azzurr1912 написа:Ботев приема Черноморец за Купата в неделя
Ботев Пловдив и Черноморец Бургас ще изиграят 1/8-финалния си мач от турнира за Купата на България в неделя, от 13:30 часа. Добрата новина категорично опроверга масово тиражираните слухове за изместването на срещата в петък.
Така привържениците на "жълто-черните" ще могат спокойно да се сбогуват със стадион "Христо Ботев" в настоящия му вид, тъй като след срещата той ще бъде затворен за реконструкция.
Междувременно стана ясно, че в сряда от 14:30 часа Ботев Пловдив ще изиграе контролна среща с отбора на Димитровград.
azzurr1912, първата новина от поста ти категорично е добра, но от кой източник е? И за петък и за неделя уж все са официални информациите...
А за контролата с Димитровград - на мен ми се струва странна. Нали слабото второ полувреме в Любимец, коствало ни загуба, бе обяснено с умората от трети мач за една седмица. Все пак, ако Радуканов е решил, че такава контрола ще е полезна за него и отбора, то ние няма какво да разсъждаваме повече.
edit: Сега видях, че цитатът е от сайта, в който пише Стефан Попов, на който имам доверие, така че приемам информацията за неделя за достоверна.