2 млн. евро са били заложени на Локо (Пд) – Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: 2 млн. евро са били заложени на Локо (Пд) – Литекс

Мнениеот bianchi » 28 ное 2011 15:02

МОДЕРАТОРЧЕТА ЛИ СА кви са писна ми да петнат името на Локомотив разни боклуци този Сашко диков каза едно Има единствено един мач доказан в Бьлгария и това е Ботев 5-0 Беласица факт жьлти мишки Пирин 0-3 Ботев това са доказани уговорени мачове А когато излизахте с фланелки на рома вие сте срам за Пловдив никога не сте биле отбора на пловдив и няма да Бьдете вие сте збирщина селяни страхливи нямате Сьрца вие сте платени фенове кажете на Цяла Бьлгария с колко пари ходите на мачове че до варна за 5лв отидохте с билета даже и имате очи да говорите срам

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 28 ное 2011 15:04

@Muscarin, периодът, в който Ботев беше притежание на Селския не го броя. Говорим за сегашното състояние на Ботев Пловдив! Може да играем слабо, но любовта на хората не спира, подкрепяме си отбора и не ставаме за смях пред цяла България с уговорки!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 28 ное 2011 15:05

МОДЕРАТОРЧЕТА ЛИ СА кви са писна ми да петнат името на Локомотив разни боклуци този Сашко диков каза едно Има единствено един мач доказан в Бьлгария и това е Ботев 5-0 Беласица факт жьлти мишки Пирин 0-3 Ботев това са доказани уговорени мачове А когато излизахте с фланелки на рома вие сте срам за Пловдив никога не сте биле отбора на пловдив и няма да Бьдете вие сте збирщина селяни страхливи нямате Сьрца вие сте платени фенове кажете на Цяла Бьлгария с колко пари ходите на мачове че до варна за 5лв отидохте с билета даже и имате очи да говорите срам

А това е ДОКАЗАНО най-дългото изречение, което няма нито начало, нито край, в историята на българската граматика :shock: :lol: :) Ех, Вълчо ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 ное 2011 15:05

Един град-един отбор написа:@Muscarin, периодът, в който Ботев беше притежание на Селския не го броя. Говорим за сегашното състояние на Ботев Пловдив! Може да играем слабо, но любовта на хората не спира, подкрепяме си отбора и не ставаме за смях пред цяла България с уговорки!

Ами надявам се да е така.С първата част на поста ти съм съгласен.За втората, никой не може да бъде сигурен! Ще ми се да е така!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 ное 2011 15:06

Един град-един отбор написа:

А това е ДОКАЗАНО най-дългото изречение, което няма нито начало, нито край, в историята на българската граматика :shock: :lol: :) Ех, Вълчо ...

Ааааа грешиш.Това го бие :

bianchi написа:До кога разни чорбари и жалтури ще пишат глупости в този форум немога да разбера Локомотив явно ви е много трьн в очите не ме интересува бан ман и квото и да е било няма да петните името на Локомотив доносници жьлти По улиците и на терена ние сме господари това го знае Цяла Бьлгария не ви лие срам че Собственик ОТ ДПС не сте му виждали мустака какьв е с какво имате очи да говорите за нас кадето ще ви смачкаме на всичко вие сте дребни душици и такива хора трябда да бьдат бити вчера ми се обаждат доста приятели в от ботев и ме поздравиха за играта на момчетата която беше страхотна голяма завист голямо нещо че ЛОКОМОТИВ Е СИЛЕН ДОКАТО ОТБОРЧЕТО ОТ ДПС ГО НЯМА НА КАРТАТА И ГО БИЯТ РААЗНИ И НЕЗНАИНИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ ЩЕ ДЬФЧИМ КОНТРОЛАТА С ОНЕЗИ СЕЛЯНДУРИ 5-1 ДАИТЕ ГИ В ОФИЦИАЛЕН МАЧ АЗ СЬМ СИГУРЕН ЧЕ ГИ УТРЕПЕМ МИШКИ ЖЬЛТИ БАНВАИТЕ МЕ КАКВОТО ИСКАТЕ ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИ И ДА ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ЛОКОМОТИВ РАЗНИ МИШКИ КАДЕТО НЯМАТ ЕДИН ЛЕВ В ДЖОБА СИ И ГЛЕДАТ ДРУГИЯ ОТБОР

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 28 ное 2011 15:07

Един град-един отбор написа:@Muscarin, периодът, в който Ботев беше притежание на Селския не го броя. Говорим за сегашното състояние на Ботев Пловдив! Може да играем слабо, но любовта на хората не спира, подкрепяме си отбора и не ставаме за смях пред цяла България с уговорки!

Вие селяндури мрасни преселници от селата точно ващо отборче от БКП и разни села вие сте отбора с единствените уговорени мачове доказани Ботев 5-0 Беласица Пирин 0-3 Ботев факт вие сте отбора които излезнахте с екип на На рома вие сте хората кадето ядете бои в пловдив ЛОКОМОТИВ ИМА ПОВЕЧЕ ПОБЕДИ ОТ ЗДРУЖЕНИЕТО ИМА ПО ИЗРАЗИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ВАС В ДЕРБИТАТА 7-3 КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ МИЗЕРНИЦИ МРАСНИ

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 28 ное 2011 15:08

Един град - един отбор,

след като вече публично призна очевидното - че Локо Пд има повече фенове от Ботев, сега е време да извадиш коефицентите и движението им на всички ваши велики мачове през есента в Б група (повтарям, за да не забравяте - в Б ГРУПА), за да видим в тези кристално чисти мачове какви коефиценти са дали букмейкърите и как (по една случайност, да не си помислиш нещо) взеха, че излязоха все най-високите коефиценти :)
Последна промяна от black&white на 28 ное 2011 15:09, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 ное 2011 15:08

fena написа:Каква е логиката да се залага за над 2,5 гола, когато коефициента за това е 1.6, а за за под 2,5 гола, коефициента е 2,3 ??? Тези или са малоумни или искат да изкарат нас такива. Този дето се обади първи по телефона("българчето") е 100% някакво жалко жълто комплексарче(като тези в тази тема) което не може да преживее двойната пловдивска радост от уикенда.

Залогът е бил за над 2,5 + 1-ца! Ето я логиката.Доколко е вярна тая информация, времето ще покаже, пък и не ми пука.То целия ни футбол е вмирисан тотално.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 ное 2011 15:09

bianchi написа:

Вие селяндури мрасни преселници от селата точно ващо отборче от БКП и разни села вие сте отбора с единствените уговорени мачове доказани Ботев 5-0 Беласица Пирин 0-3 Ботев факт вие сте отбора които излезнахте с екип на На рома вие сте хората кадето ядете бои в пловдив ЛОКОМОТИВ ИМА ПОВЕЧЕ ПОБЕДИ ОТ ЗДРУЖЕНИЕТО ИМА ПО ИЗРАЗИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ВАС В ДЕРБИТАТА 7-3 КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ МИЗЕРНИЦИ МРАСНИ

Айде успокой се вече бе, разбрахме ,че имаш проблеми.Ходи си ги решавай в специализираните заведения! И в училище най-вече!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 28 ное 2011 15:11

Muscarin написа:
bianchi написа:

Айде успокой се вече бе, разбрахме ,че имаш проблеми.Ходи си ги решавай в специализираните заведения! И в училище най-вече!

Борислав Димитров: Играх в уговорен мач срещу Беласица

Върни се в “Футбол - България”