. Гледах, мача съдийството на Таско Тасков е безобразно!!
"Белите" и "моряците" завършиха 1:1, реферът дава спорна дузпа на домакините и гони двама от състава на гостите
Така звучат заглавията на по вечето статии в спортните сайтове. Гледах, мача съдийството на Таско Тасков е безобразно!!
Tommi написа:Не знам как преценихте от камерата на лайвспорт, от която нищо не се вижда, без нито едно повторение, че Таско ви е ощетил.
с това съм съглсен - гледах кадър по кадър - не мога да кажа имаше ли дузпа или не. ще чакам по-качествена картина, за да изкажа крайно мнение.
-
- Контакти:
За втори път БЕЗСКРУПУЛНИЯТ ПРЕСТЪПНИК Таско Таско ЗАКЛА Черно Море!Поредна гавра на този МАЙМУНОЧОВЕК с нас.Абсолютно НИКАКВА дузпа,да не говорим за дузпа с ЧК,да не говорим и,че след авантаж,след като Божов от 2 метра ритна в аут никъде не може да се връща положението и да се преоценява наново!Втория ЧК е следствие от първия ИЗМИСЛЕН,Росен НИКОГА нямаше да бъде изгонен,ако ПАЛЯЧОТО Таско не се бе постарал да играем с 10 човека дотам,че да не останем и с 9.Предния път ни ЗАКЛА с 2 ДУЗПИ и ЧК,като втората дузпа само бездарната му глава я видя....днес-видяхте.Повръща ми се понякога от футбола,втора поредна година Черно Море е близо до Европа,предната в поне 5 мача бяха безобразно ограбени(върхът беше с Локо Сф смешниците там,където Генов помните какво направи),тази-същата работа!Редовно играем с по 10 човека,вече и с по 9,редовно ни бият дузпи(а за нас нито една не е свирена).Брадвата е факт,гаврата е факт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Гледах ситуацията и смятам, че дължим извинение на моряците, които винаги съм уважавал много - дузпата е доста измислена
Иначе ако я имаше, правилно е да се покаже червен картон, проблемът е че я няма ... Вторият червен картон обаче си е абсолютно заслужен.
Щом с 9 човека не можахме да ви бием, значи не сме заслужавали изобщо победата

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 28 ное 2011 16:48, променено общо 1 път.

BLUE CHAMPIONS написа:Clarion написа:аз си коментирах мача и червените ни картони, ти трансфера на Паломино ... то и за трансферите ни си има тема ... хайде де, кажи за вчера, мързи ме да пиша другаде, а ти така и така си ни дошъл на гостинай-много да ни изтрият мненията
Clarion написа:
добре, че идва трансферния прозорец - дано да са писали един защитник в списъка, че да имаме защита напролет
Кво викаш?
че за първия кръг напролет (т.е. следващия в първенството) нямаме нито един централен защитник, защото двамата са с червени картони от този мач (който коментираме), а третия е трайно контузен ... ама ти очевидно не си запознат с играчите ни и техните традиционни постове и задачи по време на мач (помниш само Паломино очевидно

ПП: не викам, ограничавам се до стандартните изразни средства в българския език, които очевидно на тебе на са ти достатъчни - провери в цитираните от тебе правила на форума какво пише за шрифтовете

- BLUE CHAMPIONS
Clarion написа:BLUE CHAMPIONS написа:Clarion написа:аз си коментирах мача и червените ни картони, ти трансфера на Паломино ... то и за трансферите ни си има тема ... хайде де, кажи за вчера, мързи ме да пиша другаде, а ти така и така си ни дошъл на гостинай-много да ни изтрият мненията
Clarion написа:
добре, че идва трансферния прозорец - дано да са писали един защитник в списъка, че да имаме защита напролет
Кво викаш?
че за първия кръг напролет (т.е. следващия в първенството) нямаме нито един централен защитник, защото двамата са с червени картони от този мач (който коментираме), а третия е трайно контузен ... ама ти очевидно не си запознат с играчите ни и техните традиционни постове и задачи по време на мач (помниш само Паломино очевидно) ... и, че трябва да ти се обясняват очевидни неща.
ПП: не викам, ограничавам се до стандартните изразни средства в българския език, които очевидно на тебе на са ти достатъчни - провери в цитираните от тебе правила на форума какво пише за шрифтовете
A ти запознат ли си ей така между другото, колко мениджъри бяха днес на стадиона в "Овча купел" ?? И тези мениджъри ще ти подскажа, че не бяха там за да предлагат на Черно море защитници

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Гледах ситуацията и смятам, че дължим извинение на моряците, които винаги съм уважавал много - дузпата е доста измисленаИначе ако я имаше, правилно е да се покаже червен картон, проблемът е че я няма ... Вторият червен картон обаче си е абсолютно заслужен.
Викторчо,втория ЧК изобщо нямаше никога да се случи,ако не бяхме останали с 10 души и резултата променен от 0:1 на 1:1.Едно таквоа решение - измислена дузпа с измислен ЧК променя всичко,разбираш ли?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ShooterMan написа:Viktor4o_Rs написа:Гледах ситуацията и смятам, че дължим извинение на моряците, които винаги съм уважавал много - дузпата е доста измисленаИначе ако я имаше, правилно е да се покаже червен картон, проблемът е че я няма ... Вторият червен картон обаче си е абсолютно заслужен.
Викторчо,втория ЧК изобщо нямаше никога да се случи,ако не бяхме останали с 10 души и резултата променен от 0:1 на 1:1.Едно таквоа решение - измислена дузпа с измислен ЧК променя всичко,разбираш ли?
Съгласен съм, така е