Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот futbolqga » 12 юли 2009 15:29

Да ви кажа като единици наистина не сме зле според мен.Обаче неможе да знаеш, че ти трябва 1 играч за 2-3 милиона, за да вземеш 20 милиона, и да не го купиш ... (за нападател става въпрос)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот futbolqga » 12 юли 2009 15:31

Просто жалка история - чудим се и се маем как да вземем нападател, а това талантливо момче седи в дубъла ... само Велев може да измисли нещо такова

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 12 юли 2009 15:38

PFC Litex написа:Тогава защо Бардон и Топчо са отново в Левски? - те бяха част от дриим тима, нали?
Жоб преди да си търси друг отбор в Левски ли искаше да играе?

Сега чета, че се заформя нова сага и най-интересно е, че за пари не е говорено с въпросните трима футболисти.

Топчо и Бардон ще приключат кариерите си тука, невднъж са го казвали(за Бардон не съм много сигурен), а за Жоб съм сигурен че са му били малко парите и тия дет ги разправят(мениджърите му , а и той) че искал да играе в ШЛ вместо да земе 300 - 400 хил евро повече за една година да ги разправат другаде. Той има макс 2 години да поиграе сериозен футбол и ще откаже пари за слава :roll: ? А и нали знаеш че първо работиш за името си, след това обратно, еми за едното име мисля че не си струва да се дават полувин милион евро.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 15:38

futbolqga написа:Просто жалка история - чудим се и се маем как да вземем нападател, а това талантливо момче седи в дубъла ... само Велев може да измисли нещо такова

Те и да го върнат,не е ясно какво ще играе,те му съсипаха кариерата,миналия сезон последните 2 месеца беше здрав,но не помириса терен! :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 12 юли 2009 15:46

Това момче миналата година дойде в отбора,започна да играе без да е водил подготовка и стана голмайстор на отбора за пролетния полусезон.Незнам тоя Хрущял тъп ли е,сляп ли е,какъв е ама да затриеш такъв талант си е чисто престъпление.

P.S.Отнякъде бях чул,че Еньо не спазвал много,много режим и се зачудих дали цялото отношение към него не е заради това :?: :roll:

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 12 юли 2009 15:49

Това е Левски в момента-пълен хаус.Имаме двама здрави централни нападатели-единия е резерва незнайно защо,другия пък изобщо е извън групата също незнайно защо.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юли 2009 15:49

svence написа:еми за едното име мисля че не си струва да се дават полувин милион евро.

Тогава защо дадохте за името Бистрон 500 000 евро?
Изображение

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 12 юли 2009 15:52

Да ви кажа честно аз съм болен левскар,но вече се чудя дали няма да е по-добре да изтърпим още един срам,но Хрущяла да се махне и да дойде един кадърен и можещ треньор.С този идиот не може да очакваме нещо повечекато стил и игра.

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 12 юли 2009 15:52

milen.hrisrov написа:Това е Левски в момента-пълен хаус.Имаме двама здрави централни нападатели-единия е резерва незнайно защо,другия пък изобщо е извън групата също незнайно защо.

Знайно е знайно.Заради лицето Велев

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 12 юли 2009 15:53

PFC Litex написа:
svence написа:еми за едното име мисля че не си струва да се дават полувин милион евро.

Тогава защо дадохте за името Бистрон 500 000 евро?

Това трябва да попиташ Вили Вуцов,той нееднократно каза колко си ги харесва двамата с Тиберканин.
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Архив”