2 млн. евро са били заложени на Локо (Пд) – Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: 2 млн. евро са били заложени на Локо (Пд) – Литекс

Мнениеот B3ATS » 28 ное 2011 14:09

Аз също ли участвам в схемата на уговорените мачове , след като съм заложил 5 лв.от тези общо 2 млн. , на Локо(Пд.) срещу Литекс :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 ное 2011 14:10

отборът на Пловдив написа:
Raoul_Duke написа:Според мен Коко Динев никога не би уредил мач, той е честен и почтен :o

:lol: :lol: :lol:

Още май ви боли от загубата от Любимец!
Такива резили и такъв слаб сезон и отбор не сте имали и по време на Христоловата ера. :lol: :lol: :lol: Правете си сметката. :idea:

Като гледам Тото Динев и той си прави сметката :lol: Майстор е признал съм го, обръщачки с Левски със Светкавица мача. Загуби от седмия в малтийското първенство и от децата на Волфсбург.За юношите ви да не говорим.Голям е Коко, велик :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 28 ное 2011 14:19

Няма угодия. Падаме с малко, падаме с много, бием с малко, бием с много и всеки път мача е уреден ! :lol: :lol: Да ви кажа честно, май не Коко, ами самите вие сте велики. Как след всеки мач измисляте нещо, не знам ! Наистина се чудя как ви идват на ум такива схеми! Представете си ако ние бяхме толкова завистливи и злояди, каква тото-драма щеше да падне след вашите "постижения" из селата.
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 ное 2011 14:22

отборът на Пловдив написа:Още май ви боли от загубата от Любимец!

Ако някой го боли от Любимец, трябва да сте вие - 1-5 до 60 мин. :mrgreen: :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 28 ное 2011 14:40

Raoul_Duke написа:
отборът на Пловдив написа:Още май ви боли от загубата от Любимец!

Ако някой го боли от Любимец, трябва да сте вие - 1-5 до 60 мин. :mrgreen: :mrgreen:

Знаеш ли колко ме боли за една контролна среща, и 1-10 да беше Любимец тогава не взеха 3 точки,ама на вас ви подадоха две динички.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 ное 2011 14:42

Vincenzo написа:Няма угодия. Падаме с малко, падаме с много, бием с малко, бием с много и всеки път мача е уреден ! :lol: :lol: Да ви кажа честно, май не Коко, ами самите вие сте велики. Как след всеки мач измисляте нещо, не знам ! Наистина се чудя как ви идват на ум такива схеми! Представете си ако ние бяхме толкова завистливи и злояди, каква тото-драма щеше да падне след вашите "постижения" из селата.

Не говорим след всеки мач а след тия които намирисват.Със Светкавица и Левски примерно.Тоя път го казва човек който си сътрудничи с ФИФА срещу уредените мачове.Има разлика.Но може и да си прав,само в нашия футбол уредени мачове няма,още повече уредени от Коко Динев ;)
Последна промяна от костенурк на 28 ное 2011 14:43, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 ное 2011 14:43

B-1912 написа:terata, виждам, че се опитваш да се правиш да експерт, но не ти се отдава. дори и сайт за прогнози се опитваш да рекламираш, но не си наясно с нищо. От кой тираж да го извадят :) тиража... за теб и голяма част от хората тук - Тиража е ЕФУ, прогледни малко, а и как да го извадят, след като нищо не мръдна преди да почне Лайв.

Тази картинка можеш ли да ми я анализираш....? надали можеш, според мен едва 5 % от хората тук могат, но няма да ти отварям очите

Изображение

Шефче аз ЕФУ не играем ;) Цъкам си из онлайн букмейкърите, и нито един от тях не блокира мача, а вярвяй ми "разбирачо" че ако е имало по-време на мача залози за над 2 милиона евро всички щяха да престанат да приемат залози за двубоя и да го блокират, това обаче не се случи, така че ...уговорката е май само в очите на разни "розови" фенчета и други там залязващи и изчезващи от футболната карта на България отбори от Б и В групите, капиш?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 28 ное 2011 14:44

Каква е логиката да се залага за над 2,5 гола, когато коефициента за това е 1.6, а за за под 2,5 гола, коефициента е 2,3 ??? Тези или са малоумни или искат да изкарат нас такива. Този дето се обади първи по телефона("българчето") е 100% някакво жалко жълто комплексарче(като тези в тази тема) което не може да преживее двойната пловдивска радост от уикенда.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 28 ное 2011 14:46

поредна тема от перушаните - да има как цял ден ще църкат долните групи

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 ное 2011 14:47

[/quote]

...уговорката е май само в очите на разни "розови" фенчета и други там залязващи и изчезващи от футболната карта на България отбори от Б и В групите, капиш?[/quote]

Австрийската компания си посредничи с ФИФА срещу нелегалните залози. Световната централа била уведомена по случая.
Бранка каза още, че много мачове в България били уредени."

Върни се в “Футбол - България”